Wka

Hur att locka kvinnor

Även om det är omöjligt att få varje kvinna i världen vill du, det finns många saker du kan göra för att förbättra dina chanser att appellera till så många kvinnor som möjligt. Om du vill veta hur man ska fånga en viss kvinna, kolla in hur man kan locka en kvinna. Om du vill veta hur man ska tilltala en mängd kvinnor, inte leta längre.

Steg

Hur att locka kvinnor. Var säker på vem du är.
Hur att locka kvinnor. Var säker på vem du är.

Vara bekväm med dig själv

 1. 1
  Var säker på vem du är. Det första steget till att få kvinnor att gilla dig är att tycka om sig själv. Om du inte är nöjd med vem du är, då kvinnan över rummet är sannolikt inte bli imponerad, heller. Här är några sätt att få förtroende för vem du är:
  • Var medveten om dina bästa egenskaper, oavsett om det är ditt sinne för humor eller förmåga att göra vem som helst öppna upp. Betona dem när du träffar någon ny.
  • Arbetet med att ta itu med dina brister. Ingen är perfekt, men du kan bli en bättre människa genom att göra en samlad insats för att förbättra dig själv.
  • Förtroende är nyckeln, men om du är alltför nöjd med dig själv, kan du lossna ser arrogant, och det är en stor turn-off.
  • Lär dig att göra narr av dig själv. Utan att vara självironiskt, gör enstaka skämt om dig själv kommer att visa att du inte tar dig själv på för stort allvar.
 2. 2
  Vara bekväm med hur du ser ut. Du behöver inte vara en body builder att ha en frisk kropp och att vara nöjd med hur du ser ut. Om du är medveten om din kropp, kommer du inte att en chick magnet. Här är några sätt att förbättra det sätt du tycker om hur du ser ut:
  • Vara modig och ta en dans eller power yoga klass. Inte bara kommer du förbättra hur du ser ut, men du kommer definitivt att träffa några damer i processen.
  • Slå upp gymmet ett par gånger i veckan kan förbättra din konditionsträning, din muskeltonus, och din självkänsla.
  • Ät hälsosam mat. Ät tre balanserade måltider om dagen och äta så många frukter och grönsaker som du kan. Undvik allt bearbetas eller fet så mycket du kan, men betala på den mat du verkligen vill ha en gång i en stund.
  • Klä sig väl. Ta dig tid att bära välsittande byxor, rena skjortor och skor som matchar dina kläder. Anstränger sig för att se bra ut kommer att visa damerna som du kommer att göra insatser i andra delar av ditt liv också.
 3. 3
  Älska det du gör. Om du vill locka damerna, bör du redan vara nöjd med inte bara vem du är och hur du ser ut, men med hur du tillbringar merparten av din tid. Om du är missnöjd med ditt jobb eller studier, kommer den att visa, och damerna kommer att avskräckas av din negativa attityd. Här är hur man gör det:
  • Om du arbetar, försöka älska ditt jobb så mycket som möjligt genom att bygga en relation med dina medarbetare, uppskattar de förmåner av ditt arbete, och försöker göra det bästa jobbet du kan så att du må bra om dig själv.
  • Om du är i skolan, fokusera på de ämnen som du älskar mest så att damerna kommer att se att det finns något som du brinner för. Du kommer att bli en bättre student kommer att få mer kunskap, och kommer se ut som en mer intressant person.
  • Ta upp fritidsintressen som förbättrar ditt liv. Om du inte har många hobbies redan, plocka något att vara passionerad, såsom löpning, läsa historisk facklitteratur, eller bygga möbler. Så länge du inte spendera all din tid besatt om dina fritidsintressen, kommer du inte bara vara mer tilltalande för kvinnor, men kommer att bli en bättre person i färd med att driva dina intressen.
  • Låt oss inse det --- du kan vara i en plats i ditt liv där du inte gillar vad du gör väldigt mycket. Arbetet med att ändra på det, och under tiden försöka hålla klaga till ett minimum så att damerna inte tror att du är en pessimist.

Vara en dynamisk person

 1. 1
  Odlas. Kvinnor kommer att lockas till dig om du är en man av värld och kan se saker utanför ditt perspektiv. Om du arbetar för att bli mer kultiverad, kommer du inte bara att bli mer attraktiva för kvinnor, men du kommer att ha en mer informerad syn på livet. Här är hur man gör det:
  • Lär dig ett nytt språk. Du kommer att kunna uppskatta en ny kultur, och om du blir flytande i en sexig språk som italienska eller franska, kommer damerna att bli imponerad och glada att höra att du smickra dem i ett främmande språk.
  • Läs ett brett utbud av böcker. Läsa skönlitteratur och facklitteratur av en rad författare kan hjälpa dig att uppskatta hur stor världen är, och kan ge dig ämnen att diskutera med damerna.
  • Resa om du kan. Se världen, eller åtminstone din del av landet. Du kommer att lära dig mycket om världen och kommer att möta en mängd intressanta människor, varav vissa kan vara sexiga damer.
  • Titta på en mängd olika filmer. Titta både klassiker och aktuella filmer kan hjälpa dig att uppskatta komplexiteten i den mänskliga existensen. Din kärlek för filmer kommer även att låta dig att imponera på kvinnor med insikt när du bjuder in dem på film datum.
  • Öppna dina ögon för en rad olika rätter. Inte bara hålla sig till pizza och pasta - prova den nya koreanska eller burmesiska plats i ditt närområde. Detta kommer också att hjälpa dig att hitta ett bra datum destination.
 2. 2
  Utveckla många friska och spännande relationer. Om du har en bra relation med din familj och en eklektisk grupp av vänner, kommer damerna vill vara en del av ditt liv. Kvinnor är försiktiga med en kille utan vänner eller en nära relation med någon av hans släktingar, eftersom detta kan tyda på att han inte vet hur man umgås med människor, eller inte hitta mening i vänskap. Här är hur man arbetar på relationer i ditt liv:
  • Gör en punkt för att se eller prata med dina familjemedlemmar så mycket som möjligt. Hur du behandlar din familj --- speciellt din mamma --- säger mycket om dig, och damerna kommer att lockas till dig om du är en kärleksfull son. Du vill inte se ut som en Mommas pojke, men nonchalant visar damerna hur mycket du älskar din mamma kommer att visa dem att du är en omtänksam person.
  • Utveckla en eklektisk grupp av vänner. Samtidigt som bästa vänner med alla i din broderskap eller på din coola nya arbetsplats kan vara mycket roligt, kan ha en blandad grupp av vänner att göra dig en mer intressant person. Det är bra att vara vänner med några killar från din broderskap, men om du har också utvecklat relationer med dina vänner i din helg fotbollsligan, kan du lära dig mer om världen. Vad mer, kommer damerna att lockas till din förmåga att kunna komma överens med olika människor.
  • Kasta alla dödvikt av din vänskap. Om du umgås med en person som är oförskämd eller obehaglig bara för att du har varit vänner i flera år, kan det vara dags att omvärdera den vänskapen. Dessutom, om du tar runt någon som är djupt irriterande eller oförskämd, kommer damerna tror att detta är en återspegling av vem du är.
 3. 3
  Plocka upp några användbara färdigheter. Om du är inte bara intressant att vara runt men faktiskt har en hel del kunskap, kommer damerna att lockas till din manlighet och din förmåga att få saker gjorda. Här är några exempel:
  • Lär dig att laga mat. Börja med att lägga några enkla punkter till din repertoar. När du perfekt någonting, som den perfekta biff eller glaserad lax, kan du bjuda damerna på middag. Du kommer att se sexig med en kock förkläde på, oavsett om du sitter bakom en grill eller framför en kamin.
  • Lär dig att vara användbart runt huset. Oavsett om du vet hur man fixar en läcka eller en trasig bord, kommer damerna slås på genom ditt kunnande och kan även be dig om hjälp.
 4. 4
  Utveckla ett sinne för humor. Du kan vara intressant och odlade, men om du inte kommer att gå långt om du inte vet hur man gör en kvinna att skratta. Om du har rätt humor, kommer du att vara mycket mer benägna att locka damerna. Här är hur man gör det:
  • Vara smart. Du behöver inte vara den starkaste eller mest utåtriktad person i rummet, men om du gör en skärande eller skarp kommentar vid rätt tidpunkt, kommer damerna att bli imponerad.
  • Har rätt leverans. Om du har en rolig kommentar, se till att du säger det högt nog och när ingen annan pratar. Om du måste upprepa dina skämt, kommer det inte roligt längre.
  • Vara lämpligt. Gör rätt skämt för rätt personer. Om du umgås med dina bästa bro-vänner, dina skämt vara mer oanständig än de är framför en ny grupp av flickor, och speciellt om du ska träffa en ny älskare föräldrar för första gången.

Gör en kvinna att känna sig speciell

 1. 1
  Var inte rädd för att berömma en kvinna. Du behöver inte överdriva det, men rätt komplimang i rätt tid kan göra en kvinna attraherad av din ärlighet och förmåga att sätta dig där ute. Här är hur man gör det:
  • När du först träffa en tjej, tala om för henne att du gillar en bit av hennes smycken, hennes frisyr, eller någon av hennes andra tillbehör.
  • När du lär känna henne, kan du vara mer rättfram. Säg, "Har någon någonsin sagt att du har mycket uttrycksfulla ögon?" Eller, "Du har den sötaste skratt." Var inte rädd för att göra henne rodna bara lite.
  • Lägg märke till saker om hennes personlighet. Verkligen lyssna på vad hon säger, och tala om för henne att hon låter som en bra vän, eller att hon har ett stort sinne för humor.
 2. 2
  Visa intresse för ditt damens liv. Din kvinna kommer att bli imponerad av dina intressen och perspektiv, men man måste se till att återgälda genom att visa ett intresse för hennes sysselsättningar också. Så här visar att du bryr dig:
  • Kom ihåg saker hon sagt till dig. Om du har träffat henne innan och sätta upp små detaljer från din tidigare konversation, till exempel namnet på hennes syster eller den plats där hon studerat utomlands, kommer hon att lockas till hur mycket du bryr dig.
  • Ställa de rätta frågorna. Utan att låta som du är på väg ett förhör, kan du ställa frågor till henne för att få hennes perspektiv. Börja smått och be om hennes åsikt om ämnen som inte är mycket kontroversiell, och när man lär känna henne bättre, kan du gräva djupare och fråga om hennes syn på balansen mellan arbete och vänner, eller vad hon letar efter i en relation.
  • Retas med henne. När du känner henne tillräckligt väl för att veta hennes svagheter, inte vara rädd för att göra narr av henne, så länge hon går med på det.
 3. 3
  Vara en tankeväckande datum. När kvinnan är attraherad nog att gå på en date med dig, vill du hålla henne intresserad genom att fortsätta att vara engagerade på datum. Här är hur man kan låta henne veta att du bryr dig när du tar ut henne:
  • Var en gentleman. Öppna dörrar, få henne blommor, och ge henne din jacka om hon fryser.
  • Gör de små sakerna. Skicka hennes meddelanden under veckan att visa att du tänker på henne. Få henne små presenter.
  • Säg att du hade en bra tid. Var ärlig. Om du hade en fantastisk tid, låt henne veta så att du kan se henne igen.
  • När du är mer bekväm, hitta några sätt att få närmare genom att borsta upp mot henne. Bli expert på hur man Tryck på en tjej.

Tips

 • Var inte besviken om du har provat allt och ändå inte kan locka damen du vill. I processen att bli mer attraktiva för kvinnor, har du bättre själv!