Wka

Hur blir vänner med nördar

Är du trött på den hänger med, de populära människor, jocks, osv? Vill bara vara vänner med ""? Eller beundrar du hur de är så hårt arbetande och vill vara vän med dem? Oavsett anledning, kommer den här artikeln hjälper dig att bli kompisar med vad du kallar "Nerds".

Steg

Hur blir vänner med nördar. Ta reda på vem det är.
Hur blir vänner med nördar. Ta reda på vem det är.
 1. 1
  Ta reda på vem det är. I varje skola finns det nördar. Men inte omedelbart anta att du vet vilka nördar är. Du kan bara plocka någon som bär glasögon och hängslen, men inuti de kan vara en total Nerd Hater. Så spendera lite tid att titta på alla som en hök, och försöka upptäcka vem de nördar är. Det kan vara någon som besatt av ett visst ämne - som datorer, eller litteratur, eller det kan vara någon som älskar skolarbetet och verkar alltid göra tillbyggnader. Kontrollera att du är försiktig när du försöker hitta Nerds - gör inte ett misstag och plocka upp någon helt annan.
 2. 2
  Fastställa nörd i frågans expertområde. Detta är viktigt. Du behöver en bra konversation bas att bygga en dialog med nerd, eftersom de kommer förmodligen att tala en hel del om (speciellt i början) det valda området av expertis, eller vad de kan betrakta som sin besatthet. Mastery är inte nödvändig - utom naturligtvis, du vill...
 3. 3
  Utveckla ett visst intresse för nörd intressen. Till exempel, om den nörd du följer upp är helt i med litteraturen, försöka läsa några kända författare som Shakespeare, eller läsa några avancerade eller populära böcker som Jane Eyre, Stolthet och fördom, Da Vinci-koden. Försök att ta minst ett visst intresse i besatthet, oavsett hur tråkigt det kan verka. Det kommer att hjälpa formen och göra den starkare.
 4. 4
  Närma valda nörd (ar). Detta borde inte vara alltför svårt. Prata med dem om deras besatthet, och hur du är intresserad av dem. Du kanske vill be dem några frågor, till exempel: om Nerd är i matematik, kan du fråga dem, "Vad föredrar du - algebra eller?" Eller om du har en litteratur fan på händerna, kan du fråga dem vad deras favorit författare är, och vad deras åsikter är på en bok.
 5. 5
  Utveckla en. Prata mer och mer om den Nerd besatthet med dem. Var trevlig mot dem, retas inte eller plocka på dem. Försök att be dem intelligenta frågor, och vara intresserade av deras åsikt. Lägg till dina egna åsikter också - var inte rädd för att säga din åsikt. Tillbringa mer tid med Nerd - prova och sitta bredvid eller i närheten av dem, tillbringa en paus tid med dem, eller ens gå till deras hang-out plats eller till deras hem (s).
 6. 6
  Fortsätt med din nya besatthet, precis som dem. Gör inte något alltför vanligt eller " social ", vilket skulle kunna sätta dem. Nerds är enkelt folk, och det är allt som behöver göras för att fortsätta vänskapen obestämd tid.

Tips

 • När du blivit vän med nördar, kommer du att hitta din plats i sin grupp. Din personlighet kommer mögel lätt att passa in i. Du kommer inte att förändras, men du kommer att hitta saker i gruppen saknas och dina egenskaper som kan fylla denna lucka kommer att bli mer uttalade.
 • Det kommer att ta lång tid att få deras. Nördar, som är vana att bli hånade, är mycket bevakad ibland. Talar om några personliga frågor kommer att ses som ett försök att göra narr av dem. Om du vill veta, kommer de att säga när de litar på dig.
 • Det hjälper att veta vad de är intresserade av, såsom matematik, eller vetenskap.
  • Vetenskapen har många grenar, men nördar är oftast i fysik. Om din nörd gruppen är i fysik, partikel äventyr hjälper och låter dig sova i vetenskap klasser.
  • Datanördar oftast kommer snarare kallas nördar eller "leet" och veta är hjälpsamma.

Varningar

 • De flesta människor säger att nördar är töntigt, så akta dig för folk som säger att du är inte cool.
 • Alla nerds är. Om du är en idiot inte ens försöka att gynna de som nördar på ett meningsfullt sätt, eftersom 90% av vad de kommer att prata om att vara längre än dig. Bara för att de spelar Quake 3 betyder inte att de är exakt som dina kompisar som spelar Halo hela natten.