Wka

Hur man ser bra promenader i hälarna

Promenader i klackar kan vara knepigt. Promenader graciöst i klackar är ännu svårare. Ser ut som en idiot när du vandrar kan göra en hel del för att diskontera sexighet i en varm par skor.

Steg

Hur man ser bra promenader i hälarna. Denna artikel handlar om detaljer.
Hur man ser bra promenader i hälarna. Denna artikel handlar om detaljer.
 1. 1
  Denna artikel handlar om detaljer. Innan du börjar försöka att fullända din promenad, se till att du kan ta mer än några steg i skorna oavsett hur du ser ut att göra det. Det är viktigt att välja skor som är minst sorts bekväm.
 2. 2
  Practice! Practice! Practice! Och titta på dig när du går.
 3. 3
  Var uppmärksam på positionen för dina fötter. Tårna ska peka rakt fram. Om fötterna slås ut, du ser ut som en anka när du går. Om dina fötter är vända in, kommer du faller förmodligen ner.
 4. 4
  Försök att hålla dina steg i en rak linje. Om du håller fötterna isär när du går, du sluta med en bit av en vaggande. Om du korsar fötterna över för mycket, kan du börja se lite berusad.
 5. 5
  Prova olika längder på dina steg och räkna ut vad som ser bäst och är mest bekvämt för dig. Om det är smärtsamt stepping, du kommer inte att se graciös. För de flesta innebär en högre klack ett kortare steg. Titta hur modellerna går för inspiration.
 6. 6
  Håll din vikt lite framåt. Trampa inte tån först, men lita inte på hälen för att ta all din vikt när du steg. Speciellt om du bär verkligen taggiga klackar. Ju högre och smalare klack desto mer framåt din vikt bör vara.
 7. 7
  Återigen, titta på dig själv. Var medveten om hur du går tills det blir naturligt för dig.

Tips

 • Gå framför en spegel. Få en vän att se dig gå och ge dig feedback. Använd ett videoband och titta själv gå. Det kan verka narcissistisk, men det kommer att hjälpa dig att se het i det långa loppet.
 • Om du kan hitta ett golv med raka linjer målade på den, använda den för att hjälpa dig att hålla dina steg i linje. Sidan av basketplaner är ett bra exempel.
 • Linjer målade i mitten av hårt trafikerade gator är ett dåligt exempel.
 • Promenad med fötterna en framför den andra är något du kan öva utan klackar också. Om du får så här är din naturliga sätt att gå, du kommer att se lika het promenader i tennisskor som stiletter.

Varningar

 • Får inte skor som är för höga. Inte bara kommer de att vara nästan omöjligt att gå bra i, de är också riktigt dåligt för dina ben och fötter! För att kontrollera om dina skor är för höga, gör detta enkla test. Stå i dina skor på ett golv, och sedan försöka höja dig på tårna (utan att böja knäna) så att det finns åtminstone en tum mellan hälen och golvet. Om du finner detta omöjligt, är klacken på skon för hög för dig, du kommer att sluta anstränga knän och ben som du försöker att gå i en sådan sko.
 • Även om det är bra att kolla dig själv när du tränar, gör det inte när du är ute på stan.
 • Bär inte dina höga klackar varje dag! Du kommer att hamna orsakar problem för dina fötter när du är äldre, så bara bära dem då och då.
 • Kör inte i högklackat. Bär lägenheter, och ändra i hälarna senare om du ska köra i dem.