Wka

Hur kan man vara en god vän till en kille

Att vara en god vän är inte svårt, speciellt när det kommer till dina flickor. Med flickor, det finns en omedelbar bindning. Vi vet alla att killkompisar är precis lika bra som de väninnor men de är olika. Du kan inte prata med killarna om ditt hår och shopping. Ta reda på hur du kan vara en god vän till en kille.

Steg

Hur kan man vara en god vän till en kille. Killar går inte till sin andra manliga vänner "stuff" (fotbollsspel, spår möter, band eller kör konserter, pjäser).
Hur kan man vara en god vän till en kille. Killar går inte till sin andra manliga vänner "stuff" (fotbollsspel, spår möter, band eller kör konserter, pjäser).
 1. 1
  Killar går inte till sin andra manliga vänner "stuff" (fotbollsspel, spår möter, band eller kör konserter, pjäser). Ditt jobb som en god vän skulle vara... att gå! Även om han säger att du inte behöver gå... GO. Det kommer att göra honom må bra att veta att någon speciell håller ögonen på honom.
 2. 2
  Gör det till en stor sak. När hans födelsedag rullar runt, göra det till en stor sak! Killar inte verkar vilja fira sina födelsedagar, kanske de vill men de gör inte. Så gör en stor sak av hans födelsedag! Skicka honom ett kort med posten, behandla honom till en film efter eget val, dekorera sitt skåp, eller bara ringa honom på telefon och sjunga happy birthday låten!
 3. 3
  Anförtro honom. Ni är vänner så du måste lära dig att lita på honom. Inte vara alltför känslomässigt om saker ändå. Liksom, om din mormor är sjuk sedan berätta för honom. Om du har en tuff tid - Berätta för honom. Det kommer att göra honom må bra att veta att du ska lita på honom. Killar brukar anförtro inte mycket i varandra så småningom kommer han att lita på dig tillräckligt för att låta sin vakt ner också.
 4. 4
  Överraska honom. Lite överraskningar som du kan göra med dina flickor kan göra hans dag! Lämna honom en anteckning [men förvänta dig inte att han ska skriva tillbaka]. Stå utanför sin klass dörren och vinka till honom när du är i hall sätt.
 5. 5
  Få en rutin ned. Försök att prata med honom varje dag efter eller före en viss typ eller vid en viss tidpunkt. Han kommer förmodligen att se fram emot det! Kanske till och med saknar dig på dagarna när du inte är där...
 6. 6
  Har något att säga. Inte bara säga, "Så... vad vill du prata om?" Om du lämnar samtalet upp till honom chansen att det kommer att gå ingenstans.
 7. 7
  Erbjud dig att umgås med honom utanför skolan. Även om han är alltid upptagen, erbjuda sig att umgås med honom utanför skolan. Det kommer att göra honom må bra att veta att du vill spendera tid med honom.
 8. 8
  Vårda honom. Jag vet att detta kanske låter konstigt men killar ibland umgås med flickor på grund av sin mjuka sida. Var där för honom. Även om det är fråga, "Är du okej." Det kommer att visa honom att du är en omtänksam vän.

Tips

 • Bli inte alltför känslig kille vänner inte alltid gillar dig som en flickvän. Detta beror inte på att det är något fel med dig, men eftersom killar inte gillar att komplicera saker och ting. Bli inte förvånad om han får en flickvän och det är inte du. Killar gillar att ha strikta gränser. De gillar att veta att du är absolut deras gal-vän. Försök att inte utveckla en crush på honom, trots att det är så lätt.
 • Förvara saker mellan er två
 • Var dig själv! Han uppskattar det.
 • Bli vän med sina vänner. Du bör försöka att lära känna några av hans vänner, föredra hans bästa vänner. På så sätt kommer du att veta vem han talar om, om han nämner dem, och han kommer att känna sig mer bekväm att umgås med dig när de är runt om du är vän med dem också.
 • De flesta killar hatar att prata om sina problem, så om du får en känsla av att det är något han gömmer sig från dig, fråga honom om det. Om han inte vill dela, så låt honom veta att du är där för honom när han är redo.
 • gå inte runt och säger till sina vänner eller dina vänner om hans hemligheter och saker han öppnade upp till dig att veta att du inte kommer att berätta.
 • Om han öppnar upp till dig, inte skratta åt det du måste vara fokuserad och vaken
 • Bli vän han skulle vilja berätta för sina problem till
 • honom. Det viktigaste är kärleken. Glöm varje kille du någonsin känt. Älska honom med inga förväntningar. Allt du gör, gör det bara för att ge... förvänta dig inte att få. Han kommer att älska dig tillbaka på sitt eget sätt. Han kan berätta för dig eller det kan bara vara något som du känner, och du vet att han känner det också. Det kallas en obligation! Samma sak gäller för dina väninnor. Du kan inte säga "jag älskar dig", men du känner kärlek från dina vänner varje gång du ser tillbaka på gamla foton. Eller varje gång du tänker på något som hände för fem år sedan och ler fortfarande om det. Det är kärlek till dina vänner. Kärlek med allt du har.
 • Ge honom utrymme. Var inte för klängig. Du behöver inte prata med honom varje chans du får. Du behöver inte vinka eller le mot honom varje gång du ser honom. Om han umgås med sina killkompisar, sedan backa! Kom inte in mellan honom och hans vänner kille för då kommer du börja bugga honom. Detta betyder inte att du helt undvika honom med sina killar, men inte göra det till en stor sak om han inte ger dig sin fulla uppmärksamhet när han är med dem. Det betyder inte någonting.

Varningar

 • Försök inte att vara hans vän bara för att få honom att gilla dig. Killar tror att det är grymt och kommer sannolikt inte längre respekterar dig när de får veta.
 • Förvänta dig inte att göra eller har en nära kille bästa vän på en dag, en vecka, en månad, eller ens ett år. Det tar tid, kan du inte bara kommer en vänskap till existens.
 • Inse att han har andra tjejer i hans liv. Han kommer att ha andra flickvänner, andra vänner som är flickor, och andra bästa vänner. Hans värld inte kretsar kring dig så gör inte din kretsar kring honom. Det är inte en vänskap...
 • Kom ihåg, du är inte hans flickvän. Korsa inte att hårfin.