Wka

Hur komma över en relation i mindre än en vecka

Om du vill veta hur man får över en relation i mindre än en vecka, måste du vara villig att låta detta förhållande går. När du är redo, det är inte så svårt. Även om det oftast tar över 7 dagar för att helt befria er från att "det är - over"-syndromet, kommer du att bli förvånad över att du inte behöver slösa en vecka nedstämd och dra dig ner. Denna artikel är generellt mer användbar för kortare relationer - äktenskap eller mer seriösa relationer kan vara svårare att släppa på så kort tid kommer dock sju dagar efter den här artikeln hjälpa dig på din väg att må bättre och komma över ditt ex..

Steg

Hur komma över en relation i mindre än en vecka. Använd den första dagen för att gråta ut och släppa dina känslor.
Hur komma över en relation i mindre än en vecka. Använd den första dagen för att gråta ut och släppa dina känslor.
 1. 1
  Använd den första dagen för att gråta ut och släppa dina känslor. Detta är det bästa man kan göra, för att ventilera ut vad du känner och bara ha lite ensam tid. Inte undertrycka inga känslor - konfrontera de saker upprörande och reta dig och släpper dem, vare sig det är genom att gråta, skrika i en kudde, eller skriva ner allt.
 2. 2
  Använd din nästa dag för att prata igenom det, och red. Prata med en vän eller någon betrodd om vad du tyckte om ditt ex, men tycker mer om varför du bröt upp. Att prata med någon annan innebär att det finns någon att verbalisera dina frågor med, snarare än att försöka klara allt på egen hand. Tillbringa dagen med att försöka reda ut begreppen - påminn dig själv varför du kan hantera utan att denna relation och förteckning sätt att hjälpa du börjar röra på. Denna dag är för att rensa huvudet och ställer dig en tydlig skiss av din framtid utan ditt ex.
 3. 3
  På den tredje dagen, bli av med några ägodelar ditt ex gav dig. Du kan hålla dem om du tror att de är förmånstagare eller de få goda minnen, men bara titta på det som ett tecken på vänskap, inte av er relation. Om de tar dåliga minnen, sedan kasta ut den eller kasta den på något sätt du önskar. Häng inte saker från ditt ex över hela ditt rum. Det visar att du fortfarande är besatta och verkligen i ditt ex, och hur som helst, det är bara inte hälsosamt.
 4. 4
  Närmar sig slutet av veckan, använda denna dag för avkoppling och njutning. Att gå ut med en vän är en bra idé, så att de kan trösta dig och se till att du inte blir deprimerade. Se till att du inte går någonstans som kommer att ge minnen av ditt ex. Om du väljer att tillbringa dagen ensam istället, se till att du håller dig utanför ditt ex och stadigt på dig. Skäm bort dig själv, spendera tid avkopplande, eller gå ut och göra något du gillar att lyfta din sprit.
 5. 5
  På den femte dagen, fokusera på dig själv. Låt inte dig själv mope, utan snarare spendera lite tid omarbetning dina mål och värderingar och påminna dig själv om vem du är. Friska upp dina självständiga kunskaper och göra vad du kan för att göra dig stark.
 6. 6
  Koppla av under de kommande två dagarna. I huvudsak har ni gjort allt det hårda arbetet. Men använd de extra två dagar för att verkligen sluta tänka på ditt ex, eller snarare, sortera alla ut med dig själv. Gör saker som gör dig gladare och friskare och förbereda dig att ordentligt gå vidare.

Tips

 • Kom ihåg att du fortfarande är värd kärlek och uppskattning. Du har förmåga att vara älskad och älska andra.
 • Tvinga dig själv att inte mope eller vara deprimerad - låt dig vara ledsen men inte sjunka ner i en fälla.
 • När du släpper dina känslor försöker undvika självskadebeteende. Jag inte tolererar eller beröm sådana åtgärder, ber jag helt enkelt att du tänka två gånger. Eftersom det finns så många bättre butiker som inte lämnar sådana permanenta och skadliga ärr mentalt, andligt och fysiskt.
 • Kom ihåg att du är värd en lycklig, framgångsrik relation. Detta förhållande hade till slut för att något bättre att komma tillsammans för dig.
 • Agera på ett respektabelt sätt, alltid - inte förlora din värdighet.
 • Vänskap och kärleksfulla familjemedlemmar är alltid ett bra stödsystem efter en hård upplösning.
 • Särskilt efter en mycket allvarlig eller lång relation, kan du vara kvar osäker på vem du är och vad din sanna mål är, nu när du är singel. Spendera mycket tid att fokusera på denna aspekt av sig själv, eftersom det kommer att göra dig att känna dig mer fokuserad och oberoende.
 • Genom meditation kan du komma över någon i ett ärende om 2-3 dagar minimum, men det fungerar bäst för korta, snabba relationer. Använda meditation metod för... säga, ett 2 år långt förhållande inte skulle vara hälsosamt.

Varningar

 • Aldrig gå ut på en date med någon annan direkt efter en relation precis som en distraktion - det är själviskt och på lång sikt, kommer det inte hjälpa dig mycket.
 • Inte alla är redo på en vecka för att få igenom denna rutin, detta är bara en guide om hur man får på vägen till återhämtning.
 • Du kanske ångrar vad du gjorde.