Wka

Hur kan man vara glad när du inte har vänner

Vi är omgivna med människor och det finns vissa tillfällen då du faktiskt inte har en vän att umgås. Ofta detta ögonblick händer när du träffar din sena 20s. Alla dina goda vänner är gifta, flyttade någon in i en annan stad... Ser det här bekant? Fortfarande finns det ingen anledning till panik. Så småningom kommer du att hitta nya vänner. Här är några tips hur man övervinna känslan av att inte ha vänner.

Steg

Hur kan man vara glad när du inte har vänner. Ta lite tid för saker som du inte har tid innan - Ja, det finns alltid något som du har börjat men aldrig färdig på grund av dina arbetsuppgifter och det sociala livet.
Hur kan man vara glad när du inte har vänner. Ta lite tid för saker som du inte har tid innan - Ja, det finns alltid något som du har börjat men aldrig färdig på grund av dina arbetsuppgifter och det sociala livet.
 1. 1
  Ta lite tid för saker som du inte har tid innan - Ja, det finns alltid något som du har börjat men aldrig färdig på grund av dina arbetsuppgifter och det sociala livet. Men vid denna tid när du inte har vänner försöka avsluta en målning, en roman eller något annat som du har jobbat på. Åtminstone kommer du att ha något intressant att presentera för dina framtida vänner.
 2. 2
  Upptäck - Ja utforska världen och allt omkring dig. Njut av solen (det är gratis!), Eller så kan du åka på en resa som du alltid drömt om men aldrig haft tid innan. Läs en bok, titta på din favorit komedi, etc.
 3. 3
  Besök dina släktingar - Det fanns en tid när du inte behöver dem, men nu gör. Försök att återansluta med dem och lära sig något nytt om dem.
 4. 4
  Ge - Ja ge kärlek, gåvor. Kärleken kan göra magi och genom att uttrycka din kärlek du kommer att må bättre om dig själv. Titta självsäker. Du vet aldrig när den sanna kärleken kommer tillsammans.
 5. 5
  Försök att göra en skillnad i din livsstil - Är du uttråkad med samma rum? Måla det i en annan färg eller arrangera möbler. Du kommer att känna sig mindre stressad. Genom att göra något du glömmer oftast att något stör dig.
 6. 6
  Håll utkik efter de goda - Nu har du tid att hitta din själ
 7. 7
  Se ditt fotoalbum - Det finns ingen bättre känsla än att ta tid att gå tillbaka till dina tidigare minnen. Du hade en bra tid va? Men gör dig redo! Goda tider är ändå att komma, bara ha tålamod.
 8. 8
  Lyssna på musik - Musik är det bästa botemedlet. Bara njuta av melodin och dyka i den magiska världen av musik och melodi noter.
 9. 9
  Ta hand om dig själv - Det finns ingen som tar hand om dig om du inte gör det själv. Starta ett nytt träningsprogram, börja äta bra, etc.
 10. 10
  Genom att göra saker för dig själv-du kommer att må mycket bättre och som ett resultat kommer du att locka nya vänner.

Tips

 • Håll sann mot dig själv och vara nöjd med dig själv.
 • Försök att komma ihåg att du är den bästa, det är inget fel på dig, men just den här gången du inte kan hitta en anständig vänner som du vill.
 • Var dig själv! Det är mycket bättre att vara bekväm i din egen hud.
 • Håll dig frisk, låt inte detta skada dig själv - självkänsla. Du är en fisk som dyker ner i havet efter något bättre som du hade innan.
 • Bo i ett gott skick. Walk, motion, kock, rita, etc.
 • Smile-Var du än går bara le. Genom att vara positiv du kommer att locka folk till dig själv.

Varningar

 • Ha tålamod. Ibland tar det längre tid att hitta nya vänner, men det viktiga är att hålla tron ​​att bättre dagar är ändå att komma.

Saker du behöver

 • Patience
 • KUNDKRETS
 • Positiv inställning
 • Smile, Handskakning
 • Ögonkontakt