Wka

Hur man gör vänner lätt om du är en tonåring

Många människor har svårt att få vänner. Det är verkligen inte! Allt som krävs är att du ska få ut ur ditt skal och kom ihåg att om du älskar dig själv, andra kommer också. Speciellt är en tonåring, skaffa vänner kan vara svårt eller lätt beroende på flera faktorer.

Steg

Hur man gör vänner lätt om du är en tonåring. Inkludera dessa vänner i ditt sociala liv.
Hur man gör vänner lätt om du är en tonåring. Inkludera dessa vänner i ditt sociala liv.
 1. 1
  Koppla av. Det handlar om självförtroende - om du är nervös eller alltför hårt försöka se cool du ska bara agera konstigt, så att du inte kommer att göra många vänner. Du kommer att framstå som överdriven någonting. Du måste agera som om du har haft massor av vänner i det förflutna så även de "coola" som kommer att vilja prata med dig. Du måste tänka på goda skäl till varför någon skulle vilja träffa dig, tänk på de dygder du har. Så slappna av, folk kommer att gilla dig för att passera en fridfull energi.
 2. 2
  Ta första steget. Var inte blyg, det hjälper inte dig i någonting. Titta runt efter någon som verkar intressant, så slappna av och gå upp för att prata med dem. Säg hej, ge dem ditt namn, om de inte vet ditt namn redan, frågar hur de är och bara träffa dem. Om du vet lite om dem, till exempel, personen tycker hantverk, kan du tala om det. Ett bra ämne att prata om att någon är musik, eftersom nästan alla tycker om musik, kan du be någon vilken typ av musik de gillar och starta en kall samtal med dem och även hitta saker gemensamt. Sitter blyg i ett hörn distanserar dig från alla andra. Bli mer utåtriktad. Andra ämnen kan vara filmer eller sport. Försök att inte bli djupt när du är första mötet någon. Styra framgår av saker som politik, religion, relationsproblem och drama, etc.
 3. 3
  Var trevlig. Hur förväntar du dem att gilla dig om du inte är trevligt? Sätt ett lugnt leende på läpparna och ta reda på vad du och den person du försöker bli vän har gemensamt. Du kommer att kunna vara mer bekväm om du upptäcker att andra personen har saker gemensamt med dig.
 4. 4
  Var en god lyssnare. Ge uppmärksamhet på vad de säger, titta rakt i ögonen och visa att du är uppmärksam. Nicka, överens, visar du att det är intressant. Det är viktigt att vara en god lyssnare, eftersom alla gillar att höras, och om denna personen känns som du lyssnar på dem, kommer din nya vän njuta av ditt företag mer.
 5. 5
  Var dig själv. Jag vet att du har hört det många gånger, men ingen egentligen tycker om en posör - folk vill ha den riktiga du bättre för dina förtjänster, inte en falsk person som ingen riktigt vet. Till exempel, om du verkligen levt "thug life" och haft det tufft, kan du lätt en gangsta. Men om du bara försöker att agera på ett visst sätt eller att bli tuffare än vad du egentligen är, bör du ge upp. Så bara vara du, talar ditt sinne, att hur människor kommer att njuta av att vara runt dig mycket mer och känner sig bekväma att du inte försöker lura dem eller rör sig så snabbt att de inte kan hålla upp (som är falska, försöker ändra vad du verkligen är i en kort tid). Var dig själv och du kommer att få folk som gillar dig för dig. Om de inte gillar dig för att vara dig själv, då är det dags att gå vidare till någon annan. Vara naturligt, vara det sätt som du är född att vara... Du sattes på jorden för vissa ändamål och för att visa det.
 6. 6
  Utveckla vänskap. Du kan prata med någon nu, men snart kommer de att glömma dig om du slutar. Du ta bättre en tid att säga hej till dem varje dag och fråga hur de gör. Säga deras namn så ofta du kan, som varje gång var 3-5 meningar du säger, om du inte vet att det skulle verka krångligt. När du hälsar dem, säga saker som, "Hey Alex!", "Vad gör du, Sarah?", "Vad är det, Miranda?" Om du gör det varje dag, kommer de att vara glad att du bryr dig om dem och mindes dem, så att de inte kommer att glömma dig och ni kommer att bli goda vänner.
 7. 7
  Inkludera dessa vänner i ditt sociala liv. Bjud in dina nya vänner att gå ut tillsammans med dig, gå till köpcentret eller umgås på en sval plats. Ni måste ha roligt tillsammans, så att du kan presentera dina nya vänner till gamla vänner och bygga din umgängeskrets därifrån, med människor som accepterar varandra.

Tips

 • ! Människor dras till glada, positiva människor!
 • Försök inte för hårt, slappna av och vara sig själv - de kommer att gilla dig.
 • Få din nya kompis telefonnummer, e-postadresser och ge dem din, hålla kontakten.
 • Ha kul med dina nya vänner, men glöm inte gamla vänner.
 • Sluta tro att du inte är tillräckligt svalt för att prata med dem. De kommer att ha goda skäl att vilja prata med dig när de möter dig - tänk på dina dygder!
 • Gör ögonkontakt.

Varningar

 • Ta dig tid att se till att de är riktiga vänner, inte sådana som SKVALLRA ut alla dina hemligheter, saker som kan genera dig, eller rita oönskade typer av uppmärksamhet mot dig.
 • Kom ihåg att alla inte är en sann vän! Så titta på din rygg och inte litar på alla du möter.
 • Var vänlig, men inte vara alltför vänliga. Inte alla människor är trevliga och vissa kan försöka dra nytta av dig. Var inte rädd att visa dina beslut, tycker inte synd tid över tid för samma person. Det är ett tecken på att de kan försöka göra dig sina husdjur.
 • Inte sprida rykten. Detta kommer bara att bryta vänskapsband och få folk att tro att du är en idiot.
 • Med vänner, det är kvalitet framför kvantitet. Göra en eller två bästa vänner är oftast tillräckligt.
 • Försök inte för hårt för att imponera på en viss grupp bara för att de har hög status - det är mycket bättre att träffa människor för vilka de är, inte för vad de har.
 • Ta det långsamt, vänskap normalt inte bildar över en natt.
 • Inte bara gå upp till någon och börja berätta för dem alla dina problem. Vissa människor kommer att tycka att det är konstigt. Bara ge dem tillräckligt med information för att kontakta dig och betraktar dig som en vän.
 • Om en vänskap inte träna var inte rädd för att starta en ny. Över tiden bör du vara inblandad i en fantastisk vänskap. Om du faller bara prova, prova och prova igen.