Wka

Hur man fråga en tjej om du är en tjej

Om du är lesbisk eller bisexuell, ibland kan det vara svårt att hitta en flickvän. Om du är osäker på hur man frågar en tjej ut, följ dessa instruktioner, och det kan hjälpa.

Steg

Hur man fråga en tjej om du är en tjej. Läs hennes syn på HBT-samhället.
Hur man fråga en tjej om du är en tjej. Läs hennes syn på HBT-samhället.
 1. 1
  Bli vän med henne. Om du känner henne från skolan eller arbetet, se till att få känna henne utanför byggnaden. Förvärva hennes telefonnummer eller e-postadress. Shoppa med henne, kanske. Gör något som ni båda är intresserade av och som inte kommer att slå henne när du slår på henne.
 2. 2
  Läs hennes syn på HBT-samhället. Fråga henne vad hon tycker om homosexualitet, homofobi, etc. Om hon agerar äcklad eller obekväm med tanken eller erfarenhet, försöka lyssna på hennes skäl och sedan dela dina åsikter om frågor. I de flesta fall är homofobin bara okunskap och rädsla.
 3. 3
  Lär om hon är bisexuell eller lesbisk. Bara för att hon inte har något emot HBT-personer betyder inte alltid att hon är HBT själv.
 4. 4
  Leta efter kroppsspråk. Det kan vara lättare om du vet att den person du gillar gillar dig tillbaka. Men svårare om du inte vet, så leta efter tecken på att de kommer att ge dig att försöka berätta för dig. Ibland den andra personen kan vara för blyg för att faktiskt komma ut med det, så att de kan skicka ut några signaler att försöka låta dig veta.
 5. 5
  Om hon inte är emot HBT-personer, räkna ut ett subtilt sätt att låta henne veta att du är bisexuell eller lesbisk. Innan du gör något av detta, bör du tala definitivt dina vänner att du är bisexuell eller lesbisk (om de inte redan vet). Om du inte kan berätta för dina vänner, du definitivt inte kommer att kunna berätta flickan du gillar. Du vill inte vara i mitten av en konversation om mat och slumpmässigt slänga ut det. Vänta tills ett liknande ämne kommer upp, och sedan räkna ut ett sätt att berätta för henne, om du är bekväm med det.
 6. 6
  Om du vet att hon är bisexuell eller lesbisk, ge henne subtila antydningar om att du gillar henne. Du måste vara mycket modig och berätta för dina vänner att du är gay först. När du har berättat för dina vänner ska du umgås med henne oftare än vanligt. Ge henne mer fysisk kontakt (dvs. kramar, handskakningar, etc.) än vad du gjorde innan. Verkar väldigt besviken när hon inte kan umgås med dig ibland.
 7. 7
  Om, vid denna tidpunkt, har hon märkte dessa tecken och verkar inte vara obekväm med all denna uppmärksamhet, är chansen att hon känner på samma sätt om dig. Om hon inte har märkt dessa tecken, fortsätta att göra detta tills hon gör.
 8. 8
  Samla upp all din mod och. Bjud henne på en dag någonstans att ni båda gillar att gå. Om hon säger nej, inte tjata henne. Försök att stanna vänner med henne, även om det är svårt i början.

Tips

 • Om du är säker på att hon är lesbisk / bisexuell, inte vänta för länge med att berätta eller en chans att vara någon annans.
 • Var uppmärksam på vad hon säger att hon gillar eller ogillar. Du vill inte såra henne genom att ta upp ett ämne som hon uppenbarligen inte gillar.
 • Prova att köpa henne något hon tidigare sagt att hon ville ha, till exempel en bok eller en tröja. Detta kommer att visa henne att du är uppmärksam på vad hon säger att hon vill.
 • Låt en bra tid mellan varje steg. Du vill inte bråttom.
 • Prova att köpa sitt kaffe / te (beror på vad hon gillar). Fråga henne vad hennes favorit är och sedan köpa det för henne.
 • henne med något. Om hon anser dig en bra artist eller författare och vill ha tips, ge dem till henne. Det fungerar även omvänt. Komplimang hennes konstverk och skrift (eller andra fritidsintressen, etc.) och be henne att lära dig någon gång. Detta kommer få henne att känna riktigt säker och bra om sig själv.

Varningar

 • Ändra inte dig själv för henne. Precis som ingen straight tjej bör förändras för en kille, bör ingen lesbisk eller bisexuell tjej förändras till en annan tjej.
 • Om du är lesbisk eller bisexuell tjej och hon starkt har en åsikt mot HBT-personer, det är förmodligen inte bäst att spendera alltför mycket tid runt henne. Resultatet kan såra känslor och / eller vara offer för en stereotyp.
 • Om hon är rak, inte försöka förändra henne. Inget gott kan komma ur detta.
 • Om hon inte vill vara din flickvän, hon vill inte vara din flickvän. ​​Inte älta det och tjata henne tills hon säger ja, eftersom mer än troligt att du minskar dina chanser.