Wka

Så att stanna ser rena hela dagen lång

Du vet hur det känns att ha den kvardröjande kroppslukt hela dagen. Du dusch, men i ett par timmar du kommer att se ut som om du inte har duschat i dagar. Du kommer att se rörigt, stökigt, och kanske till och med motbjudande. Så din fråga är "Hur kan jag hålla rent ute hela dagen?" Tja, med bara några få steg kommer du att se ut som om du är glödande och så ren!

Steg

Så att stanna ser rena hela dagen lång. Håll ett rent ansikte.
Så att stanna ser rena hela dagen lång. Håll ett rent ansikte.
 1. 1
  Dusch. Detta är oerhört viktigt. Om du börjar med att rengöra all smuts och grime av, kommer du ser och luktar rent. Medan du är i duschen, se till att rengöra följande: hår, ansikte, "Privates" (detta kommer också att eliminera kroppslukt). Om du är en tjej, raka benen, armar, underarmar, meniga (tillval). Tvätta under armarna, bakom öronen, kropp. Dessutom, om du går på toaletten under dagen (helst nummer två) ta med en liten behållare med en våtservett (våtservett). Spola inte våtservetter i toaletten om de inte uttryckligen säger att du kan på paketet, eftersom de kommer att täppa dina avlopp.
 2. 2
  Rena tänder. Om du har dålig andedräkt och mat i tänderna, det finns inget sätt att du kommer att se ren. Om du inte har hängslen, använd en whitening tandkräm. Var noga med att borsta efter frukost, efter lunch, innan du somnar. (Om du är i skolan, äta lunch och gå på toaletten och borsta tänderna med en resa-sized tandborste och mini tandkrämstuben) Också vara säker på att använda tandtråd varje dag och använda ett bakteriedödande munvatten, men var försiktig, gör du inte vill att din munvatten för att få fysisk smärta att ditt tandkött.
 3. 3
  Deodorant. Detta är i sin egen kategori. Oavsett om du är en kille eller en tjej, bör antiperspirant deodorant appliceras under armarna och på annan plats (förutom ansikte och hals) som du upplever överdriven svettning.
 4. 4
  Håll håret rent. Detta innebär att tvätta den ofta. Du behöver inte tvätta det varje dag, men du bör tvätta det minst varannan 2 dagar. Om ditt hår är fet, kommer du ser brutto. Om ditt hår blir fet, hålla en hästsvans innehavaren och en kam med dig hela tiden så att du kan dra den tillbaka. Försök att inte slick ner det men. En annan sak är att hålla håret snyggt. Alla frisyrer du gör ska se snyggt och prydligt. Om du går för en rörig utseende då det fortfarande ska se bra ut... inte gillar dig precis rullat ur sängen från 43 nätter sömn.
 5. 5
  Makeup. Hålla detta till ett minimum. Inte ringer inte dina ögon med svart eyeliner och mascara. Detta smutsfläckar och gör att du ser riktigt smutsig. Detta om ser rent och snyggt hela dagen så om du har långa dagar, vill du inte makeup läcker. Prova lite lock up, ljus foundation, lite damning av rouge, neutral eyeliner om du absolut behöver eyeliner (se till att den matchar med din färg pall), och en peachy eller neutrala läppglans. Kanske till och med bara några CERAT. Detta gör att du ser så fräsch och ren om den tillämpas rätt. Även om du ville använda en liten bit av bronzer ger en solkysst look, är det helt OK. Se bara till att alltid tvätta din makeup innan du somnar.
 6. 6
  Håll ett rent ansikte. Om du har mat runt munnen, smuts, eller något annat som inte hör hemma på ditt ansikte, kommer det att du ser smutsig. Om ni kvinnor har en hårig överläpp som gör många kvinnor gör, få det vaxade. Raka inte det dock. Se också till att dina ögonbryn är preparerat och snyggt. Detta kan kasta hela din ren look off.
 7. 7
  Håll följande med dig hela tiden. Minttabletter / tuggummi, borste eller kam, retuschera makeup (concealer, rouge, puder), lotion (en doft och en neutral), matchande spray som är samma doft som din lotion (blanda dofter kan skapa en överväldigande lukt), deodorant, spik filer / Clippers, våtservetter sanitet, innehavare hästsvans / hårnålar / barrettes / hårspray, vattenflaska och chapstick. Du behöver inte hålla allt med dig, men till exempel: Om du aldrig har torra händer, behöver du inte bära lotion. Men om ditt problem är dålig andedräkt, och rufsigt hår, kommer du vill bära myntverk, spray / deodorant och hårnålar.
 8. 8
  Bär rena kläder. Bär inte kläder med hål, fläckar, etc. Bär inte kläder som inte passar dig väl... Detta betyder inte huden stram kläder antingen Tikar:. Kontrollera att du har en stödjande bh och rena underkläder.
 9. 9
  Smile. Med ditt vackra leende, kommer du ser glad, ren, fräsch och vaken.
 10. 10
  Posture du behöver för att få. Om du är slouching och vandring böjd över, ska du ser smutsig och som om du inte har något förtroende alls.

Tips

 • Alltid hålla andedräktmint eller ett tuggummi med dig.
 • Har en vän som du litar på att ni vet kommer ärlig att berätta för dig vad du behöver arbeta på. Fråga dem om de tycker att du ser smutsig, lukt, etc.
 • Om du har gym klass, så ska du gå till toaletten och sätta lite deodorant på så du inte är så svettig.
 • Om du inte bär en handväska, då du inte kan sätta alla dessa objekt med dig. Bär dem i din bil, skåp, etc. Om du inte har någon av dem, se till att åtminstone ha andedräktmint, deodorant och våtservetter sanitet med dig vart du vill (fickor, pärmar, wherever)
 • Du behöver förtroende. Om du slouching, du ser konstig.

Varningar

 • Bär inte för mycket deodorant! Ni kommer att få vita ränder på kläderna. Läs anvisningarna på baksidan av deodorant.
 • Överdriv inte med spray! Du kommer att lukta för stark

Saker du behöver

 • Dusch
 • Deodorant
 • Makeup (tillval)
 • hårnålar, clips etc.
 • chap stick
 • tandkräm
 • tandtråd
 • förtroende