Wka

Hur kan man vara bra på fist fighting

Fist slåss, oavsett om det gäller självförsvar, behandlar skit talare eller bara för skojs skull är en ganska viktig färdighet att veta, men det tar lite förståelse för att få anständigt på. Tänk på detta är riktad mot icke-utbildade soldater, kommer om din kombattant har erfarenhet av en kampsport strategier förändras naturligtvis, och jag inte har erfarenhet att ge dig råd om de.

Steg

Hur kan man vara bra på fist fighting. Hålla kontroll över dig själv.
Hur kan man vara bra på fist fighting. Hålla kontroll över dig själv.
 1. 1
  Övervinna rädsla. Om du råkar komma in i ett slagsmål, är rädsla antalet en faktor mellan att vinna och få din röv sparkas. Var inte rädd för att bli träffad, när du är i en kamp adrenalinet pumpar så hårt att du knappt ens känner något även om du blir krossade, men om du funderar på hur mycket ett hårt slag på näsan är kommer att göra ont då det kommer att göra ont ännu värre, så att inte älta dessa saker i ett slagsmål.
 2. 2
  Hålla kontroll över dig själv. Det finns en sak som kallas tunnelseende som är i grunden när du förlorar tänkt på allt annat runt omkring dig och bara koncentrera sig på att göra en sak hela tiden, såsom grappling försvarsspel eller bara klagan på dem. Du måste övervinna denna naturliga instinkt och faktiskt tänka när du slåss, hålla ögonen på din kombattant och koncentrera sig på att slå honom / henne på det mest effektiva sätt som möjligt medan samtidigt vara i samklang med miljön runt omkring dig. Detta är särskilt viktigt om du kämpar mer än en person åt gången, för om din uppmärksamhet är bara på en kille som du aldrig kommer att se att käken-splittring uppercut hans kompis kastade din väg och du kommer inte att kunna blockera / undvika det.
 3. 3
  Lär försvar. Detta tillsammans med brottet är den viktigaste aspekten av en kamp. När din kombattant kastar en punch du kan antingen blockera den eller smita undan. Om han kastar kroppen skott, är det oftast lättare och mer effektivt att blockera, men om han kastar slag på ditt ansikte du hittar det är faktiskt otroligt lätt att smita huvudet ur vägen och undvika en hit helt så länge du undviker rädsla och tunnelseende. Plus när du smita ett hårt slag, de är oftast utsatta för minst en halv sekund, gott om tid för ett angrepp på egen hand. När försvarar alltid se till att du tittar på din motståndares hela kroppen, speciellt hans händer och ben, för om han försöker fejka dig det ska bli lättare att motverka sitt försök om du redan vet var han kan svänga från.
 4. 4
  Vet att vissa brott. Att veta hur man kastar en punch är nyckeln i att göra en del skador i ett slagsmål. När striderna stå med din dominanta fot bakom dig med din kropp i grunden i en vinkel mot din motståndare och din icke-dominanta fot framför. Samma sak gäller för dina armar, använd din icke-dominanta arm att lansera jabs att mjuka upp honom och kasta honom off-guard, och använd din dominanta arm för att lansera de hårda sniglar som verkligen kommer att göra skada i ett slagsmål. Nyckeln till att kasta goda slag är att använda kraften i hela kroppen för att starta din arm. Försök inte att bara svinga armen och förvänta sig någon skada göras, måste du flytta din kropp i samband med din punch som bara kommer att utöva det och vänja sig att göra det. Som för att sparka, om du inte vet hur man gör det ordentligt försök inte. Det finns många filmer på internet som visar hur du utför en bra kick.
 5. 5
  Lär dig hur att brottas. Många hänvisar till detta som när kampen "går till marken." Din motståndare kommer vanligtvis att försöka brottas dig efter en rad hårda slag, när han gör ditt bästa för att behålla kontrollen över grip och använd din styrka till stift ner honom och vara på toppen av honom. Vad du än gör, inte hamnar på botten av en grip, om du gör din motståndare lätt kan krossa ditt ansikte i marken och kampen kommer troligtvis att vara över på några sekunder, om detta händer skyddar ditt ansikte och hoppas på bäst, om du kan motstå honom tills han blir trött du skulle kunna skjuta honom eller re-grip honom, men i allmänhet när din motståndare har du fäst det är väldigt lätt för honom att slå snor ur dig och mycket hårt för dig att komma ut. Om du bestämmer dig för att försöka en grip, det är i princip exakt samma metod som beskrivits ovan utom du inleda grip, inte honom.

Tips

 • När striderna, alltid kontrollera din andning. Du ska hålla längre utan att bli trött, som är i grunden hur vinnaren av en kamp bestäms.
 • En sak som jag ser en hel del, är när någon börjar bli barraged av attacker de tenderar att backa upp och göra en fitta slags blocket medan kasta patetiska stansar hopp om att träffa sina angripare. Inte gör detta, det är helt amatör och du kommer inte att pågå tjugo sekunder om du fortsätter att göra det.
 • Alltid hålla miljön i åtanke, om du snubblar och faller baklänges över en sten som i princip ger din motståndare ett frikort till stift dig ner och slå skiten ur dig
 • Håll ögonen på dina motståndare hela tiden. Inte luta huvudet ner när som helst, kommer du inte att kunna se din motståndares hits som kommer in och det är ganska mycket en biljett till att få snor utsparkad av dig.
 • När det träffas av en skärande punch, underhålla dig själv så gott du kan, för om du rygga tillbaka detta ger honom en god chans att lasta på dig och du kommer inte att vara redo eftersom du inte kommer att se det komma.

Varningar

 • Fighting är mycket farligt, kan du mycket lätt sluta med en bruten näsa eller käke eller ens bli dödad av en oavsiktlig träff i halsen eller tempel, och i allmänhet bör du undvika det om du inte har lagt ner en uppsättning spelregler, t.ex. "No halsen eller tempel shots" eller något liknande, men även då det finns fortfarande en chans att bli skadad eller dödad när striderna, så vara mycket försiktiga.
 • Om du kämpar för skojs skull eller för att hantera en trash-talare att du väljer en diskret plats där ingen annan kommer att vara, är att bekämpa en tung brott och du kan få sätta undan för en mycket lång tid eller böta en stor summa pengar om du får fångas av polisen. Även när du slåss och göra en del skador finns det alltid en möjlighet att bli stämd, så var försiktig om dessa saker också.
 • Aldrig ta ögonen från din motståndare. Om du vet att du är på väg att slåss någon så fort de går i rummet, titta runt. Men vad du än gör, titta inte bort från målet, eftersom han / hon kommer att kasta en punch om du tittar bort.