Wka

Hur man blir vän med en kille

Trots visdomsord sprutade i När Harry mötte Sally, är det möjligt för en tjej och kille att vara platoniska vänner. Huruvida paret naturligtvis inte är sexuellt attraherad av varandra eller bara ha förmågan att utöva rimlig självkontroll, kommer följande tips hjälpa dig att odla äkta vänskap med medlemmar av det motsatta könet.

Steg

Hur man blir vän med en kille. Hitta någon att bli vänner med!
Hur man blir vän med en kille. Hitta någon att bli vänner med!
 1. 1
  Hitta någon att bli vänner med! Leta efter en kille som du antingen känner är intresserad av att vara kompisar med dig, har samma intressen som du, eller som skulle göra en god vän. Det är ganska bra om killen har minst en ränta som liknar dig, annars skulle du ha något att göra eller prata om.
 2. 2
  När du har hittat din kille vän till val, prata med honom som någon annan person. Se upp för eventuella flirta från endera av dig - du inte vill att de får fel intryck! Ta reda på vad de vill, och uppmuntra till att i småpratet. Låt killen vet att du vill prata om sina favoritämnen också!
 3. 3
  Efter lite småprat, bör din nya kille vän förstår att ni är vänner. Ge killen lite utrymme, låt honom gå till andra människor och se nya ansikten än bara din. Om du ser att killen under dagen, säger "hej" eller våg, låta honom veta att du är där utan att få i ansiktet. Han kommer förhoppningsvis att inse att du är vänlig. Igen vara vaksamma för att flirta. Det sista du vill är det konstigt fel intryck.
 4. 4
  Få den där killen med ett par av dina andra vänner. Det är alltid bättre att vara med en grupp och lära känna varandra än i ett tätt område med bara ni två. Att vara i en folkmassa helt enkelt låter honom veta att du vill ha hans uppmärksamhet för att prata och umgås, inte något mer. När han är bekväm med dina vänner och dig, fråga honom om han vill umgås. Om han säger att han inte kan, bli inte orolig.
 5. 5
  Ibland kan flickor vara för mycket i en killes ansikte, vilket är irriterande. Om han är irriterad av dig, kan du berätta enkelt. Inte skjutas ner om han säger nej till ert förslag om att hänga ut. Om du blir vänner, då blir det gott om andra möjligheter!
 6. 6
  Bygg upp ditt självförtroende. Hitta saker du är bra på, och beröm dig själv. Det kan tyckas fånigt, men upprepa, "Jag är bra på _______, och jag är stolt över det," i spegeln för tio gånger om dagen kommer att hjälpa. Killar vill hänga trygga människor. Vem vill hänga runt någon som hatar sig själva?
 7. 7
  Ta hand om grundläggande hygien. Duschkabin ofta och använd deodorant. Klipp naglarna och få ditt hår klippa. Bär kläder du skulle bära normalt. Överdriv inte smink och parfym. Vissa killar hatar smink som används i överskott, och andra är allergiska mot parfym. Men ser inte eller luktar som en slusk!
 8. 8
  Var dig själv. Se om din skola har en klubb som behandlar din favorit aktivitet. Om du är hemundervisning, det finns många företag som art program som skulle älska att ha dig gå med dem. Det finns killar som går till konst-program.
 9. 9
  När du ser en kille, försöka prata med honom. Om han är i din klubb, där du går! Omedelbar konversation! Om du vill prata om något annat, prata om något liknande:
  • Hur grov lunchen var dag - "Var det något kryper i köttfärslimpa överraskning?"
  • Hur är vädret idag. En gammal standby, men ändå ett stort samtalsämne.
  • Hur fotbollsmatch gick. Många killar som sport, och om du gick till eller hört talas om det stora spelet, skulle han gärna vilja prata med dig om det.
 10. 10
  Visa intresse. Om du gillade din konversation, säg att du måste gå, men skulle gärna vilja prata med honom igen. När du ser honom igen, prata med honom! ju mer du pratar, desto bättre band du kommer att växa. Det kan vara pinsamt att bli sedd med en kille om du är yngre, men det lönar sig. Många vänskapsband växa och blomma, och ibland även bli "något mer."
 11. 11
  När du har din (pojke) vän, bjuda in honom för saker och har en stor tid hängande. Din vänskap kommer att bli lika stark som någonsin! Lycka till!

Tips

 • Killar kan vara något perverst runt sina vänner, så oroa dig inte om han knäcker skämt, spela tillsammans!
 • Om du ser att killen mer än en gång på en dag, välj ett par gånger där han kommer till dig, inte tvärtom. Om han kommer till dig, det är ett bra tecken på att han vill vara vänner.
 • Prata med några av hans vänner också, låt dem veta att du är där.
 • När han pratar med sina vänner, stå med honom och bidra till konversationen.

Varningar

 • Prata inte om dig själv hela tiden! Låt samtalet flödet, prata om allmänna ämnen, inte vara over the top.
 • Var inte irriterande, låt honom komma till dig ibland, hålla sig borta från hans ansikte.
 • Se upp för flirta.