Wka

Hur får man en flicka att kyssa dig om du är en tjej

Har du någonsin velat en tjej? Är du en tjej själv? Ibland är tanken skrämmande, men ibland är det sexiga och det gör du ryser av förväntan! Här är några steg för att göra det enklare, och få den kyssen.

Steg

Hur får man en flicka att kyssa dig om du är en tjej. Vet flickans orientering.
Hur får man en flicka att kyssa dig om du är en tjej. Vet flickans orientering.
 1. 1
  Vet flickans orientering. Se till att din förskott kommer att vara välkomna. Flickan du vill kyssa bör vara en lesbisk eller bisexuell, och du bör vara ganska säker på det. Hon kan också vara bi-nyfiken.
  • Du kan ta reda på genom att prata om hbt-relaterade ämnen att "ta en temperatur läsning". Nämn lesbiska sångare eller gay film tecken, och se vad hennes reaktion är. Det finns ett gammalt talesätt: ". De som vet, vet" Snacka om kd lang, Brandi Carlile, Indigo Girls, The L Word, och titta på hennes svar - om hon vet om det homosexuella innehåll och är glada för att prata om dem, du är ganska säkert. Om hon inte vet vad du pratar om, inte göra ett drag.
 2. 2
  Upprätta privatlivet. Du vill se till att du hålla detta mellan er två för nu. Försök att göra fysisk kontakt - om du har valt ett sovrum, låg på sängen bredvid henne, sedan flytta närmare och försöka gosa lite. Om hon verkar acceptera, röra vid hennes ansikte. Om hon rör din, eller justerar ditt hår eller plockar ludd av dig jackan, de är goda tecken (hon grooming dig). Bara gå framåt om du tror att du inte blir störd, och om hon verkar öppen för dina framsteg hittills. Om hon verkar avvisande eller försöker göra en hel del skämt, ser sig omkring i rummet, eller verkar distraherad, back off.
 3. 3
  Se till att hon är avslappnad. Sätt henne till mods, och försöka få henne att känna sig trygg. Prata med henne och agera vardagligt, men inte alltför vardagligt. Se till att hon har en ledtråd som du gillar henne som mer än en vän.
 4. 4
  Flytta närmare. Nuzzle in henne lite, men om hon backar, försöker flytta bort, eller still, sluta omedelbart. Om hon nosar i dig eller returnerar någon form av ömhet, titta på henne. Om hon stirrar tillbaka på dig, titta på hennes mun. Om du märker att hon tittar på din mun, är hon definitivt redo. Om ögonen är slutna eller halvslutna, nå under hakan och försiktigt tippa hennes ansikte så att du kan titta på henne. Om hon gör motstånd alls, lugna hennes nerver genom att säga, "Är du rädd?" Om hon säger ja, berätta för henne att inte vara, och bara ge henne en fin kram och lät henne gå. Om hon säger "En liten," frågar "om mig?" Om hon säger nej, gå vidare och kyssa henne. Hursomhelst, om du bestämmer dig för det är det ögonblick, tveka inte - lyckan står den djärve.
 5. 5
  Gör det till en trevlig. Inte shove inte din tunga ner i halsen, och gör det inte ett maratonlopp. Kyss henne snyggt, först försiktigt. Om hon svarar varmt, genom att kyssa dig tillbaka, kan du kyssa henne igen, och låt kyssen fördjupas som ögonblicket teckningsoptioner. Men för en första kyss, försök att använda viss återhållsamhet och göra det riktigt romantiskt och underbart. Det betyder inte att du gör det en kysk, tråkig sak heller - del dina läppar något, se till att dina läppar är kissable och mjuka (antingen fukta dem något genom att slicka dem lätt, eller använd någon läppbalsam på väg till den privata platsen!). När du kysser henne, se till att dina händer beter - inte famla henne medan du kysser henne. Håll henne, gör det romantiska och söta. Om detta är din första kyss av många med denna flicka, kommer ni båda har mycket goda minnen av detta ögonblick, så gör det räknas.
 6. 6
  Upprepa returresa. Du måste vara domare här. Om hon verkar vilja mer, var inte rädd för att satsa på något mer än hennes läppar. ( makeout, tunga, massera, etc.) eller så kan du säga att du älskar henne sedan i rätt tid kyssa henne och njuta av det.

Tips

 • Le på ett lekfullt sätt när du pratar med henne.
 • Alltid vara på god fot med flickan i fråga innan du försöker detta.
 • Har myntverk hands.
 • Gör inte detta till någon random tjej du träffar. Lär känna henne och vara hennes vän först.
 • Säg ingenting otäckt eller provocerande. Håll det sött och "PG 13".
 • Om hon inte verkar mottaglig för dina framsteg backa.

Varningar

 • Om hon inte godkänner av HBT beteende, kommer hon uppskattar inte ditt försök att kyssa henne.
 • Se till att hon inte dejtar någon, pojke eller flicka, innan du gör detta.

Saker du behöver

 • Parfym
 • Rena tänder och fräsch andedräkt
 • En lesbisk eller bisexuell tjej
 • Någonstans roligt, romantiskt eller bekväm att kyssa
 • Läppar
 • läppglans
 • myntverk