Wka

Hur kan man vara singel igen

Efter att ha varit i ett seriöst förhållande under så lång tid, kan det kännas nära omöjligt att komma ihåg vem du var pre-pojkvän, och det kan vara ännu svårare att bli den personen igen när du har ihågkommen. Följande tips kan driva dig snabbt och effektivt ut efter uppbrottet depression och kan hjälpa återuppliva den förlorade känslan av enhetskaraktär, vilket är verkligen vad det handlar om.

Steg

Hur kan man vara singel igen. Återuppväcka och stärka din vänskap.
Hur kan man vara singel igen. Återuppväcka och stärka din vänskap.
 1. 1
  Glöm ditt ex. Han var en obetydlig idiot, och uppenbarligen något saknades eftersom du inte längre är tillsammans... Hallå?! Slösa inte din tid och energi fram och tillbaka undrar vad som gick fel, är det faktum att det gjorde. Fick det? Capiche? Ok, vi går vidare.
 2. 2
  Återuppväcka och stärka din vänskap. Kom ihåg miljontals år sedan när du brukade ha ett liv? Ja, är det dags att få den tillbaka. Om du har verkligen goda vänner, har de sannolikt varit passivt men tålmodigt där för dig under hela din relation. Den enda skillnaden nu är, kan du spendera äntligen lite tid tillsammans, yay! Använd denna tid att gå ut och ta igen alla förlorade dessa tider och avböjt inbjudningar. I själva verket, berätta för dem hur ledsen du är för att vara så långt - och låt oss inse det, de flesta flickor tenderar att vara mer boyfriend-orienterade än de är vän-orienterade när allvarliga relationer. Nu har du chansen att bond med dina gamla vänner och frihet att göra nya. Vänskaper är mycket positiva, och ju starkare de är, desto mer fördelaktigt de kan vara.
 3. 3
  Bli rykande het. Det kan låta ganska ytlig, men som visar världen att du har kommit ut ur denna erfarenhet mer förbättrad, självsäker och vacker är mycket bättre rustade. Dessutom har låt du förmodligen själv gå lite stund med ditt ex så länge. Tror inte på denna satsning som hämnd. Se det som en belöning för att övervinna en sådan irriterande hinder i ditt liv (till uppbrottet). Nu när du är singel, arbeta på din kropp och hälsa. Självklart, du kommer inte att se ut som Megan Fox, men det skulle vara kul att göra det till ett mål, inte skulle det? Arbeta dig till benet tills du är nöjd med vad du ser. Efter allt, har du inte någon annan än dig själv att vara tilltalande för tillfället. Skäm bort dig själv meningslös, och det är okej att vara lite självisk just nu. Du har tid, och du definitivt förtjänar det.
 4. 4
  Säg ja till livet. Alla har sett eller åtminstone hört talas om att Jim Carrey film, Yes Man. Detta är er nu. Du är en Yes Woman. Det bästa med att vara singel är att vakna upp varje morgon utan att veta exakt var den dagen kommer att ta dig. Möjligheterna är oändliga, så kliché som det låter. Att vara i en relation kan vara så förutsägbar och har en tendens att känna sig som en kärlekssång på repeat. Det ger dig dessa fjärilar i magen och alla de andra effekter cheeseball, men efter ett tag, kan det börja kännas tråkig eller rutin. Bryt ut i sång varje gång du vaknar eller prova en ny kulturell upplevelse. Om du har en vän som spelar i ett band, följa med till en av deras shower eller planera en helg tillflyktsort för just dig och dina flickor. Gör något! Prova allt! Men viktigast av allt, säger JA till möjligheter som presenterar sig för dig. Detta är den bästa tiden att utforska och vara äventyrlig. Det är värdefullt att upptäcka nya saker om dig själv och även lära sig om saker man kan vara rädd för eller obekanta med.
 5. 5
  Var självsäker och förnya din mojo. Bara för att du undviker relationer betyder inte flirta och dejta är från bordet. Om du spelar dina kort rätt, kan en bra flirtig samspel öka ditt självförtroende och enkelt påminna dig om att vara singel är kul. Det är för tidigt att komma tillbaka på allvar hästen, men det är väl bra att ta en avslappnad tur här och där. Dating olika typer av människor hjälper till att förbättra din totala gillar och ogillar, och detta kan vara nyckeln i att bestämma vad du letar efter i nästa relation när du är äntligen redo igen.
 6. 6
  Mig, mig, mig. Den tid och energi som du använde för att ägna mot din fruktade ex och din relation kan nu överföras och riktas mot nummer ett... dig. Om du var i ett långt, seriöst förhållande, är chansen att du förmodligen har en hel del energi för att överföra, och det är utmärkt. Läs böcker att forma ditt sinne, skapar en vecka workout plan, party dubbelt så hårt som du någonsin gjort tidigare... njuta av att vara ung.
 7. 7
  Lär dig att hålla en orubblig självkänsla. Att vara singel är en välsignelse, och det är en viktig del av att växa upp och lära sig mer om dig själv. De stater singleness hittades mellan intervaller av relationer kan vara den mest givande tid i ditt liv. Dessa är de tider när du växer starkare och omdefiniera dina prioriteringar och intressen som en individ. Lycka till, och jubel till nya dig!