Wka

Hur man ser rik utan att vara rik (för tonåringar)

De flesta människor vill se bra ut, men i dagens samhälle, har de höga levnadskostnaderna gjorde det målet svårare att uppnå. Emellertid kan det göras.

Steg

Hur man ser rik utan att vara rik (för tonåringar). Handla på märkesbutiker som converse, vans och resor är vägen att gå.
Hur man ser rik utan att vara rik (för tonåringar). Handla på märkesbutiker som converse, vans och resor är vägen att gå.
 1. 1
  Butikskedjor. Köp kläder från Aeropostale, Forever 21, ROSS, TJMaxx, Sears, Platos Closet.Easy som den är. Du spenderar mindre och få mer. Ross har många av varumärket kläder medan TJMaxx har en massa Juicy Couture och europeiska Eagle. Gå till Sears för den grafiska tees för de har Zumiez grafiska tees för 10€ eller mindre. Forever 21 är platsen att gå för grunderna. Medan Platos Closet är bara 2: a hand klädaffär med varumärket kläder, knappt slitna, ibland med taggen fortfarande på!
  • Spara en bunt! Ett annat alternativ skulle vara att handla i butiker, eller hitta kläder till försäljning vid lämpliga varuhus som Neiman Marcus och Bloomingdales som TJ Maxx, Ross etc. har en markering. Observera att de flesta av de ovan och nedan varumärken inte betraktas som rika men genomsnittet. Grafisk t-shirts är inte heller ses som rika och varken är Converse eller Vans skor. Om du verkligen vill posera som en rik person då du kommer att kräva riktiga finskor eller exklusiva skor som Clarks, Cole Haan, Sperry Topsider etc.
  • Look Respectable... Du kommer också att behöva nertryckt skjortor och Polos från välrenommerade varumärken som Hugo Boss, Brooks Brothers, Ralph Lauren, Lacoste, Vineyard Vines, Saks, etc. Om du verkligen vill komma in i Ritzy varumärken då Versace, Bvlgari (det är rätt, Bvlgari ), kan Gucci, Prada etc. vara hade på Saks vid 5th för något överkomliga priser om du fånga en försäljning. Obs: de flesta rika människor inte bära jeans väldigt ofta.
 2. 2
  Handla på märkesbutiker som converse, vans och resor är vägen att gå. De håller längre, och de har jämförbara priser till dem i Payless om du handlar försäljning.
 3. 3
  Tänk på lukten. Denna antydan av kontanter i din lukt är mycket hjälpsamma. Börja få din parfym från TJMaxx, de har dessa underbara doftande dyra parfymer för 50% rabatt eller mindre.
  • Om du vill ha trevligt parfym sedan Dillards och Nordstrom skulle vara ställen att gå, när det finns en ytterligare 30% rabatt på tidigare minskats varor du kan få fina cologne / parfymer från Burberry, Lacoste Ralph Lauren osv för under 15€ om du får det tidigt.

Tips

 • Se till att dina tänder är rena och vita.
 • Den "preppy" look tenderar att antyda rikedom.
 • Om du verkligen vill sätta upp en aura av wealthiness har en signatur doft och verkligen fungerar det. aldrig lämna huset utan den. Människor behöver veta att det är du.
 • Se till att ditt hår ser fint genom att borsta det varje dag och använda alla runt goda grooming tekniker. Människor som ser hälsosamt och rent ser också rik. Inte färga inte håret. Håll rent och naturligt.
 • Om du väljer att göra dina naglar, gör dem väl och i en neural färg. Djupa reds, mjuka rosa och naken polish ser alltid snyggt på fingrar och tår. Ta bort och gör om spik polerade som har flisas eller vuxit ur undvika att se köra ner.
 • Bra hållning är nyckeln till ser säker
  • Investera i bra makeup och verktyg. Ögonskuggor, eyeliner, concealers, och verktyg är alla dina pengar väl spenderade. Formgivarenamn läppglans är onödig och dyr. Mascara kvalitet är mycket viktigt att undvika passform och igensättning men din mascara behöver inte vara super dyrt. Försök Almay eller något allergivänliga och opthemoligest testat.
 • Designer atletisk kläder är en mycket bra investering. Eftersom idrottskläder inte fläckar eller rynkor lätt, inte går ur stil, och antyder att du tränar eller idrotta.
 • En klassisk frisyr kommer nästan garantera att du ser överklass. Inte klippa det i en trendig stil.
 • Få en professionellt gjort bild av dig och använda den som din användarvänliga bild på Facebook, Twitter, eller vad socialt nätverk du använder.
 • Lagen intelligent.
 • Om du råkar ha en skola med uniformer, inte bära gamla bleka, skadade uniformer.. köpa en ny uppsättning! Lägg också till en antydan av "dig" till den enhetliga genom att tillämpa en rolig brosch eller använda söta tillbehör
 • Få håret gjort professionellt, aldrig färga ditt eget hår.

Varningar

 • Aldrig ljuga om hur mycket pengar din familj har. Bara tala inte om pengar. Om någon frågar dig en fråga om pengar, försöka byta ämne utan att vara uppenbar. Aldrig skryta om saker du har. Den visar ingen klass.
 • Spendera inte alla dina pengar på att försöka se "rika". Det finns viktigare saker i livet än social klass.
 • Om du köper från en butik utlopp, och någon frågar dig var du fick ett objekt från, berätta sanningen. Lögn är oftast ganska uppenbart.