Wka

Hur får man folk att gilla dig

Har du någonsin vakna upp på morgonen, titta på dig själv i spegeln och säga, "Jag önskar att jag hade fler vänner?" Tja, kanske den här artikeln kan hjälpa!

Steg

Hur får man folk att gilla dig. Var sällskaplig, inte osynlig.
Hur får man folk att gilla dig. Var sällskaplig, inte osynlig.
 1. 1
  Var sällskaplig, inte osynlig. Folk kommer inte att märka att du är även där om du inte gör något märkbart.
 2. 2
  Smile. Var glad, inte deprimerad. Säg hej till folk i mataffären. Chansen är människor kommer att le tillbaka och säga hej och behandla dig bättre. Bara agera som en person som har mycket roligt. Kom ihåg, om du agerar som om du är riktigt glad, kommer du att känna oftast glada.
 3. 3
  Försök att inte visa känslor, känslighet, eller ilska alltför lätt (speciellt runt de du inte känner väl). Försök att hålla en avslappnad, lugn och glad attityd, även när något inte går din väg. Andra kan bli avstängd om de ser att du är svår, neurotiska, osäkra eller överkänslig. Människor som håller sina känslor under kontroll är också några av de mest sympatisk. Det betyder inte att du bör vara reserverad eller kall till de känslomässiga behoven hos andra, men som du bör vara välvilligt i ett lugnt och skonsamt sätt. Som nämnts i Steg 2, andra vill se en person som är glad och stabil. Alltid har ett bra sinne för humor också.
 4. 4
  Öva grundläggande reglerna för hygien. Ingen kommer att vilja vara runt någon som stinker och inte borsta tänderna. Så, ta regelbundna duschar eller bad, tvätta håret, raka om du behöver, borste och tandtråd tänderna, kamma håret, använd andedräktmint eller mint tuggummi, klippa / rengör naglarna, använda deodorant, byta kläder, tvätta händerna etc.
 5. 5
  Fråga folk om sig själva. Vara intresserad av dem. och ser intresserad av vad de har att säga, även om du inte är. Om du är i ett samtal och höra dig själv säga "Jag gjorde det, gjorde jag det", stoppa dig själv och be den andra personens åsikt.
 6. 6
  Komplimang personer. Berätta den andra personen något du beundrar om dem. "Jag älskar hur fullt och bouncy ditt hår är," är en bra början. Men inte mer än göra det, kan vissa människor inte vet hur man tar en komplimang, kan bli obekväm med komplimanger, missförstår det eller kan ta några komplimanger som en förolämpning. Och se till att du menar vad du säger, folk vet när du har falsk ödmjukhet.
 7. 7
  Gör ögonkontakt. Det är typ av irriterande när du pratar med någon och de hålla flyttar sitt huvud runt. Du kan inte berätta om de lyssnar eller inte. Vem du pratar (eller lyssna) till, se dem rakt i ögonen.
 8. 8
  De flesta människor älskar sina namn, så istället för att säga "hej", säger "hej jonathan, hur mår du idag?" Adress människor genom namnen och de kommer att gilla dig.
 9. 9
  Prata om vad som intresserar den andra personen. Om du vet att en fotboll fanatiker, frågar "Spela någon fotboll spel på sistone?" Detta kommer vanligtvis få dem och de älskar att prata på och om det. Även om det är riktigt tråkigt, ser intresserade och kom ihåg att göra ögonkontakt.
 10. 10
  Klaga inte eller vara gnällig. Folk hatar griniga människor. Prata om de goda delarna av din dag i stället för att fokusera på negativa saker, kommer människor att vara mer attraherad av dig.
 11. 11
  Försök att inte skryta om sig själv. Som om du behärskar ett test och någon inte, gå inte "Jo, jag fick ett A." Bara säga något i stil med "Tja, du får ett A nästa gång." Eller något uppmuntrande eller betryggande. Ingen gillar en skrävlare.
 12. 12
  En mycket viktig bit av rådgivning, när du är med dina kompisar, INTE lämna ut dem. ALDRIG. Chansen är stor att de tror att du inte gillar dem.
 13. 13
  Har aldrig prata bakom någons rygg, vän eller fiende. Det kommer alltid att komma tillbaka till dem och du kommer att hamna övervägs en back stabber och människor kommer att undvika dig som pesten. Du kommer att förlora de vänner du har och framtida vänner du kunde ha gjort. Du kommer också att locka människor i liknande disposition och kom ihåg om du umgås med back stabbers, är de antagligen tillbaka stickande dig också.
 14. 14
  Om du inte håller eller misstolka vad någon har sagt, skrivit eller något som har förmedlas till dig, diskutera det med dem. Gå inte till alla andra och om du arbetar med den personen, inte gå till chefen, diskutera det med dem först och försöka lösa eventuella problem. När du har gått till chefen, har du utsatts kanske din medarbetare till rådgivning, en dålig årlig översyn eller har orsakat dem att få sparken, och verkligen om du gör något liknande, kommer ingen vill vara vän med dig. Försök att gå i den andra personens skor och se saker ur deras perspektiv.
 15. 15
  Alla gillar att få beröm. Hitta något du gillar i en annan person och gratulera dem till det. Var inte den som alltid tar i komplimanger och inte dela ut dem. Om du gör det, är du uppfattas som en självupptagen person.
 16. 16
  Ta en ordentlig titt i spegeln efter att du läst dessa förslag och att vara ärlig i din egen bedömning. Är du gör vad du kan för att få folk att gilla dig?
 17. 17
  Älska dig själv! om du älskar den personen du då alla andra kommer att känna på samma sätt.
 18. 18
  Var dig själv! Försök inte att vara någon du inte är, det ska visa om du försöker. Vet vem du är, och justera tips till din personlighet. Det lönar sig i längden, även om du marscherar till takten av din egen trummis (så att säga).
 19. 19
  Klä sig väl. Det är självklart att folk gör snabba bedömningar om dig inom de första sekunderna av mötet. Om du verkar presentabel då människor kommer att anta att du har det alla tillsammans.
 20. 20
  Gör dem att skratta. Alla älskar en rolig person. Bara vara noga med att göra skämt lämpliga för inställningen. (Dvs. inte göra ett skämt om gamla människor till din mormor.)
 21. 21
  Vara medveten om olika idéer om vad den potentiella relationen innebär. Den andra personen kan ha en annan uppfattning om vad en relation bygger på, dess mål, regler, etc. Se till att du förstår några skillnader på dessa grundläggande nivå så att ingen kommer att bli besviken / sårad / förvirrad senare. Till exempel, om du räknar med att vara väntade på känslomässigt hela tiden, kan den andra personen inte är villig att ge det. Gör behov och mål tydliga.
 22. 22
  Gör inte ont sina känslor. Om de ber om er åsikt, inte säga något de wont vill höra. Du kan riskera att förlora dem.

Tips

 • Aldrig verkar som du försöker få folk att gilla dig. Detta kan visa vissa människor.
 • Det är bra att gå över dessa steg regelbundet så att du kan "cementera" dem i ditt huvud och du behöver inte vara perfekt på detta, bara försöka vara lite bättre med människorna runt omkring dig. Dessutom, ju mer du kaféet med människor, ju mer de lär känna dig bättre så försök att be några av dina kompisar på middag, lunch eller brunch. Kom ihåg att inte tvinga något, som när du ger någon en komplimang, inte över överdriva det, eftersom det kommer att sända ut fel budskap.
 • Ibland kommer bara inte gillar dig. Det betyder inte att ingen gör dock! Inte håller sig till en person, prova med så många människor som möjligt.
 • Inte diskutera kontroversiella ämnen som religion, politik, eller abort, såvida du inte känner personen väl.
 • Häng inte ut med fel personer. Alltid umgås med goda människor som visar att du är en bra person att vara runt.

Varningar

 • Förvänta dig inte för mycket av andra människor. Var medveten om hur andra människor kan reagera.
 • Låtsas inte som något du inte gillar. Det slutar oftast upp i en förlorad vänskap.
 • Agera inte super alltför glada.
 • Och även komma ihåg att inte vara alltför diktatorisk.
 • Deltar inte skvaller eller ens med en grupp som skvallrat speciellt elakt skvaller: Gå bort. Var den bättre människa!
 • Vid ögonkontakt med en person, se till att det är en vänlig, aktivt lyssnande och ögonkontakt, inte sniper-stare-down typ av ögonkontakt.
 • Bli inte svartsjuk om de har en crush på någon som du har en crush på.
 • Försök inte att köpa någons vänskap genom att duscha dem med presenter. Det gör dem att känna sig obekväma och känns som om de måste återgälda. Dessutom, den typ av vän som du vill ha, är inte en vän om de base vänskap på vad du kan monetärt ge dem.
 • Var glad! Smile!