Wka

Hur man tjänar pengar när man är för ung för att få ett jobb

Om du behöver pengar, men du är för ung för att få ett jobb, måste du skapa ditt eget arbete, kommer den här artikeln hjälpa dig.

Steg

Hur man tjänar pengar när man är för ung för att få ett jobb. Identifiera dina kunskaper och förmågor.
Hur man tjänar pengar när man är för ung för att få ett jobb. Identifiera dina kunskaper och förmågor.
 1. 1
  Identifiera dina kunskaper och förmågor. Vad kan du göra för att någon kommer att betala dig för att göra. Kan du göra varvet-arbete? Walk hundar? Barnvaktsläge? Gör och sälja saker? Återvinn papper och objekt metall? Computer grejer? Det finns många saker som du kan erbjuda andra, om du tror hårt på det. Gör en lista, skriva ner alla möjligheter.
 2. 2
  Redigera din lista. Det finns några saker som kommer att vara mer lönsamma än andra. Skrapa ut de som tar för lång tid att generera de pengar du behöver.
 3. 3
  Stryk de jobb som du kommer att behöva köpa en hel del utrustning och verktyg för. De jobb du vill ha är de som du kan arbeta med de verktyg som du äger eller kan låna.
 4. 4
  Bestäm hur mycket tid du kan ge till verksamheten. Du gör ingen något bra, om du låter skolarbete eller din hälsa drabbas. Kasta bort alla saker på listan som tar för mycket tid från andra viktiga områden i ditt liv.
 5. 5
  Precis som de av oss som har varit i liknande situationer, har du minskat förmodligen dina val ner till någon form av service, som barnvakt, trädgårdsarbete, eller sälja något. Välj en och låt oss få arbeta. Först, hur mycket du betalt? Prova att ladda så mycket du kan, men bjuder inte dig ur marknaden. Om utsikter är osäker på ditt pris, låt honom veta hur du ger mer än du betalt för. Gör ditt pris verka som en bra affär. Om du kan få 10€.00/hour det kommer att ta lite mindre än 43 timmar under nästa månad att motsvara 225 0,00€. Det innebär 10 timmar / vecka. 5€.00/hour = 15 timmar / vecka. Lägg ett par timmar per vecka för prospektering, vilket leder till nästa steg:
 6. 6
  Annonsera. Inlägg flygblad, be familjemedlemmar för företag etc. Be dina vänner att hjälpa dig. Låt så många människor som du kan veta om din tjänst. Se till att dina potentiella kunder vet vem du är, vad du erbjuder, och hur de kan kontakta dig.
 7. 7
  När man talar med någon som kan låta dig arbeta för dem, inte berätta för dem varför du behöver pengarna, de kommer inte bry sig. Åtminstone inte förrän de lär känna dig. Istället, berätta för dem hur du kommer att göra deras liv lättare eller bättre av att anställa dig. Till exempel, erbjuder ni inte kratta löv, du säljer mindre arbete för dem och en vacker trädgård.
 8. 8
  Om de anställa dig, göra lite mer än vad de frågar. Bara lite något extra, som att erbjuda att ta soptunnan till gatan, gratis.
 9. 9
  Om du ser ett extra jobb som du kan göra för din kund, fråga om de skulle vara villiga att anställa dig till detta, liksom. Också, glöm inte att fråga om du kan komma tillbaka nästa vecka. Det är mycket lättare att komma tillbaka till en nöjd kund, än att hitta en ny. Om kunden är nöjd, sedan be om en remiss. Fråga även om de skulle ordna ett möte för dig.
 10. 10
  Planera din tid och arbeta din plan. Om du säger att du kommer att arbeta fem timmar på lördag, men bara har tillräckligt med arbete i tre timmar, knacka på dörrar eller placera flygblad för de andra två. En butik kommer inte stänga tidigt bara för att ingen är shopping just då.

Tips

 • Gör rimliga priser, eftersom ingen kommer att vilja din tjänst om din priserna var för höga!

Varningar

 • Också vara snäll och ärlig för alla. Ingen gillar en oförskämd säljare!
 • Och bara hjälpa människor som du kan lita på för att vara säker
 • Se till att du alltid berätta för dina föräldrar innan du försöker sälja saker.
 • Arbeta säkert! Använd säkerhetsutrustning!
 • Vissa jobb kräver att gå från dörr till dörr för att någon du inte känner din stadsdel. Detta är inte en bra idé utan en betrodd vuxen att se till att du är säker.