Wka

Hur man gör VIP-inbjudningar till ditt pyjamasparty

Vill du älskar att göra fantastiska inbjuder till din VIP pyjamasparty? De behöver inte vara dyrt för att se ut som en miljon dollar.

Steg

Hur man gör VIP-inbjudningar till ditt pyjamasparty. Ge din slummerparty ett tema.
Hur man gör VIP-inbjudningar till ditt pyjamasparty. Ge din slummerparty ett tema.
 1. 1
  Ge din slummerparty ett tema. Go for glamour, har en svart-och-vitt händelse, eller väljer solglasögon, sportbilar, eller något high tech. Oavsett tema du väljer, se inbjudan överensstämmer med det temat. Jag menar, skulle inte du hatar att få en boll-klänning inbjudan och visa upp på en vetenskap fest?
 2. 2
  Skriv informationen för ditt parti i tjusiga handstil (som kalligrafi) eller använda en dator för att skriva ut grunderna i ett typsnitt. Förutom var och när och vem man ska kontakta, kan du påminna dina VIP-gäster vad man ska ha eller få, och exakt vad tillfället är.
 3. 3
  Använd färgglada papper (såvida ditt evenemang är svart och vitt, naturligtvis).
 4. 4
  Vik pappret på ett speciellt sätt. Du kan bara vika den på mitten, eller så kan du lära dig lite av origami eller kuvert-vikning. Om du vill att din fantasi gånger för att gå med din utskrift eller bokstäver, prova på en bit vanligt papper först för att ta reda på var att sätta bokstäverna så att de ställer upp med din fällbara (eller vika först, även om detta kan vara svårt ).
 5. 5
  Dekorera din inbjudan. Använd klistermärken eller lim på band eller rosetter, små strass, pop-up urklipp eller något annat coolt som du gillar. Välj dekorationer som går med ditt tema.
 6. 6
  Gör ett fint snitt eller bård. Använd taggsax eller formade sax klippbok att sätta en formad kant på dina kort, eller lägga papper eller bandklippning (eller båda).
 7. 7
  Prova ett utklipp fönster. Om du inte gör för mycket tjusiga vikning, skär en formad fönster i den främre luckan så att en funktion inne kikar fram till fronten. Det kan vara en enkel kvadrat eller cirkel eller det kan vara mycket snyggare som en curlicue.
 8. 8
  Släng i ett "v. IP pass" som låter folk i. Det finns så många coola saker du kan göra. Om ert parti har ett filmtema, skicka biljetter. Du kan även göra det en godis-tema fest och skicka gyllene biljetter, som i Willy Wonka.

Tips

 • Mail eller leverera inbjudningar i tjusiga, matchande kuvert. Det skulle vara häftigt (om du har degen) för att få en snubbe i en prydlig kostym att lämna leverera inbjudningar.
 • Ge alla delar av din inbjudan en matchad utseende överensstämmer med ert parti tema. Återigen, vill du inte dina gäster att visa upp till en vetenskap part i en balklänning. Det skulle vara en brandrisk.
 • Ta bilder på din fest. Du kanske kan använda dem för din nästa VIP bjuder eller hålla dem i en scrapbook.Also, gör VIP klippböcker på festen ska bli jättekul!
 • Om du inte har en baddräkt sedan bara en skjorta och några tights eller shorts. Hej det är din fest!

Varningar

 • Få hjälp med limpistol och saxar om du behöver det. Speciellt om du är en liten unge. Eller en klumpig som mig. Limma ont vapen, lita på mig.
 • Vissa människor kan kopiera dina inbjudningar för sitt parti. Om de gör det, oroa dig inte om det.

Saker du behöver

 • papper
 • limpistol och lim
 • pärlor, band eller andra tillägg
 • kreativitet
 • taggsax
 • band
 • kamera