Wka

Hur man använder smink och hårfärg att se trevligt när äldre

Det är möjligt att uppnå sann skönhet oavsett din ålder och denna sida kommer att berätta exakt hur man gör det.

Steg

Hur man använder smink och hårfärg att se trevligt när äldre. Går lättare om det passar din hudton.
Hur man använder smink och hårfärg att se trevligt när äldre. Går lättare om det passar din hudton.
 1. 1
  Går lättare om det passar din hudton. Ljusare hår är väldigt smickrande när vi åldras, försöka hålla det ett färgområde som kompletterar och inte tvätta ut din hudton. Be en vän att hjälpa dig att välja rätt nyans om du behöver hjälp med att bestämma.
 2. 2
  Använd mindre smink. Bli av med alla de miljontals ansikte produkter och få grunderna som en mild rengörings (vilket i sig kommer att förbättra huden och eliminera eller kraftigt minska alla om behovet för alla i ansiktet smink) och en riktigt bra fuktighetskräm och solskydd.
 3. 3
  Slösa inte dina pengar på varuhuset fundament, är apotek grunden bra, om din hud är inte alltför torrt prova töm-A (receptbelagt) kommer det att ta bort missfärgning av huden och även resultera i en strålande glöd.
  • Sätt en fläck av concealer eller foundation på riktigt störande besvärliga fläckar eller lite av foundation, lite kajalpenna att definiera och mörkare och förbättra ögon, mascara (ett lager svart) och gå över den med antingen en piska kam eller lära sig att gäller att bli av med klumpar (ja, det är möjligt, rulla och hålla staven flytta och placera inte huvudet parallellt surra hårstrån).
  • Om du är riktigt blek, sätta en prick av en crème rodna färgen på dina kinder när de rodnande på ringfingret på varje hand. Dab på kinderna och lätt smälter något ner och ut tillbaka mot öronen. En mycket lätt damning av genomskinligt eller gult pulver baserat appliceras med en pensel över platser du tillämpade smink som foundation eller concealer hjälper ställa grejer hela dagen och du är klar.
  • En bra klar eller svagt tonade läppbalsam (färgen bör vara en nyans mörkare än din naturliga läpp) istället för läppstift är allt som behövs. GLÖM INTE EN STOR RÖD, ett som kompletterar din hudton, för den speciella NIGHT OUT!
 4. 4
  Använd en hög solskyddsfaktor solskyddsmedel varje dag, även när det är helt mulet. Sätt den på när ditt ansikte är fuktigt på morgonen och du kommer inte att behöva mer mjukgörande och eliminerar finne problem som många vuxna kvinnor klagar, utan att inse att mängden grejer i ansiktet är roten till orsaken.
 5. 5
  Drick vatten och avvänja dig bort av juicer, smoothies osv. Bara hålla sig till rent vatten och bära ett med dig och dricka ur den hela dagen.
 6. 6
  Om du är över 70 år gammal, varför inte prova en frisyr som inte kräver resor till frisören, kanske ett kort och chic tvätt och slitage stil, särskilt om du har naturligt vågigt hår, det fungerar bra.
 7. 7
  Alltid bära en spritz av din favorit doft... njut!
 8. 8
  Ha en bra hög SPF solkräm och gå ut och gå för en bekväm övning, som du kan göra bra i din 90-talet om du är vid god hälsa. Ha kul, njuta av livet, leva det till fullo!

Tips

 • Lär dig något nytt varje dag - starta en ny hobby.
 • Ett leende gör att du ser vacker, så hitta något att le åt.
 • Skratt kommer att hålla dig ung. Omge dig med positiva människor.
 • Njut av livet till fullo!