Wka

Hur man börjar en naturlig regim hudvård


Förbered din egen ekologiska behandlingar hudvård som använder vanliga föremål hittades i ditt eget kök eller trädgård kan vara lika eller mer effektiva som de du kan köpa och representera en hel kostnadsbesparingar.

Steg

Hur man börjar en naturlig regim hudvård. Börja med att inventera möjliga naturliga ingredienser hudvård som finns i dina skåp och kylskåp.
Hur man börjar en naturlig regim hudvård. Börja med att inventera möjliga naturliga ingredienser hudvård som finns i dina skåp och kylskåp.
 1. 1
  Börja med att inventera möjliga naturliga ingredienser hudvård som finns i dina skåp och kylskåp. De vanligaste poster inkluderar citrusfrukter, objekt mejeriprodukter, socker, salt, vinäger, aspirin, ägg, honung, havregryn, olivolja och tepåsar.
 2. 2
  Besluta om de naturliga ingredienser hudvård som bäst möter din hudtyp och hud frågor vård. Olja hudtyper vill fokusera på mer sammandragande ingredienser såsom citrusfrukter och exfolierande salt eller socker scrubs medan känsliga hudtyper vill inkludera mer lugnande poster såsom olivolja, mejeriprodukter och honung.
 3. 3
  Utveckla en naturlig rutin hudvård som innehåller en rengöring, scrub, toning och fuktgivande recept med hjälp av naturliga ingredienser som passar bäst för din hudtyp. En normal hudtyp kan använda ett hav recept salt scrub följt av ett citronsaft toner och olivolja baserad fuktighetskräm.
 4. 4
  Börja samla naturliga recept hudvård och experimentera med ingredienser för att avgöra vilka som är bäst lämpade för att hantera dina behov hudvård.
 5. 5
  De flesta hudtyper gynnas vanliga ansikts ångar och en vecka ansiktsbehandling. Försök att piska upp en 10 minuters berikande fuktgivande ansiktsmask från ett ägg, ett paket av unflavored gelatin, lite pressad citron och ett duggregn av olivolja.

Tips

 • Många naturliga hudvårdsprodukter recept kan göras framöver och kommer att hålla i flera dagar när kylda.
 • En fantastisk deodorant består av bara eterisk olja utspätt i vatten.
 • Det finns en tusentals naturliga recept hudvård som kan hantera ett brett spektrum av frågor hudvård från bekämpa akne utbrott att läka hudirritationer. Ju mer du utforska recept desto större framgång du kommer att ha att blanda upp dina egna naturliga behandlingar hudvård!
 • Det är kul! Njut experimentera med olika objekt så att du kan upptäcka ingredienser och recept som fungerar bäst för dig.

Varningar

 • Om du är allergisk mot vissa livsmedel, inte använda dem i en naturlig hudvård recept heller!