Wka

Hur kan man vara som Spencer Hastings från Pretty Little Liars

Spencer Hastings är en av de fyra (tidigare fem) vackra, skandalösa flickor i Pretty Little Liars serie av Sara Shepard. Hon är listigt smart, varm, snygg, och har en mycket smutsig hemlighet. Många vill bli precis som henne, och läser denna artikel, kommer folk att spinna med innehåll och klösa med avund...

Steg

Hur kan man vara som Spencer Hastings från Pretty Little Liars. Få henne att se: Spencer är känd för att vara mycket vacker, med långt, brunt hår med blonda slingor (i böckerna), krämig ljus hy, en mega watt leende, bruna ögon, och ett perfekt böjda peachy rosa läppar.
Hur kan man vara som Spencer Hastings från Pretty Little Liars. Få henne att se: Spencer är känd för att vara mycket vacker, med långt, brunt hår med blonda slingor (i böckerna), krämig ljus hy, en mega watt leende, bruna ögon, och ett perfekt böjda peachy rosa läppar.
 1. 1
  Få henne att se: Spencer är känd för att vara mycket vacker, med långt, brunt hår med blonda slingor (i böckerna), krämig ljus hy, en mega watt leende, bruna ögon, och ett perfekt böjda peachy rosa läppar.
 2. För håret: Om du har ljusare hy, kommer du att kunna dra av hennes signatur brunt eller blont hår. Om du gillar ditt hår redan, överväga att växa ut till en liten bit under axelhöjd, hålla den tvättat och snyggt, eller ens rätade - Spence är en perfektionist, så skulle hon se något mindre? Var säker, oavsett vad, att investera i mjukt, glänsande lås och snyggt, preppy tillbehör hår.
För huden: Spencer har ren, klar, vacker hud. För att uppnå detta, få till en regelbunden hudvård rutin. Spencer älskar Kiehl hudvård linje, men om det är för dyr för dig, prova att använda antingen Clean & Clear eller Neutrogena. Clinique fungerar bra också. Om du letar efter snabba resultat, prova Män s skummande Stridex i pumpen - det fungerar underverk. Använd en dag lotion som har SPF 15 eller högre på ditt ansikte för att skydda den från sol, stress och föroreningar. Tvätta ansiktet 2 till 3 gånger per dag. Om din akne (eller andra ansikte föroreningar du vill ta bort) inte avtar, prova Proactiv eller medicinsk behandling. För att hålla den mjuk, prova saker som ansiktsmasker, äter ordentligt, och dricksvatten. Förresten, tror inte att vattnet rensar upp akne-Den återfuktar huden och håller den från att se torr och askgrå... det finns ingenting i vanligt vatten som rensar akne. ögon i bilderna, ser det ofta som om hon har nötbruna eller blå ögon. Men i flera böcker, speciellt i Killer, lär vi Spencer faktiskt har gröna ögon. Hursomhelst, det spelar ingen roll ögonfärg inte. Också få tillräckligt med sömn varje natt och inte gnugga ögonen en hel del för att undvika att skapa pre-mogna rynkor. Om du har ärftlig ringar under ögonen, det finns många sätt att täcka dem, som concealer. Ha god kvalitet mascara från ett märke som Dior att få ash-svarta fransar som henne Tänderna:. Kommer du ihåg när vi nämnde att Spencer har en mega watt leende? Tja, kanske du borde få en också! Om du är ung, kan du få tandställning för att räta ut tänderna. Om du är orolig för hur det ska se ut, de har hängslen som går bakom tänderna, så att ingen kan se dem! Om du redan har tandställning eller inte behöver dem, borsta tänderna två gånger om dagen med en bra tandkräm, tandtråd en gång eller två gånger om dagen och munvatten gång. Ibland är en persons naturliga nyans gul, och på grund av detta, de tycker att det är oviktigt att borsta sina tänder. Men borsta tänderna förebygger plack och tandsten. Använd munnen tvätta och myntverk andetag efter tandborstning. Glöm inte att floss!
2
Kläder. Som du kan berätta, är Spencer en perfektionist. Från bilderna, kan du säga att hon är vad vi kallar "preppy". Hon klär inte i Hollister, Aeropostale, eller Target. Hon klär sig i klassiska preppy butiker som Ralph Lauren, J. Crew, Lacoste, och Lilly Pulitzer, och bär andra högklassiga varumärken som går antingen ospecificerad eller intetsägande. Försök att ta tid att klä och ser enkel och sätta ihop. För en väska, skulle hon bär förmodligen en Longchamp toto. Hon bär trendiga kläder men med en klassisk twist - prova en söt grå mini steg balett lägenheter med gråa knästrumpor, en vit blus och en rosa kofta. Klä vardag som du kommer till en country club eller ens träffa rektorn på en prestigefylld privatskola. Om en hel del tjejer inte bär high fashion saker (eller du kan inte råd med det eller om du inte gillar den stilen) du kan handla på Abercrombie, HCO, och europeiska örnen, men försök få underskattade bitar som vanligt, färgglada, åtsittande tröjor med tankar att gå under. Definitivt inga hoodies eller t-shirts med varumärken putsade på framsidan - Spencer är mycket snyggare än så. Försök att klä sig i ett mer moget sätt. Om du inte har råd med några av de högre klass butikerna, åka runt och köpa preppy tröjor, lägenheter, tillbehör etc från mer obskyra butiker. Kontrollera din mammas garderob också, även "låna" henne pärlor. Titta bara så preppy och snyggt som möjligt.
 • ! Tillbehör Försök att få några söta väskor och hålla dem rena och organiserad, hennes favoriter är från Kate Spade. För väskor, prova överdimensionerade kära, eller en söt väska som ser high fashion och stilrena men aldrig går ur stil. När det gäller smycken, få klassiska stycken som ett enkelt pärlhalsband och matchande örhängen eller diamant dubbar och en tennis armband.
3
Attityd! På grund av hennes odödliga kvickhet, akademisk intelligens, och till synes perfekt persona, det är nästan en överraskning att denna Pretty Little Liar är luriga, giriga, och fast besluten att slå alla andra ut. Hon använder sina smarta, sunt förnuft och vett att göra sitt bästa, och det är därför hon alltid verkar så perfekt. Om du är en pessimistisk person, försök att lätta upp lite, även när man reser hatiska texter från den älskvärda "A", har Spencer inte låta det få hennes personlighet eller hennes kvaliteter ner. Var vänlig mot alla (eller alla du kan stå), men använda din bra rep och färdigheter för att manövrera dig fram till vad du vill. INTE dubbel kors någon, eller innebära någon, kommer det slå tillbaka på dig.
4
Arbeta hårt! Straight A är inte naturligt för alla. Du kommer att få arbeta hårt - hand i alla dina läxor i tid, göra eventuella extra kredit, och studera hårt för tester. Volontär och göra praktik - de båda ser bra ut på college program.
5
I skolan spencer är en rak En student och en favorit. Hon fick perfekt betyg på SATS. Bli en student. Spencer har gjort många dåliga saker men aldrig förstör hennes duktig flicka rykte. Om du ska sprida rykten, snälla, tänk på konsekvenserna, och hur detta kommer att förändra folks uppfattning om dig, även om det är ett litet rykte. Dessutom, vad du gör i efter skolan stannar efter skolan. Om du bara ansluten med en kille, låt det inte sprids runt skolan, hålla det för dig själv. Saker som detta kan få vridna upp och människor kan föra den vidare från en enkel kyss till full monty, och i slutändan får du en negativ stigmatisering och som inte går hand i hand med att vara perfekt.
Vänlig konkurrens... eller inte Spencer är i en mördande konkurrens med sin äldre syster, Melissa, för att se vem som är den bättre Hasting, speciellt i skolan. Försök att ut göra syskon och vänner, men inte vara kaxig eller självbelåten om det. Det är en sådan sak som vänskaplig konkurrens och det ger du kör att göra ditt bästa. Men när du börjar hoppas andra människor kommer att misslyckas eller du går för långt sabotera eller plagiera dem, måste du tona ner det lite.
6
Få snyggt och organiserat! Spencer är väldigt organiserade och hon planerar sin dag i hennes Sidekick. För en, få en smartphone eller en mobiltelefon och en planerare, och försök att planera din dag ut så detaljerat som möjligt. Skriv prydligt och tydligt. Dessutom har en clean room. Allvarligt, tar Spencer snyggt till en helt ny nivå. Att vara snygg även gäller dina kläder, hår, skolarbete, skåp, etc.
7
Att spela som en liten lögnare... Ursäkta den konstiga titeln, men egentligen, vem skulle inte vilja? Spencer är en ganska atletisk människa och tycker om att träna. Prova ett gäng olika fritidsaktiviteter. Spencer spelar landhockey och tennis för att hålla sig i form och även för att hon är bra på det! Om din skola inte har landhockey eller tennis laget, prova lacrosse, ridning, eller korgboll. Spencer går också för en kör ett par gånger i veckan för att hålla sig i form och det hjälper henne att tänka över saker.
8
Sociala livet. Spencer är en del av de mest populära klicken i skolan. Hennes klicken består av olika tjejer, men var och en har sina egna unika vänskap med varandra. Jag är inte här för att säga att du måste vara populärt, eftersom det är onödigt, men det lägger till "Spencer" persona. Dessutom lockar Spencer en hel del heta killar och är flörtig, men hon gör aldrig något som kan hemsöka henne senare. Bli inte "lätt", och förstöra ditt rykte.
9
Spencer är en perfekt elev jämfört med de flesta. Men hemma... Saker är rörigt. Om du vill vara som Spencer behöver du inte göra ditt hem rörigt. Försök att få fantastiska kvaliteter, gå med i klubbar. Bär preppy, stilrena kläder (klackar, lägenheter, kjolar, tröjor, shorts, linnen, skjortor dressy, stora väskor, örhängen, make-up, etc...)

Tips

 • Hålla ordning.
 • Vara ansvarig.
 • Gå med så många klubbar som möjligt, och träffa massor av människor - anslutningar är nyckeln.
 • Även om du känner dig överväldigad, stjäl inte din syster (eller någons) uppsats.
 • Till skillnad från Spencer, gör berättar om en kompis råkar falla ner i en brunn, är det inte coolt att hålla hemligheter i den graden, även om din rep hänger på det.
 • Stjäl inte din systers pojkvän.
 • Gå med i landhockey eller tennis team på din skola!
 • Klänning i vackra kläder.

Varningar

 • Om du får texter från någon du inte känner, blockera numret, och berätta för föräldrarna. Om trakasserierna fortsätter, säger polisen-du kan väcka åtal för stalkning eller trakasserier.
 • Spencer börjar tro att hon antogs efter att hon börjar känna att hon inte hör hemma i hennes familj. I Killer, hamnar hon bli lurad av sin "biologiska mor." Spencer förlorade alla sina college fonder, som uppgick till över 5 miljoner€. Spencer sa aldrig hennes föräldrar att hon trodde att hon antogs. Om du verkligen tror att du antogs, prata ut med dina föräldrar eller någon du litar på.
 • Spencer verkar som hon har OCD, tvångssyndrom. Om du börjar visa symptom, snälla, tala med en läkare, terapeut, kurator, förälder, och aldrig läst den här artikeln igen.

Saker du behöver

 • En smartphone / planerare
 • En anständig summa pengar
 • Dedication
 • Nya, preppy kläder
 • Hudvård
 • Smink
 • Locktång och plattång
 • Den Pretty Little Liars serien och show
 • Bilder
 • Studera tips
 • Den här artikeln!