Wka

Hur undviker spelas

Här är några tips / råd om hur man plocka upp det du är, möjligen, som spelas eller tips / råd som kan hjälpa dig från att spelas i senare relationer. Det finns många saker att hålla utkik efter eller att undvika dig från att spelas, och här är några saker du bör se upp för:

Steg

Hur undviker spelas. Spelare låtsas att fånga känslor snabbt.
Hur undviker spelas. Spelare låtsas att fånga känslor snabbt.
 1. 1
  Spelare låtsas att fånga känslor snabbt. De kommer att ringa varje kväll, text hela dagen, och kanske till och med somna i telefon med dig på natten. Som smickrad som du kan vara, vet att det är allt en fälla! Hans mål är att du ska vänja sig. Genom att göra ovanstående, är han att få den rutin som lagras i din hjärna, så att det nästa vecka när han slutar prata med dig, du är redan upp över öronen för honom. Om du vill behålla en spelare omkring dig, måste du ta din tid. När han försöker somna i telefon samtidigt talar till dig och händelser som liknar det, låt det inte hända. Ett sätt att göra detta arbete är att undvika att låta telefonsamtal att pågå under en timme.
  • Hur fungerar det? Det var en rutin av ditt - du är så vana att prata med honom hela natten, men han plötsligt inte talar till dig. Som ett resultat, börjar du att sakna honom. Det är när du träffar honom, och då han vet att han har dig lindad runt sitt finger.
 2. 2
  Spelarna älskar att ge smeknamn. Merparten av tiden, kommer han att ge dig ett smeknamn för att göra situationer söta och längs dessa linjer. Men han ger dig ett smeknamn för att få dig att känna mer av en anslutning till dem. Vissa killar är snabba att kalla dig "Babe", "klasar honung", eller "cutie pie". Om du fånga det på spelaren du har, se upp och varnas: spelare kan vara söta talare och smidig med sina ord.
 3. 3
  Spelarna älskar att be dig om ditt sexliv. Även killar kan vara naturligt nyfikna på det, är det många killar som du har legat med inte nödvändigt att bygga en bra, äkta relation.
 4. 4
  Spelarna älskar att skämma bort dig med komplimanger. "Babe, du är så vacker" kan vara en av dem. Även om du kände så ful den dagen, kommer det alltid att finnas en kille säger, "Åh, du är vacker" eller "Du ser bra ut" utan anledning. Som smickrad som du kan känna, kom ihåg att de komplimanger du att du känner dig bra om dig själv. När en tjej känns bra om sig själv, går deras förtroende nivå upp, och hon kommer att vara villiga att göra något för att få det förtroendet ännu högre. Även killar är medvetna om att flickor älskar komplimanger.
 5. 5
  Spelare kommer att börja prata om sina liv. De kan säga något liknande "jag har blivit sårad i det förflutna." De öppnar upp och gör att du känner att du har en närmare anknytning till dem. Det är allt för sympati poäng! De kommer att brista ut med känslor och kommer att tala om hur de har spelat tidigare, hur de har ont riktigt illa tidigare, och att de vet hur du känner. Chanserna är de har varit heartbroken tidigare, men det heartbreak är vad leda dem till att bli en spelare. Många av de gånger spelarna drar linjen, "Jag är en förändrad man, har jag haft min del av att spela spel, men dessa dagar är klar,. Jag vill bara träffa någon som kan hålla mig på rätt spår." Flickor börja känna sympati för dem, och de vill vara där för dem. Naturligtvis, när en tjej ser en kille är förtvivlad, tjejer gillar att trösta dem och ge dem en axel att luta sig mot. Ju mer de vill vara där för spelarna, desto fler tjejer att lära känna dem. Men ju mer de får bifogas, desto svårare är det för dem att dra ut.
 6. 6
  Spelarna älskar att dra linjen, "jag skulle behandla dig bättre än så - jag skulle aldrig göra dig fel." Många av de gånger, flickorna är utsatta. När tjejer ser att en kille är att förstå, börjar de att tro att den här killen kommer att bli ett och att de inte kommer att bryta deras hjärtan. Bara för att killen hävdar att han kommer att behandla henne bättre betyder inte nödvändigtvis att han kommer att hålla det löftet i framtiden.
 7. 7
  Spelarna kommer inte vill synas i det offentliga eller ha en offentlig relation. Ett exempel är på Facebook. Spelarna kommer inte vill synas offentligt med dig - inte för att de är blyg, eller de är rädda, eller deras vänner kommer att göra narr av dem - men att han skulle stöta på en av hans andra tjejer han pratar med när ryggen vrids. Spelaren kommer inte att vilja förändra sin relation status på Facebook eller prata om dig på Facebook. Många av de gånger, hävdar de att de inte är redo, eller att de bara inte vill synas i det offentliga med dig. Sanningen är att de inte vill göra det verkar som om de har något att göra med dig eftersom det stänger sin marknad för att få andra tjejer. Det finns en 50 procents chans att han egentligen inte är redo för ett förhållande, men det finns en 50 procents chans att han bara inte vill vara bunden. Om någon kille verkligen gillar dig, skulle han vilja ha denna slips med dig så att ingen annan kan göra anspråk på dig.

Vill undviker att bli spelas?

Varningar

 • Spelare kommer också att ge dig ut på offentliga platser, men ibland kommer han att försöka undvika det. Han kommer bara att vara bekväm med dig när ni två är ensamma. När du är ute i allmänna utrymmen, kommer han ut överallt. Hans handlingar har redan varnat er att han är möjligen en spelare. Inte klamra inte på honom bara för att du är desperat efter ett förhållande eller är du säker på att han kommer att förändras i slutet. Förr eller senare kommer du att övertyga dig själv att du bara inbillar hans handlingar, och du kommer att skada dig själv i slutet.
 • Spelarna kommer att vara mycket romantisk med dig offentligt, speciellt inom samma områden ni två hålla upprepade besök. Om du ständigt befinner dig på samma ställen och inte flytta någonstans (ex: alltid gå på bio), vet att det är en fälla, och det är dags att gå vidare oavsett vad.