Wka

Hur man håller en piercing att avvisa

Avslag, när huden skjuter ett främmande föremål av döda vävnaden ovanpå det, finns en risk med någon piercing. För att minska denna risk, måste du ta väl hand om din piercing, och planera den väl. Bra placering är lika viktigt som bra eftervård.

Steg

Hur man håller en piercing att avvisa. Hitta en piercer som har erfarenhet av den typ av piercing du vill.
Hur man håller en piercing att avvisa. Hitta en piercer som har erfarenhet av den typ av piercing du vill.
 1. 1
  Hitta en piercer som har erfarenhet av den typ av piercing du vill. Kontrollera sina portföljer för läkta piercingar förutom färska. Fråga om deras erfarenheter och kvalifikationer.
 2. 2
  Bestäm hur stor risken för avstötning är med din piercing. Ögonbryn, navlar, frenulums läpp, vissa genitala piercings, och piercingar yta har alla en högre risk för avstötning. Piercings genom brosk har en mycket låg risk.
 3. 3
  Välj lämplig smycken. Piercing som färdas genom en hel del kött, som ett torn eller tragus, bör göras med en rak eller något böjd skivstång. Surface piercingar bör göras med ytan staplar. Navlar och ögonbryn behöver böjda skivstänger, eller barer yta. De flesta piercers överens om att titan eller glas är mindre benägna att avvisa än stål, eftersom kroppen accepterar det lättare.
 4. 4
  Se till att mätaren är tillräckligt stort. De flesta piercers använder 14 eller 16 gauge som standard, mindre mätare är mer benägna att avvisa. Välj den största mätare som är lämpliga. Många piercers tror vissa platser, som tungor och inre blygdläpparna, gör bäst med 12g eller större.
 5. 5
  Har din piercer dubbelkolla placeringen för korrekt djup.
 6. 6
  Ta väl hand om din piercing, rengöra den dagligen med tvål och vatten, använd suger havssalt, och aldrig röra den med smutsiga händer. För att göra en havssalt blöt använda icke iodized havssalt som kan köpas på alla apotek eller livsmedelsbutik. Använd 1/4 - 1/8th tesked salt till 8 oz av varmt destillerat eller buteljerat vatten. Använda mer salt kan orsaka irritation i din piercing. Stöt eller slå inte din piercing, och hålla hårprodukter och åtsittande kläder borta från det.
 7. 7
  Se din piercer om det verkar din piercing är avslag, om det finns rodnad utanför hålen, eller det ser ut hålen blir större.
 8. 8
  Om du tror att din kropp är att förkasta smycken, ta inte bort smycken själv. Se en kvalificerad piercer ta bort smycken. Borttagning smycken från en infekterad webbplats kan täta infektion inuti huden och orsaka cysta.

Tips

 • Kroppsdelar som böj är mycket sannolikt att förkasta piercing. Du kanske vill ompröva dessa placeringar.
 • Du kan inte hjälpa en piercing från avvisa / migrera.. detta är en myt. När din kropp ser en piercing som ett främmande föremål och vill "skjuta" ut, inget du slutar kan det från att hända. Ännu viktigare när en piercing har migrerat du inte kan få det åter genomborrad eftersom huden har minne och samma migration kommer att hända lämna en djupare och mörkare ärr.
 • Lip frenulums, inre blygdläpparna och andra tunna områden membran behöver större profiler och tillräckligt djup placering för att hjälpa till att garantera att piercingen inte kommer att avvisa.
 • Surface barer är formade som U, J, eller L, och är vida överlägsna raka eller flexibla skivstänger för ytliga piercingar, eftersom de inte sätta press på den kanal smycken följer. Napes, klyvning och andra piercingar yta bör använda ytan barer. Slagtålig områden som handleder bör också ha platta diskar i stället för bollar.

Varningar

 • En piercing ofta kan migrera, sedan stanna och bli stabil. Titta migrerande piercingar noga att se till att de inte förkasta.
 • Avslag orsakar fula ärr, måste du ha smycken avlägsnas för att förhindra detta.
 • Kom ihåg att din kropp inte vill ha främmande föremål i den, och kommer att ta bort dem som tar mindre energi än att läka runt ett främmande föremål.