Wka

Hur kan man vara en vacker tonåring flicka

Vill du bli den mest underbara tjejen runt? Detta är en plan som du kan ta för att bli den vackraste flickan du kan tänkas vara.

Steg

Hur kan man vara en vacker tonåring flicka. Splash ansiktet med varmt eller hett vatten.
Hur kan man vara en vacker tonåring flicka. Splash ansiktet med varmt eller hett vatten.
 1. 1
  Face: Rensa upp någon acne på ditt ansikte. Ditt ansikte bör stereotypt vara tydlig, glödande och acne-fri för att vara vacker, men det är långt ifrån sant. Många underbara människor har inte den bästa huden i världen. Däremot kan det inte hindra dig från att försöka få den perfekta hy. Varje dag och natt du bör följa rutinen som följer. Splash ansiktet med varmt eller hett vatten för att öppna porerna. Använd ett rengöringsmedel som passar för din hudtyp och massera in det i ansiktet för ungefär en minut riktar områden där acne är belägen. Skölj sedan ansiktet med den kallaste vattnet ansiktet kan bära. Klappa ansiktet torrt och applicera en sammandragning eller toner över hela ansiktet och ge det en sekund eller två för att torka. Applicera en fuktkräm över hela ansiktet. Använd alla mediciner som ordinerats av din läkare eller någon av de behandlingar som du kan ha nu. Varannan dag, lätt exfolierar huden (och läppar) med en scrub eller exfoliant. Se till att varje kväll du sätter på vaselin på dina läppar och du kommer att vakna upp till släta, läckra läppar, på dagtid, alltid tillämpa ett läppbalsam (Carmex eller Chapstick) rekommenderas för att inte bli torra, spruckna och nariga läppar. Också, fixa eventuella hud missfärgningar. Om du har slumpmässiga fläckar av mörk färg på huden, se en hudläkare. Försök att blekna mörka ringar under ögonen med ögon rullar (t.ex. Garnier Fructis). Om du har fräknar, vara glada! Bara 2% av världens få dem.
 2. 2
  Hygien: Du bör ta en dusch varje dag - genom peeling eller använda en luffa när du badar, tar bort döda hudceller som tur ger dig glödande, smidig och mjuk hud! Du bör också raka varannan dag. I det europeiska samhället, armarna, benen, bikinilinjen och ibland armar, rakning anses vara hygieniska, använda en bra rakhyvel som Venus Embrace. Plocka dina ögonbryn när det behövs också. Människor är inte precis kär gorilla ögonbryn men när de väl tämjas, kommer människor att vara svartsjuk. Om du har super tunna ögonbryn, ta ett ögonbryn penna och fylla dem i. Se till att när du badar, du återfuktar, du kan aldrig överdriva fuktgivande rakning>. Sätt på lotion inte längre än tre minuter efter att du badar så att huden inte torkar ut. Dessutom, för att inte få någon kroppslukt under armarna eller var som helst på kroppen, se till att du sätta på lite deodorant (eller antiperspirant om du svettas) och använda parfym på dina "hotspots" som halsen, handlederna, insidan av armbågar, baksidan av knäna, etc. Detta är mycket uppenbart, men se till att du borstar tänderna mycket väl. Ingen vill lukta dålig andedräkt när du pratar med dem så när du borstar tänderna, se till att du borsta tungan, tandkött och insidan av kinderna. Om du känner dig som om dina tänder är lite "gulaktig", bleka dem med hemgjord rättsmedel, professionell tandläkare besök, munskenor etc. Alltid tandtråd och använda munvatten efter borsta tänderna och om du har hållare, rengör dem varje dag. Om du har tandställning, vara extra försiktig vid rengöring. Se till att du också tvätta händerna varje gång du använder badrummet - du skulle inte tro hur många människor gör inte!
 3. 3
  Ta vitaminer varje dag. Även om du är väldigt tunn, desto större anledning att ta vitaminer! De ger dig med alla mineraler, näringsämnen och vitaminer som du behöver dagligen. Det är helt upp till den personen, men tar piller på natten kommer att låta medicinen spark i medan du sover. Du kan fråga din läkare vilken typ de föredrar du tar.
 4. 4
  Ställ en god sömn schema. Du kommer att se ut och må tio gånger bättre om du gör! Det betyder inte att du ska gå till sängs vid 07:00 varje kväll. Men om du går till sängs klockan tio, och vakna vid sex, det är en bra åtta timmar! När du sover, ska du ha minst 8-9 timmars sömn. Men vissa människor klarar av att vara kan sova för endast 7 timmar medan en del människor behöver sova 10 timmar. Det beror helt på din kropp och du kommer så småningom att hitta hur många timmar du behöver. Håll schemat upp under helgerna. Se till att du inte går till sängs på löjliga gånger men (01:00 på morgonen är inte den bästa läggdags). Du vill inte vakna upp med blod-shot, säckiga ögon, och trött och tråkig hud. Du behöver din skönhetssömn!
 5. 5
  Hår: Att vara vacker, kan du ha någon längd hår egentligen, du bara måste hålla det och hålla det ser bra ut. Se till att du tvättar håret ungefär en gång i veckan om det är lockigt eller torrt, och varannan dag om det är raka eller fet. Du vill inte tvätta håret varje dag men eftersom det kommer att göra det förlorar sina naturliga oljor. Om ditt hår är kort, kan du titta på inspirationskällor som Rihanna och Victoria Beckham för frisyrer medan om ditt hår är på den längre sidan (axellångt och längre), kan du titta på Kim Kardashian och Beyonce för din inspiration. För att arbeta håret, kan du hålla det rakt, vågigt, lockigt eller afrocentric men det bör alltid ha någon form av glans. Du vill definitivt inte tråkig, burrigt hår. För att göra detta, hitta några produkter som ger glans såsom Garnier Fructis och TRESemmé. Se till att om du kommer att sätta värme på håret, du använder någon form av skydd för att inte få kluvna toppar. Det är bäst att lufttorka håret istället för slag torkning det att befria den från all värme. Inte räta ut ditt hår varje dag. Det skapar kluvna toppar och orsakar en hel del värme skador och konsekvenserna är inte värt det. Vissa apparater som kan komma till nytta är: strykjärn (för dagar då du vill ha stift rakt hår), curling trollstavar (där du vill gå ner i vågor och inga veck i håret från klämmorna på locktänger), locktänger (för dagar där du vill ha stora, glamorösa lockar) och torkar blåsa (när tiden är knapp och du inte har tid att lufttorka). Vad du än gör, aldrig inte> gå till skolan med håret ser en enda röra!
 6. 6
  Hälsa: Låt oss börja med att utöva, du bör ta minst 30 minuters fysisk aktivitet 5-6 gånger i veckan. Detta kan inkludera att ta yogaklasser, cykla, springa en mil eller två, lyft vikter för en halvtimme eller dansa runt huset till dina favoritlåtar. Sedan kommer din diet: du behöver inte svälta dig själv. Se till att du äter en frukt och grönsaker per dag och dricka minst 8 glas vatten - det är för ditt eget bästa.
 7. 7
  Makeup: Detta kommer att bli en av de kortaste stegen. Som tonåring behöver man inte så mycket smink att se vacker. Lägg lite concealer på blemmor om någon - ingen grund för att bara täpper till porerna. Dessutom, genom att sätta svart eller brun penna eyeliner på nedre fransraden och en persikofärgade penna eyeliner på nedre vattenlinjen, kommer dina ögon ser ljusare och mer vaken. Tillsätt ca två lager av en Volumizing mascara efter curling det, smetar på lite läppbalsam och / eller läppglans, och du är redo att gå! Stay naturligt.
 8. 8
  Inside out: För att vara vacker, du måste agera underbara. Du måste vara utåtriktad, laid back, rolig, vågad, ned till jorden, ödmjuk, intelligent, vänlig och hårt arbetande. Respekt alla du möter, även om de ger dig en anledning att inte alltför, försöker hårt för att inte göra några fiender och tänka innan du talar. Använd moral som dina föräldrar lärde dig klokt. Om du är sexuellt aktiv, använda kondom, preventivmedel, osv! Umgås med dina vänner varannan helg och hänga med din familj de återstående helgerna. Leva livet till fullo och skjuta högt. Läs en bok varje gång ett tag och prova dina svåraste i skolan. Du kanske inte får en 4,0 GPA, men sträva efter det. Viktigast av allt, vara dig själv. Det kanske låter kliché, men om du verkligen ta reda på ditt sanna jag, kommer ditt liv att bli fantastiskt!

Tips

 • Gör ditt bästa
 • Var dig själv. Inte gömma sig från någon, och acceptera dig själv även utan smink, minns personligheten kan göra en ser alltför vacker.
 • Kom ihåg att du är vacker oavsett vad. Denna guide är bara hjälpa dig att se ännu bättre.
 • Köp mer mångsidiga kläder så att du kan ha så många fler outfits! Försök att köpa söta men semi-plain skjortor och jazz upp det med några söta accessoarer! Eller köp en fet mönstrad topp och bära den med släta jeans.
 • Alltid bära en handväska med dig. I väskan, bär: din mobiltelefon, iPod, favorit läppglans, 15€ i händelse av en nödsituation, ditt student-id, aktuell nyans nagellack / täckfärg, dina nycklar, pads / tamponger, mirror / liten borste, hår Slipsar och bobby / hårnålar.
 • Bara ha kul med det
 • Håll ögonen en aning bredare än vanligt och ler lite även när inget särskilt händer. Detta gör att du ser mer attraktiv, vakna, och intressant.
 • Röker inte
 • Inte klär alltför slutty, kommer den att bara folk borta.
 • Dricker inte
 • Om du har en religion, tro på det fullt ut, det kommer sannolikt att ge inspiration till dig
 • Totes & messenger väskor är mer gullig än ryggsäckar, men använd det du känner dig bekväm med.
 • Prata inte tillbaka till dina föräldrar
 • * Håll en anteckningsbok om du vill göra en budget, så att du kan notera allt du köper.

Varningar

 • Försök inte att vara någon du inte är. Folk kommer att gilla dig för vem du är. (Om de är verkligen dina vänner.)