Wka

Hur kan man vara stilrena och fantastiska

Många "hur" artiklar om ladylike beteende kommer att insistera på att en daglig föning och komma ihåg att le kommer att förvandla läsaren till en gudinna av balans och charm. Detta är naturligtvis nonsens. Man kräver långt mer än en touch av eyeliner och en motvilja mot smutsiga skämt för att vara en riktig bra exempel på kvinnlighet.

Steg

Hur kan man vara stilrena och fantastiska. Sträva efter att förbättra sig själv.
Hur kan man vara stilrena och fantastiska. Sträva efter att förbättra sig själv.
 1. 1
  Sträva efter att förbättra sig själv. Nyfikenhet är drivkraften för mänskligheten, det driver oss att utforska och driva gränser. Den allra bästa, elegantaste och mest respekterade slags människa är det slag som aldrig slutar att lära och utforska nya idéer - är det bästa du kan vara. Det finns flera sätt att se att du fungerar på din högsta potential, och det första steget är att förbereda dig för att ta itu med dem! Om du vill vara elegant och fantastisk, måste du arbeta på det ryktet. Det kommer inte att hända för dig.
 2. 2
  Vet dina grejer. Bredda ditt sinne är ett utmärkt ställe att börja om du vill komma över som en riktigt bra människa. Tänk på starka kvinnliga ledare som Aung San Suu Kyi och Margaret Thatcher - för alla kontroverser som (tyvärr i denna dag och ålder) oundvikligen omgärdar kvinnor i ledarskap, de som lyckas och de som gör en skillnad är skarp och intelligent. Alla kvinnor bör vara stolta över sin utbildning, och det finns saker man kan göra varje dag för att öka pedagogiska meriter.
 3. 3
  Skriv bra. Använd alltid korrekt stavning och grammatik när du skriver
 4. 4
  Tala vältaligt. Försök att inte använda slang eller släppa dina konsonanter.
 5. 5
  Utöka ditt ordförråd. Slå upp ord som du inte känner.
 6. 6
  Titta på nyheterna. Även om det bara är en snabb genomsökning av rubriker under frukost, se till att du håller dig på vad som händer i världen.
 7. 7
  Hitta en lista av klassiker och få till det lokala biblioteket!
 8. 8
  Utveckla ett grepp om nationella och världspolitiken. Du har något att säga i driften av denna värld, så gör det ditt företag att förstå det - men inte diskutera dina åsikter öppet om inte uttryckligen bett. Det skulle vara olämpligt och trist.
 9. 9
  Utveckla ditt intellekt. Kom ihåg: det är alltid, alltid, alltid lönar sig att sätta det lilla extra möda på ditt intellektuella liv, eftersom vem som helst med en antydan till klass vet att det finns inget mindre imponerande än en dumskalle.
 10. 10
  Håll dig frisk. Om du vill förbli frisk och aktiv tills den dagen du dör, och ha ett värdigt liv ända till slutet, är det viktigt att du håller dig i trim. Din hälsa är din mest värdefulla tillgång - utan att det tar allt annat i ditt liv ett baksäte. Så gör det 20 minuters DVD träning tre gånger i veckan, eller gå med i en dans eller kampsport klassen, eller ett idrottslag, eller ta upp maraton utbildning (detta kan vara riktigt beroendeframkallande efter första veckorna). Titta på Wonder Woman - en kvinnlig kraftpaket med en Amazonas kropp, som inte bara packade nog av en stans för att rädda universum, men också såg fantastisk i en ballgown. Gör henne din idol.
 11. 11
  Se till att du lägger i vad du vill få ut! Ett råd är att du aldrig ska äta något som inte har en rot eller en mor, och det är väldigt sant. Att hålla konserveringsmedel och tillsatser till ett minimum. Istället äter hälsosamma, naturliga livsmedel - det är det som gör att kroppen fungerar bäst, eftersom det är den typ av mat det är tänkt att äta. Dessutom skulle du hellre ses småäta på fullkornsbröd och en frukt smoothie, eller plugga en uppkäftig, oljig McDonalds smörgås i munnen (och sannolikt spilla innehållet på knät i processen)? Vilket tycker du är mer fantastiskt?
 12. 12
  Ser räknas. Det är sorgligt men sant att ser räknas. Denna artikel kommer inte att berätta vilka kläder att bära eller vilken färg ditt hår ska vara, men det finns fem grundläggande regler man kan följa som gör det sätt du ser en positiv inverkan på ditt rykte.
  • Din kropp och kläder ska alltid vara ren och luktfri.
  • Du ska inte utsätta benen ovanför halva låret, mellangärdet, eller för mycket klyvning. Det är grundläggande anständighet. Håll det privat.
  • Din underkläder bör aldrig vara synlig när ute. Kom ihåg att även vita bh syns igenom vita toppar - neutral är bäst.
  • Ditt hår och make-up ska vara snyggt och enkelt.
  • Ditt hår och make-up bör inte ta mer än tio minuter till stil.
 13. 13
  Beter sig själv är nästa avgörande steg. Så nu är välinformerade, välnärda och välskrivet - utmärkt! Du måste nu vara skötsam att avsluta hela stilrena bilden. Vi har alla en vän eller bekant som är lite "gauche" och tafatt, och för att undvika dessa egenskaper allt du behöver göra är att vara medveten om dig själv och dina handlingar medan i bolaget. Naturligtvis, medan hem ensam, har ingen tittar för att se om du lounge runt glamoröst i en satin robe eller bara slusk omkring i Pyjamas, men i företaget, är balans allting. Följande steg är pekare om socialt beteende för stilrena damer som försöker upprätthålla en standard.
 14. 14
  Sitt rakt. Jag kan inte upprepa det nog. Föreställ dig att du är en ballerina som innehar en position på scenen. Tänk dig att du ska ha middag med kungligheter. Tänka sig något, så länge det håller dina axlar fast och rak och din nacke långsträckt. Bra hållning förbättrar cirkulationen och matsmältningen (formgivningen undvika unladylike stunder av vind vid bordet), liksom ljusare ögon och jämna ut din figur. Aldrig slöfock, mager eller magkänsla. Du är en dam!
 15. 15
  Korsa benen vid ankeln under dig stol. Detta är den mest smickrande pose för dem och inte ger dig stickningar.
 16. 16
  När man äter, använda din kniv och gaffel snarare än bara gaffeln. Skär av en munsbit i taget (det är oförskämt att ta små tuggor av en större bit på din gaffel). Naturligtvis, stänga munnen när man äter. I princip undvika allt som innebär att exponera innehållet i din mun, överfyllning munnen, eller möjligheten att ett spill eller röra. Också klirr inte dina bestick och porslin tillsammans. När du har ätit färdigt, lägg din kniv och gaffel sida vid sida i mitten av plattan.
 17. 17
  Touching själv är obekväma och bör undvikas i offentligt. till exempel, klia sig på näsan, röra en finne, plocka på en NAGELROT, omfördela sina kläder osv Hands off om det finns människor runt! Det gör bara att du ser obekväma och socialt omedvetna. Du bör verka enkel, som om du inte behöver tänka på vardagliga saker. Även om du tänker, "Åh min Gud, är min rygg verkligen kliande!" - Repar inte det förrän du är i privat. Det enda undantaget är att flytta håret ur ögonen, men snälla, om detta händer ofta, få håret klippt!
 18. 18
  En annan viktig punkt är konversation. Den största regeln om att hålla en elegant konversation är att personer med klassen gör inte, under några omständigheter, starta ett samtalsämne om sig själva. Nämn inte själv förrän frågan (som du kommer att vara om du frågar först, så länge de människor du är med har grundläggande sociala färdigheter. Om de inte då heller långsamt utbilda dem genom exempel, eller undvika dem i framtiden). Det är okej att prata om dig själv om bad, bara inte vara den första att ta dig upp.
 19. 19
  Mest speciellt, nämner inte ditt utseende. Detta är ett tecken på osäkerhet. Om du märker att du vill fråga om du hår är okej, om dina kläder passar okej, om din etikett kan ses, vad du ska göra med ditt hår - gärna bita tungan om det inte är din bästa vän. Diskutera ditt eget utseende är bara inte gjort. Men om, som fått en komplimang, kan du ler naturligt tacksamt och ger ett ödmjukt tack innan han återvände den glatt.

Tips

 • Du kan vara en av de människor som känns som en spion efter att ha sett en James Bond-film. Om detta gäller dig, då den bästa typ av film att titta på för en kvinna som hoppas kunna vara classy är perioden dramer: Gosford Park, Brideshead Revisited, någon Austen, etcetera. Denna artikel innebär inte att säga att alla borde göra sig märkvärdig och agera som en fruktansvärd aristokratisk snobb - absolut inte! Men titta aristokrater flyta omkring ser glamorös gör underverk för hållning och tal - du avslutar filmen vill vara alla upprätt och väl talat och sedesamma, som bara kan hjälpa till i processen att bli förnäm.
 • Kom ihåg att syftet med att vilja vara stilrena och fantastiska är inte att se fantastisk ut, få massor av manlig uppmärksamhet och drunknar i inbjudningar. En elegant kvinna är smart, hälsosam och vänlig, en fantastisk kvinna ser rent, snyggt och tilltalande utan att söka komplimanger eller avancemang från hennes utseende. Målet är att vara vackra bara för att det är bra och trevligt att vara så - för dig själv, snarare än för män eller dina vänner eller rivaler. Det är ditt liv, och om du vill använda den till sin fulla potential, lära dig allt du kan, vara så vältränad som möjligt, att vara så attraktiv som möjligt, och vara lika älskvärda och värdigt som möjligt. Bara genom att besluta att vara den kvinnan, är du redan stilrena och fantastiska, och du måste låta det ljuset lysa ut i världen och övertyga andra att följa i dina fotspår.
 • Om du saknar inspiration, kan du hitta en förebild att efterlikna: en stark, flott, vacker kvinna som verkligen representerar kvinnlig livet som bäst. Perfekta exempel inte dyker inte upp i den dagliga medierna - ingen kunde någonsin föreslå att Katie Price var ett lysande exempel på elegant kvinnlighet trots allt - men de finns där ute. Slå upp Dr Beverly Crusher, CJ Cregg, Laura Roslin, Temperance Brennan, Mae C Jemison, drottning Elizabeth I, kapten Kathryn Janeway, kapten Amelia, Diana prins eller Eowyn av Rohan.

Varningar

 • Oroa dig inte om ditt utseende. Ändra inte för andra. Om du tror att du ser bra ut, sedan så länge du är ren och anständigt, det är bra. Du kan se hur du vill. En dam är en dam i hennes träningskläder, i kostym, i jeans eller i en fransig klänning. En kvinna är en kvinna med ljust blått hår, om hon vill vara. Det är din attityd, din vilja att bli bättre och att vara classy som gör dig vem du är. Du kan se hur du vill.
 • Vid alla kostnader, undvika att bli en snobb eller en vet allt. Även om du bara har kontentan av rysk politik eller hemsida skapelse från en släng av forskning du har gjort, inte skryta inte om det till vänner eller försöka pressa den i konversationer. Vänta med att bli tillfrågad - de kommer att bli så imponerad att du visste så fascinerande saker hela tiden och aldrig sagt ett ord! Det gör dig lite mystisk också, vilket är en definitiv förnäm kvalitet!
 • Likaså gör en intellektuell spydighet sedan kasta huvudet bakåt i falskt posh skratt är INTE stilrena. Det är väldigt, väldigt gauche. Men förvånansvärt lätt att göra av en slump. Det är också bra att undvika att låtsas erkänna klassisk musik / konstverk / litteratur eller få på din höga häst om en sak som du faktiskt inte vet så mycket om. Intellektuella argument gör precis arguer ser ut som en poser. Bara gå in om du verkligen vet vad du pratar om.