Wka

Hur man ser bra ut för din första dag på gymnasiet

Efter flera veckor av bliss du måste gå tillbaka till den underbara, fantastiska, bra ställe för skolan (sarkasm avsett). Sedan, efter otålig om jobbet och frågar alla de vanliga "Vad min lärare kommer att bli?", "Kommer det att bli svårare?" "Kommer jag ser dum?" frågor, vänder huvudet till hur du kommer att se ut. Vill du se felfri på den första dagen? Läs vidare...

Steg

Hur man ser bra ut för din första dag på gymnasiet. Vakna upp 1 och en halv till två timmar innan skolan börjar.
Hur man ser bra ut för din första dag på gymnasiet. Vakna upp 1 och en halv till två timmar innan skolan börjar.
 1. 1
  Vakna upp 1 och en halv till två timmar innan skolan börjar. Varför? Två skäl - man vill ha tid att göra make-up och hår och du vill inte bli sen. Ställ in alarm kvällen innan för att undvika att vakna upp vid 09:00.
 2. 2
  Ta en dusch! Ta en dusch på morgonen kommer inte bara väcka dig snabbare, kommer det att ha dig ute och pigg! När du först slår på duschen, hålla vattnet kallt, då när du vaknat, värma upp det lite! Om du vill schamponera håret, gör det, men inte spendera mer än 25 minuter i duschen. Du vill inte slösa all din tid.
 3. 3
  Sätt inte på kläderna du planerar att bära till skolan direkt. Det bör vara det sista du gör. Du vill inte få något smink, hårprodukter, eller mat på din outfit!
 4. 4
  Arbeta på ditt hår. Gör något gulligt, roligt och annorlunda. Gör inte något som du normalt skulle göra med ditt hår. Seventeen Magazine, CosmoGirl och andra tonåring tidningar har alltid söta frisyrer, och ibland ger dig stegvisa anvisningar om hur man gör dem. Lägg ett gulligt hår tillbehör att avsluta det!
 5. 5
  Gör din makeup. Återigen, tonåring tidningar har oftast söta och roliga makeup idéer som inte är alltför over the top. Du vill inte överdriva din makeup, du ser fake! Så hålla det naturligt. Använd en flytande foundation och få en kompakt med löspuder med dig, bara för efter gym handlag-ups. Gör något roligt som gör dina ögon pop. Använd en naken eller rosa skimrande läppglans.
 6. 6
  Breakfast time! Ha en hälsosam frukost, som Wheetabix och orangejuice, eller om du inte är så hungrig har vissa toast eller en yoghurt. Frukost är hjärnans mat!
 7. 7
  Natten innan, bör du plocka ut en söt och rolig outfit. Något färgstarka men inte alltför galen! Teen tidskrifter visar en massa söta kläder som är billiga och i stil för säsongen. Också, till remeber shoppa men inte gå över toppen. Tillbehör som gör varje outfit pop, men alltför många kommer att få dig att se trashy.

Tips

 • Överbelasta inte på din make-up. Det gör att du ser fake!
 • Håll dig säker! Oavsett vad någon säger till dig, hålla huvudet högt och ett leende på läpparna!
 • Har en hög med kul och försöka att inte oroa sig alltför mycket!
 • Gör din outfit skolan lämplig. Bär inte något alltför korta, eller alltför urringade. Du vill inte ge alla ett dåligt första intryck.
 • Var snäll mot alla, även om du inte gillar dem, eller de är elak mot dig.

Varningar

 • Lita inte bara på utsidan skönhet. Ingen vill vara vän med en snobbig brat, så le och prata med alla.