Wka

Hur man ska agera mer intelligent

Ibland kan du bli kallad "den tråkigaste kniven i lådan", eller "en stek kort av ett happy meal." Kanske du känner att folk retar dig för din brist på eller avsaknad av vilja vara intelligent och smart akademiskt i arbetet världen eller i din skola stör dig, eller göra dig besviken på dig själv.

Detta är en effektiv handledning för att hjälpa dig frigöra din fulla potential och sluta välja popularitet över kunskap.

Steg

Hur man ska agera mer intelligent. Oroa dig inte om andras åsikter, vad andra människor tycker om dig är inte något att vara mycket oroade.
Hur man ska agera mer intelligent. Oroa dig inte om andras åsikter, vad andra människor tycker om dig är inte något att vara mycket oroade.
 1. 1
  Oroa dig inte om andras åsikter, vad andra människor tycker om dig är inte något att vara mycket oroade. Många människor kan anta att ständigt oroande över andras åsikter om sig själva och försöker göra alla gillar dem mer är nyckeln till att verka överlägsen, men det är inte. Många gånger kommer både tjejer och killar agerar felaktigt nonchalanta om skolan och arbetet och verka som de är alltför uttråkad att verkligen bry sig om de uppgifter de behöver för att slutföra i vardagen. Sanningsenligt, måste du se till att om det är ett negativt drag i din karaktär, vilket kommer att förklaras i steg senare, prova dina svåraste att eliminera det från ditt sinne ram. Agera på detta sätt ger bort bilden av låg intelligens, eller detesting skola och arbete i allmänhet. För andra, det gör dem ofta känna att du, eller andra som gör detta, är mallig, snobbig, likgiltig om akademiker och arbete, eller alla tre. Du vill inte ha den bilden.
 2. 2
  Visar dina Smarts är okej, ibland, människor som avger en mindre intelligent bilden tror att de måste dölja sina smarta att vara populär och omtyckt av människor som är i saker som shopping, skvallra, umgås, gå till köpcentret eller klubbverksamhet eller gå till partier. Detta är inte fallet. Om du gör något som liknar detta i arbetskraften eller i skolan, måste du tillåta dig själv att sikta för din högsta potential. Var inte rädd för att låta andra veta att du är smart, och vara stolt! Även om du inte alltid får svar direkt, eller om du inte får den befordran man har strävat efter, aldrig ge upp. Detta ger andra ett intryck av att du är ett hängivet, intelligent hård-arbetare.
 3. 3
  Använd din intelligens för självtillfredsställelse-förutom att använda din intelligens i arbetslivet eller i skolan, med den kunskap du har oftare hemma eller med vänner och familj för nöjet av självtillfredsställelse gör du verkar smartare att själv, vilket är mycket viktigt. Om du vill ha en intelligent, naturlig bild, måste du acceptera att du måste visa din intelligens för att alla, inklusive dig själv.
 4. 4
  Släpp handlingen-det är inte en fantastisk idé att sätta på en "Barbie Girl" agera inför kamrater eller affärsbekanta. Tro inte att göra detta kommer att göra killar eller tjejer som dig mer, eller få dig att verka mer tilltalande för andra. Det är nästan inte sant. Släpp handlingen! Visa vad du vet. Detta är mycket viktigt. Du kommer att verka smartare med folk du känner och din chef eller lärare om du är en aktiv deltagare och sluta agera clueless och intellektuellt nedsatt för gullighet och uppmärksamhet. Det är dumt, och du måste ha det i åtanke.
 5. 5
  Välj dina vänner med omsorg-inte alla dina vänner kan acceptera din nya intelligens. Plötsligt byter från den flicka som trots Handla klassen var i köpcentret för att en student som blir B: s och A är på alla sina uppdrag ur det blå kan reta dem eller ens ogillar dig. Detta kan vara av flera skäl: A-De är avundsjuka på din intelligens, B-De känner att du är "för smart" för att vara i cirkeln, eller C-De är förvirrade över hur du förändrats så snabbt. Om någon av dina "vänner" agera på detta sätt, är det nu viktigt att välja vem du umgås med klokt. Om någon är att få ner dig akademiskt och även socialt, som i ett dåligt rykte, är det dags att börja sakta men säkert skiljer er från dem och den gruppen. Inte alla populära människor i skolan och även arbeta kan verka väldigt intelligent för att vänner och ständig uppmärksamhet för att vara "särskild", men det betyder inte att du måste vara. Dessutom, kom ihåg att du fortfarande kan vara vänner med dessa människor, men göra det känt för dem att du kommer att börja visa din smarta oftare att verka mer professionell och gör din familj och dig själv stolt.
 6. 6
  Karaktär räknar-vem du är och hur din inställning är i livet bidrar till goda eller dåliga tecken. Karaktär påverkar hur smart eller dum du är, hur professionell eller dum du är, och hur du agerar och hanterar situationer varje dag i livet. Bygg din karaktär runt bara de viktigaste sakerna i livet, och långsamt släppa mer oviktiga, tidsödande, ointelligenta saker du gör eller som finns i ditt liv att ge folk bilden att du inte är smart att bygga din karaktär och livsstil kring familj, vänner, ditt jobb eller din akademiska skolarbetet, din partner, dig själv, lära, etc. Dessa saker är de viktigaste sakerna i många människors liv. Om du är alldeles för upptagen med OK! skvaller tidningar och Rock of Love med Brett Michaels, är det dags att släppa taget. Se till att din karaktär är positivt och att det är på den bästa nivån kan det vara. Kom ihåg: Det låter kanske för ortodox, men det är sant att det alltid finns utrymme för förbättringar.

Tips

 • Delta i klassen eller på kontoret! Detta kommer att hjälpa dig att verka mer intelligent och agera mer professionellt i klassrummet eller på jobbet. Andra tror att genom att du höjer din hand och volontärarbete ofta eller har att göra mindre jobb för din chef och medarbetare och tar dina arbetsuppgifter på allvar att du blir mer avancerad socialt och intellektuellt.
 • Skaffa nya vänner. Detta hjälper alltid-speciellt människor som är intresserade av samma saker som du är det är centrerade kring de mer kunniga saker i livet, eller viktiga saker som händer i världen just nu. Det är bra att ha några vänner att agera dumt med, men det lönar sig att ha några trevliga bekanta eller vänner att chatta med om arbete och pengar och världens problem.
 • Visa vad du vet-det ska vara din nya mantra. När du är rädd att du kommer att se ut som en lärare husdjur i klassen för att höja din hand mer än en gång, eller en goody-goody på kontoret för att ta upp ett ämne som du tycker är viktigt i ett kontor möte, kom ihåg detta: visar vad du vet. Du kommer att vinna respekt och en bättre känsla av egenvärde och intelligens.
 • Ändra inte varenda sak om dig själv. Även om du känner hur din klänning gör att du ser ut som en dum snobb eller inte så smart som du vill vara, är det viktigt att hålla i minnet att det inte är en bra idé att kasta ut alla dina gamla kläder i din garderob och börja bära kläder från Gap istället för Abercrombie och Fitch. Var vem du är, men se till att du föra din intellekt och bli mer mogen.
 • Förbättra ditt ordförråd. Ju större ord, det smartare du låter.
 • Håll lärande. Om din chef eller högt uppsatta medlemmar av din grupp nämner begrepp som du inte är bekant med, läsa upp dem på din lediga tid så att du kan prata om dem. Läs upp nyheter relaterade till ditt arbete så att du kan presentera och diskutera nya idéer med dina medarbetare.

Varningar

 • Kom ihåg: Denna guide är inte för dem som vill bokstavligen öka din IQ-det är för dig som har en ointelligent utseende till andra baserat på attityd, delaktighet, etc. Ha det i åtanke!