Wka

Hur kan man vara ridderlig

Ridderlighet handlar om att respektera kvinnor. Det skiljer män från pojkarna. Ridderlighet visar att du besitter egenskaper som mod, heder och lojalitet. De flesta tror att ridderlighet är död, men om du använder dessa tips, kommer du att vara ett snitt över resten.

Steg

Hur kan man vara ridderlig. Om det kommer att bli en lång promenad i från parkeringsplatsen, erbjuda att släppa henne på trottoaren, parkera bilen, och återförenas med henne.
Hur kan man vara ridderlig. Om det kommer att bli en lång promenad i från parkeringsplatsen, erbjuda att släppa henne på trottoaren, parkera bilen, och återförenas med henne.
 1. 1
  Öppna bildörren. När en kvinna är på väg in och ut ur bilen, öppna dörren för henne. Det visar att du har sätt och vet hur man behandlar en dam.
 2. 2
  Om det kommer att bli en lång promenad i från parkeringsplatsen, erbjuda att släppa henne på trottoaren, parkera bilen, och återförenas med henne. Det är också lämpligt, på ett säkert ställe, att låta henne vänta inne medan du drar bilen upp för henne.
 3. 3
  När man går in och ut ur en byggnad, öppna dörren för en kvinna och lät henne komma in först. Detta är respektfullt och omtänksam och visar att du är glad att ses med henne. Det betyder inte att hon inte kan öppna dörren själv. Det visar stolthet och respekt.
 4. 4
  Dra ut sin stol vid bordet. Se till att hon är bekväm innan du tar din egen stol. Hon kommer att känna sig omhändertagna av någon som är intresserade och villiga att ge efter och skydda henne.
 5. 5
  Ta henne ut på en dag. En kvinna älskar en trevlig middag samt en dag tillsammans, catering till henne. Såvida hon säger något annat, kan det vara vad hon vill göra. Det handlar inte om dig.
 6. 6
  Låt henne att beställa först, men aldrig att betala först. Alltid tänker betala, om inte hon sa i förväg att hon vill behandla dig till ett speciellt tillfälle.
 7. 7
  När plocka upp henne för en dag, få ut ur bilen och knackar på dörren. Blås inte i hornet. Det är bara irriterande och respektlöst. Vad kvinnor vill komma ut genom dörren, kör till dig, på begäran?
 8. 8
  Om du sitter i sitt hem, väntade på att hon skulle vara redo att lämna för en dag, stiger till fötterna när hon kommer in i rummet.
 9. 9
  När man går på en trottoar, placera dig själv på utsidan, närmast trafiken eller pölar. Detta är ett tecken på skydd.
 10. 10
  Om hon är kall, erbjuda din rock eller jacka.
 11. 11
  När släpper av henne, gå henne till dörren. Det gör henne känna sig trygga. En gentlemanly kram och "Tack.", För den trevliga dagen eller kvällen är ett bra avsked gest. Förutsätt inte att det är okej att plantera en kyss. Ja, "Är det okej om jag kyssa dig?"
 12. 12
  Skicka henne blommor, skriva hjärtligt anteckningar, skicka "Thinking of you" textmeddelanden, e-post eller telefonsamtal. Kvinnor älskar att veta att de är på ditt sinne. Oavsett om du säger det, skriva det, eller sms, ta 3 minuter för att låta henne veta att du tänker på henne. Det kommer att lysa upp hennes dag och få henne att känna sig speciell.
 13. 13
  När du handlar, inneha och bära väskor. Kvinnor är olika, men om du frågar kvinnorna vad de tycker om att göra, för de flesta shopping är någonstans på listan. Om du är på köpcentret med din kvinna, bör du bära väskor. Hon ska inte kämpa när du går runt, handsfree.
 14. 14
  Om hon bär något tungt, erbjuda hjälp eller säga, "låt mig få det för dig."
 15. 15
  Var lojal. Fuska inte eller ge något intryck av beteenden som skulle kunna tolkas som illojalitet mot en dam-vän, din dejt eller partner.
 16. 16
  Ring när du säger att du kommer. Det visar att du verkligen är intresserad och tillförlitliga, och respektera hennes tid.
 17. 17
  Gör inte löften du inte kan hålla. Bara göra datum när du känner för att du är fri att gå ut. Om en verklig nödsituation uppstår som hindrar dig från att hålla datum, ring så snart som möjligt. Om du inte kan nå henne via telefon, text, e-post, Facebook email - göra något för att låta henne veta att du kan inte göra det. Försök att ställa in en uppföljande dag. Detta visar på karaktär.
 18. 18
  Om du inte tror att ni två fann varandra, låt henne veta med vänlighet, snyggt. Kvinnor kan hantera det. Ge dem lite kredit. Inte spela spel med henne och få henne att tänka relationen är något som det inte är.
 19. 19
  Komplimang kvinnan. Låt henne veta att hon ser bra ut. De flesta kvinnor är kopplade till vill känna sig vacker, men inte höra på ett orealistiskt sätt. Säg till henne i en artig och uppriktigt sätt.
 20. 20
  Gör inte respektlöshet kvinnan. Det är aldrig okej att respektlöshet någon, men män är särskilt att upprätthålla kvinnor. Aldrig illa eller förbannelse, kalla henne namn, förlöjliga henne eller grovt "lägga vantarna på" henne i privat eller offentligt. Dessa beteenden visar att du är svag och omogen.
 21. 21
  Skydda din kvinna till varje pris. Räkna med henne för att få fina komplimanger. Och om någon försöker att skada henne, stå upp för henne och skydda henne. Låt inte vem som helst, speciellt en annan man till respektlöshet henne, kalla henne namn, röra henne felaktigt, eller sådant. Låt inte dina barn att tala respektlöst om eller till en dam eller deras mor (stödja din fru i disciplinera barnen och argument med din familj).
 22. 22
  Eskortera en kvinna är lite av en förlorad konst. När du går till ett formellt tillfälle, kan du försöka hålla ut armen för att ge henne något att hålla fast vid. Historiskt dikterade ridderlighet att detta var den icke-dominanta arm, som den andra armen var van att kämpa mot andra hannar. Dock använda vilken arm är mer naturligt i situationen.

Tips

 • Ridderlighet är en attityd, och om det görs rätt kommer du att ha en bättre chans i ditt sökande efter en sann kärlek. En kvinna kan vara oberoende och gillar att göra saker för sig själva, men det visar en hel del på en människa är väl talat, har seder, och vet hur man behandlar en dam. Om du är ansluten, skulle det föra säkert tillbaka sin gnista, och om du är singel och ser att du inte kommer att vara för lång.

Varningar

 • Ridderlighet kallas en förlorad konst, och det är i genomsnitt. Många kvinnor märker inte eller bryr sig att du blir ridderlig. Om de inte gör det, så var det. Ridderlighet är inte en av de bättre sätten att plocka upp kvinnor. Men det är en av de få sätten att träffa kvinnor som verkligen betyder något. En dam med vänlighet, godhet, en inre skönhet i henne, de är de som ridderlighet vanligtvis tilltalar.