Wka

Hur man blir en livräddare


Att vara en livräddare är ett bra sommarjobb för någon. De gör många vänner, och är ute i friska luften, istället för inne hela dagen. Även om det är roligt, måste du också ta det på största allvar, eftersom någons liv kan bero på dig!

Steg

Hur man blir en livräddare. Hitta en livräddare klass i ditt område.
Hur man blir en livräddare. Hitta en livräddare klass i ditt område.
 1. 1
  Hitta en livräddare klass i ditt område. Vissa badvakt utbildningar erbjuds via YMCA eller det lokala Röda Korset distriktet kapitlet. Andra nationellt erkända certifieringar kommer från Starfish Aquatics Institute, NASCO, och Ellis and Associates. Vissa High Schools erbjuder simning program för gymnastiken med HLR certifiering ingår. Detta dödar två flugor i en smäll genom att stärka dig för den fysiska delen av badvakt testet samtidigt tillåter dig att kringgå andra HLR-utbildning. Beroende på ditt område av landet, kan du ha den bästa lycka genom att ringa din lokala poolen. Många gånger kommer de att betala för kostnaden. Om du har en speciell plats du vill livräddare, kalla dem först för att se om de har några utbildningsmöjligheter eller krav.
 2. 2
  Lifeguard utbildning är utmanande men givande. Du kommer att vilja vara i god form innan du börjar. Du måste vara en stark simmare innan du börjar. De flesta klasser kommer att kräva att du skickar ett dopp testa innan du går vidare.
 3. 3
  Utbildningen kommer att bestå av fysisk och mental träning. Var uppmärksam på instruktionen. När klassen är över, praktik. Om du vill vara bra på någonting i livet, måste du öva. Swim dagligen. Läs läroböcker som de ger dig. Lyft vikter för att bygga styrka. Och naturligtvis, hålla friska med en bra kost och mycket vila. Klassen är oftast bara sex veckor (såvida inte du ta en Ellis and Associates kurs, då det är 3 dagar lång.). I slutet av utbildningen kommer du att få flera tester. Du kommer att ges skriftliga prov för att se till att du kommer ihåg de akademiska saker du har lärt dig. Du kommer att testas göra HLR på en docka. Du kommer att testas hämtar tegel bildar botten av en pool. Och slutligen du kommer att testas "rädda" en verklig person som kommer att låtsas behöva hjälp.
 4. 4
  Få din certifiering innebär att du nu kan få ett jobb. Livräddarna är vanligtvis hög i efterfrågan. Du kan ringa din lokala pooler och fråga om de anställer. Andra ställen du kan arbeta är läger, vattenparker, eller till stranden.

Tips

 • Håll alltid 10/20 skydd strategi
 • Se till att din specifika typ av utbildning kommer att omfatta den plats du vill arbeta. Det finns vanligtvis separata kurser för livet bevakning vid en pool, sjö, strand och vatten park.
 • Närma intervjun professionellt, som du gör jobbet. Livet bevakning är roligt, men du måste ta det på allvar om du vill få hyras.
 • Se till att alla dina certifieringar hålla dig uppdaterad.
 • De allra flesta platser kommer att kräva att du även har HLR-utbildning. Du kan få detta genom Röda korset eller en liknande organisation.
 • Glöm aldrig, om du inte vet, Go!
 • Alltid agera och klä sig professionellt i tjänsten.

Varningar

 • Alltid uppmärksamma.