Wka

Hur man hämnas på en ex pojkvän

Har någon erbjöd ni någonsin i världen, och sedan vänster? Om du har svikit och vill ha lite kul hämnd som är lagligt, är det här artikeln för dig.

Steg

Hur man hämnas på en ex pojkvän. Umgås med en massa vänner.
Hur man hämnas på en ex pojkvän. Umgås med en massa vänner.
 1. 1
  Kom över det. Om du känner att du vill gråta sedan gå rätt framåt, bör du få dina känslor ut. Du kommer också att känna sig arg för en stund, och det är också okej. Vanligtvis när en upplösning inträffar, börjar du med att vältra sig i sorg, och slutligen ilska tar över och du kommer att vilja hämnas eller en chans att få tillbaka på ditt ex.
 2. 2
  Var glad. Försök att vara så lycklig som möjligt, särskilt runt ditt ex. Det är super-effektiva, för om ditt ex ser att du är ledsen, kommer de att känna på toppen av världen, du kan inte leva utan dem. Låt dem inte få det bättre för dig! När de pratar med dig, le och agera glad. De kommer tro att du redan gått vidare, och det är den värsta känslan som de någonsin kunde ha.
 3. 3
  Umgås med en massa vänner. Om du har en grupp människor som du har hängt med sedan barndomen, då med dem. Om du har några killkompisar, umgås med dem också, bara för att ge honom ett styng av svartsjuka. Vara social, gå på fester, ha filmkvällar, text och kallar dem att chatta, och leva livet som om du aldrig hade träffat honom. Agera som om du har glömt hans ansikte.
 4. 4
  Skicka honom en flörtig text "av misstag". Om du verkligen känner behov av att skicka en bit av hämnd hans väg, hålla det minimalt. Skriv en flörtig text till en annan kille och "råkar" skicka det till honom.
 5. 5
  Inlägg status som tickar honom. Om du är vänner på Facebook eller annat socialt nätverk, posta statusar som innehåller namn på husdjur som han brukade kalla dig. Till exempel, "This Little Princess fick bara en manikyr!" kommer att vara meningslöst för någon annan, men lite gräva på dem.
 6. 6
  Mess med huvudet. Om du någonsin se dem offentligt, verkar sympatisk. Berätta för dem att du har hört något om deras "elände" eller "olycka" och att du hoppas att det blir bättre för dem. De kommer att vilja veta vad du har hört, men kommer inte att våga fråga dig.
 7. 7
  Överväg dejta någon annan. Om du har haft en crush på någon för ett tag och du känner att du är redo för en annan relation, överväga att be någon annan ut. Fråga inte denna person uteslutande för hämnd, bara fråga dem om du verkligen vill träffa dem. Dessutom, om du dejta någon av samma kön, är det ett stort slag i ansiktet till ditt ex. Det gör att de förlorar sin känsla av manlighet.

Tips

 • Gör dig själv ser upptagen. Om ditt ex vet att din upptagen då han kommer att känna att du aldrig behövde honom till att börja med. Bli Miss Independent.
 • Om du går till skolan, häll din extra energi i ditt arbete. Du kommer att älska resultatet när din rapport kort är bättre än ditt ex.
 • Försök att gå vidare med ditt liv. Plocka upp en ny hobby, som ett instrument, sport, etc.

Varningar

 • Gör inget olagligt. Det är bara dumt och du kommer att få betala priset.
 • Sov inte med en ton av killar att komma tillbaka till honom. Det kommer att ge bort ett felaktigt intryck till alla.
 • Kom ihåg att over-the-top, onda former av hämnd brukar slå tillbaka. Varför bry investera din tid och energi på något som verkligen kommer bara få dig att verka liten, svartsjuk och elak?
 • Var inte elak mot honom till den punkt där det är över kanten.
 • Kom ihåg att ditt ex är inte nödvändigtvis den enda som kan stöka till i ett förhållande. Fundera på om du kan ha missförstått honom och hur du behandlat honom. Skyll inte dig själv för allt, men inser att alla gör misstag och agerar dåligt ibland.