Wka

Hur att komma ut till din bästa vän utan att ge henne en felaktig uppfattning

Är du en lesbisk som vill berätta för din bästa vän att du är lesbisk utan henne tro att du gillar henne på ett sätt som är helt utanför gränserna för vänskap? Läs på.

Steg

Hur att komma ut till din bästa vän utan att ge henne en felaktig uppfattning. Be din vän att träffa dig någonstans.
Hur att komma ut till din bästa vän utan att ge henne en felaktig uppfattning. Be din vän att träffa dig någonstans.
 1. 1
  Be din vän att träffa dig någonstans. Ring upp henne, skicka henne en text på sin cell, maila henne, eller be henne att träffa dig personligen. Säg detta eller något som liknar detta: "Jessica, kan du träffa mig på kafé på Belmont i morgon när du får arbete?"
 2. 2
  Ge henne en stund för att bosätta sig i. När hon anländer, be henne att sitta ner. Det är bättre att berätta en hemlighet för henne när ni båda sitter ner. Det lugnar ner sig nu.
 3. 3
  Snacka om enkla saker först. Bara göra lite småprat för att låta henne veta att allt är bra mellan er. Varning: gå inte på så här i två timmar. Hela tiden kommer hon att bita sina naglar, undrar vad du behövde prata med henne om. Samla dina tankar för en stund, och sedan förbereda sig för att berätta för henne.
 4. 4
  Kom ut och säga det. Försök att vara direkt utan bara blurting det så rent ut att hon känner att hon blev slagen med en slägga. Du kan säga något i stil med, "Så, Jess, vi har varit vänner ett tag nu, och du vet att du är min bästa vän. Skulle det förändra dina känslor om mig att veta att jag är homosexuell?" Eller så kan du prova att ställa en fråga: "Jessica, vad om jag sa en riktigt stor hemlighet?" Visst hon kommer att vilja veta, så, ge en stor suck till dig själv och sedan säga "Ja, tänk om jag sa att jag inte är attraherad av killar, men i stället är jag med tjejer?"
 5. 5
  Berätta för henne om din kärlek. När hon är över tanken på att du är en lesbisk till att börja med, berätta om flickan du är attraherad av. Se till att hon vet att det är någon annans, inte henne, men vara försiktig här - du vill inte göra din vän känner att hon är inte attraktivt. Du vill bara att hon skulle känna sig bekväm med dig som en vän i ljuset av att inse att man är attraherad av kvinnor.
 6. 6
  Anförtror henne om det som hon gör med dig. Var noga med att inte ge henne mer information än hon är bekväm med, speciellt i början. Gå inte in i grafiska detaljer om dina sexuella fantasier eller upplevelser, till exempel. Låt henne sätta tonen om vad hon vill veta.
 7. 7
  Försök att inte erkänna någon attraktion du känner för henne. Detta kan vara dödsstöten för en rak / lesbisk vänskap. Tiden kommer förmodligen att komma när du och hon kommer att ha en sleepover, och hon frågar i en drömmande röst, "Så, vad är din" typ "? Vilken typ av tjejer gillar du? Om jag var bög, skulle du vara till mig? " Låt dig inte frestas att svara ärligt, oavsett vad svaret är. Istället, bara säga, "Du är en vacker flicka, och du är min vän och det är allt jag kommer att säga -. Vi går inte dit." Om du erkänner attraktion, kan det skrämma henne. Om du säger att hon inte är din typ, kan hon bli förolämpad och generad. Du kan inte vinna det här. Försök inte.

Tips

 • Om hon tycker att du skojar, berättar hon tålmodigt och lugnt men bestämt att du inte är.
 • Att komma ut är ibland lite stressigt på er båda. Försök att vara på ett ställe där man kan både ha lite privatliv.
 • Säg till henne i en lugn, men seriöst sätt.

Varningar

 • Hon skulle flippa ut, så var beredd.
 • Hon kanske inte vill vara din vän längre för homofobiska skäl. Ge henne tid innan du skriver henne. Hon kanske bara behöver justera.