Wka

Hur man ändrar en dålig rapport kort

Vi vet att i skolan ibland får dåliga betyg, och ibland bra betyg. Tja vad händer om du får betalt av er föräldrar för varje A du får, och du råkar bara ha ett A och resten F: s? Väl läsa på för hur man ska ändra på det.

Steg

Hur man ändrar en dålig rapport kort. Ibland kan du få en studiekamrat att hacka sig in i skolans datasystem och ändra dina betyg.
Hur man ändrar en dålig rapport kort. Ibland kan du få en studiekamrat att hacka sig in i skolans datasystem och ändra dina betyg.
 1. 1
  Ibland kan du få en studiekamrat att hacka sig in i skolans datasystem och ändra dina betyg. Om inte, använd följande steg.
 2. 2
  Ofta skolbetyg från gymnasiet har 2 uppsättningar kvaliteter, din klass, och en klass genomsnittet. Skär försiktigt ut de högre betyg från en rapport kort som du vill ska ses på din "officiell rapport kort."
 3. 3
  Ta lite genomskinlig tejp och ta kvadraterna av varumärkena och försiktigt tejpa dem över det dåliga. (Se till att alla linjer och sådana är uppradade)
 4. 4
  Gör detta för alla märken som du vill ändra och sedan göra en kopia av den "nya" rapport kort.
 5. 5
  Alternativt kan du använda ett bildbehandlingsprogram, till exempel Photoshop eller Picasa, ändra betygen därifrån. Du kan kopiera en gammal rapport kort och bara göra en print screen av god kvalitet och klistra in den på det dåliga.
 6. 6
  Ge den till dina föräldrar / målsman.
 7. 7
  Kom ihåg, är fusk inte ett bra substitut för studier och hårt arbete.
 8. 8
  Ingen kan få dig att få bra betyg.
 9. 9
  Du kan ta med dina betyg när du är redo att passera.

Tips

 • Glöm inte att ändra din totala genomsnittliga samt det skulle få dig att se dum om du får alla A: s men din genomsnittliga är en C, också, se till att du ändrar betygen legitimt, med andra ord, om du får D's, då ändrar inte betygen till A: s, försök B: s och C: s.
 • Förstör alla bevis på den gamla rapporten kortet. Bränn den eller lägga den genom en dokumentförstörare.
 • Se till att dina föräldrar / vårdnadshavare är långt borta när du gör detta, och se till att en anställd på skolan inte ser dig. Speciellt din lärare.
 • Även om du vill göra samma sak för några dagar du missat i skolan att dina föräldrar inte vet om.

Varningar

 • Gör inte detta om dina föräldrar / målsman som att ha intervjuer med lärare, eftersom läraren kommer antagligen att ha en egen kopia för att se ut, och dina föräldrar / målsman kommer att räkna ut att du fejkade din rapport kortet.
 • Försök att använda falska kvaliteter för att få anställning eller träda in i högskolan är olagligt och kan mycket väl få dig i trubbel.
 • Om någon fångar dig att ändra dina betyg på din rapport kort kommer de att berätta för dina föräldrar / målsman via telefonsamtal eller e-post eller de skickar ett meddelande hem med dig.
 • Använd inte samma nummer i hela kortet, kan det se konstigt ut om din klass och klass kvalitet är alla 82%.

Saker du behöver

 • Genomskinlig tejp
 • Sax
 • Lugn plats att arbeta
 • Kopieringsmaskin