Wka

Hur man tjänar pengar snabbt utan jobb

Alla vill ha mer pengar. Men att hitta ett jobb kan vara svårt och tidskrävande. Så istället för att fylla i ansökningar och gå igenom hela intervjun processer, prova en av dessa 9 enkla sätt att tjäna pengar snabbt utan jobb!

Steg

Hur man tjänar pengar snabbt utan jobb. Märk ut en plan för vad du kan göra.
Hur man tjänar pengar snabbt utan jobb. Märk ut en plan för vad du kan göra.
 1. 1
  Märk ut en plan för vad du kan göra. Tänk på dina förmågor inom områden som: Craft, Träslöjd, Leverans, matlagning, Barnvakt, hund promenader, etc.
 2. 2
  Hitta något på nätet som kan betala pengar. Det är viktigt att vara säkra när de lämnar ut din information på nätet. Men det finns gott om säkra, välrenommerade företag som använder Internet för att hjälpa människor som du tjänar pengar.
  • Svar undersökningar på webbplatser. Vissa företag kommer att betala dig för att svara på enkäter för att få feedback på produkter.
  • Sälj saker. Du kan använda sajter som eBay och Amazon att sälja gammalt skräp som du inte behöver eller vill ha längre.
 3. 3
  Hitta någon som behöver hjälp. Saker som barnpassning, husdjur sittande, biltvätt eller rengöring är alla bra sätt att tjäna pengar snabbt. Sätt upp skyltar i ditt närområde eller prata med dina föräldrar och grannar för att se om de vet någon som behöver hjälp.
 4. 4
  Slå upp medicinska tester. Universitet, sjukhus och läkare och tandläkare kliniker betalar ofta människor att ta medicinska experiment. Dessa varierar i pris från så lite vid 5€ presentkort till tusentals dollar. Om du är under 18, behöver du en förälders tillåtelse att delta i medicinska tester.
  • Var noga utvärdera riskerna med de experiment du registrerar dig för. Mediciner och psykologiska experiment kan få långsiktiga konsekvenser som inte kan göra det värt det.
 5. 5
  Klipp folks hår. Om du vet hur man klippa håret, inrätta en improviserad klippning stol i parken eller på din skola. Du kan behöva tillstånd för detta och du bör bara göra detta är att du kan tillfredsställa dina kunder eller annat du kan få ett dåligt rykte.
 6. 6
  Måla tavlor eller göra hantverk som du kan sälja. Gör kritateckningar, göra filtar, eller skapa nyckelringar som du kan sälja på nätet eller att vänner och familj..
 7. 7
  Gör gatuföreställningar! Hitta en plats där det är lagligt att göra (många gator förbud artister) och spela ett instrument, sjunga, göra improv, eller recitera poesi. Acceptera donationer och tips.
 8. 8
  Lär dig att handla på de finansiella marknaderna (aktier, obligationer, valutor, terminer, optioner). Lär dig allt du kan genom att slå upp det på nätet först och gå någon kostnadsfria seminarier som de erbjuder. Detta kräver minst 1870€ för att ställa upp.
 9. 9
  Ge massage. Om du vet hur man massera, ge massage till familjemedlemmar.

Tips

 • Du kan promenera folks hundar.
 • Du kan också göra vissa sysslor runt huset och få lite fickpengar för det.
 • Slutligen kan du gå till människor som är sjuka och hjälpa dem med saker som de inte kan hantera.
 • Du kan göra frivilligt arbete på härbärgen och saker.

Varningar

 • Vissa människor kanske inte behöver hjälp så att inte pressa dem till att du gör städa i sina hus.
 • Var försiktig med vad du gör eftersom människor inte är alla trevliga.
 • Ge massage kräver en licens om du betalt för det.
 • Cutting hår också kräver en licens.

Saker du behöver

 • Rengöringsmedel (om du hjälper människor rent)
 • Godisbitar (om du gå hundar) tillsammans med doggy väskor
 • Hundkoppel