Wka

Hur man har en back to school makeover

Är du trött på jeans-och-på-shirt look? Vill du makeover dig själv så att du kan sluta stirra på din garderob i 15 minuter innan du går till skolan? Denna guide lär dig hur man har en back-to-school makeover, från attityd till mode och allt däremellan! Dessa enkla saker kan verkligen hjälpa dig! Ger dig en unik look för din nya skolåret!

Steg

Hur man har en back to school makeover. Tänk på vad du behöver arbeta på.
Hur man har en back to school makeover. Tänk på vad du behöver arbeta på.
 1. 1
  Tänk på vad du behöver arbeta på. Ditt hår? Din attityd? Ibland är det verkligen svårt att avgöra vad du behöver arbeta på. Fråga dig själv. Fortfarande vet inte? Be om en second opinion, och en tredje och eventuellt en fjärde. Ju mer desto bättre!
 2. 2
  Skapa din egen stil. Mode handlar om att ha kul med ditt utseende och uttrycka dig. Du behöver inte bära märkeskläder för att vara på modet. Försök skapa en mångsidig garderob, som består av kläder som är din stil, inte någon annans.
 3. 3
  Om du bär uniformer, krydda upp dem! Lägg några färgglada halsband, funky armband, örhängen, etc. ger också själv några coola frisyrer. Du behöver inte färga hela huvudet rosa! Bara sätta håret i franska flätor med några häftiga hår band!
 4. 4
  Få några grundläggande punkter och några trendiga objekt. Blanda upp saker! Blanda vintage med trendplagg, designer objekt med mindre dyrbara föremål, flickaktigt poster med pojkaktiga objekt, och allt annat du kan komma med! Bär inte ett varumärke head-to-toe. Var mode framåt, men inte vara en trend-chaser!
 5. 5
  Shoppa på minst två veckor innan skolan. På så sätt kommer man vänjer sig de nya kläderna. Kom ihåg, det handlar om din stil, inte Teen Vogues. Försök sparsamhet och vintage. Du kommer att se helt unikt.
 6. 6
  Få flirty underkläder. Som verkligen öka ditt självförtroende! Men känner mig inte pressad att bära badskor bara för att dina vänner är. Samma sak med behåar. Om du inte är redo för en, inte gå ut och köpa en C-kupa BH bara för att dina vänner är chesty. Detta kommer att få dig att verka desperat.
 7. 7
  Få söt väska som du kan bära ofta. Det behöver inte matcha allt. Det kan vara helt slumpmässigt. Det blir din signatur. Det behöver inte vara formgivare. Du kan hitta stora plånböcker till billiga priser på Marshalls och TJ Maxx.
 8. 8
  Accessorize med smycken / accessoarer som du gillar. De behöver inte matcha. Chunky armband och halsband är bra med vanligt t-tröjor, och det är alltid trevligt att ha ett halsband / armband som går med något. Claires och H & M är bra ställen för konstig, funky saker.
 9. 9
  Få fina kvalitet skor. De ska vara bekväma, och, återigen, de har inte att exakt matcha varje outfit. Ha de prickiga lägenheter med den randiga tröjan. Folk kommer att beundra ditt självförtroende. Och om inte, vem bryr sig?
 10. 10
  Se till att din frisyr är rätt för dig. Samma frisyr kommer inte nödvändigtvis ser bra ut på en rak-haired flicka och en lockig flicka. Du behöver inte färga håret, men om du vill, det är helt okej att göra det på egen hand så länge du följer anvisningarna helt. Hjälp är också bra, särskilt på den första gången.
 11. 11
  Få en frisyr som ser bra ut på dig. Lager, sida smällar, blond höjdpunkter, oavsett. Kontrollera att stil är rätt för ditt hår!
 12. 12
  Få några hårstyling idéer. Bär inte hästsvans varje dag! Stökigt bullar, sopade sida lugg, franska flätor och låg hästsvans är alla heta frisyrer. Eller du kan bara bära ditt hår ner!
 13. 13
  Vara bekväm med din vikt. Ät en bra kost, dricka mycket vatten, och träna bara för att vara friska. Du behöver inte vara pinne mager att få vänner, och du behöver inte gå upp i vikt om du är onaturligt smal heller, om inte din läkare säger till dig att det är ohälsosamt.
 14. 14
  Kom ihåg, är mindre mer när det kommer till smink. Ett lager mascara, en känga av läppglans, och några naturliga makeup är förmodligen allt du behöver. Stapla inte det på om du inte vill se ut som en cirkus clown! Dock är lite ögonskugga eller eyeliner bra. Om det är din stil gör det, bara använda din egen diskretion. Och se till att lägga den på efter gym under passerat perioden (ca 5 minuter) och bråttom att komma tillbaka till klassen
 15. 15
  Utveckla några nya talanger att öka ditt självförtroende och folk intresse för dig. Lär dig att göra ett handstående, bli en bättre artist-vad du känner för att göra.
 16. 16
  Var självsäker. Människor kan känna otrygghet och det är en stor turn off. Du bör också vara utåtriktad! Folk gillar att vara runt utgående människor. Däremot behöver du inte vara vild och galen! Också vara trevligt för andra. Om du alltid betyda att människor, kommer de inte vill vara omkring dig. Men om du är riktigt nice hela tiden, kommer en del människor att ta detta till sin fördel. Låt inte dessa typer av människor använder dig.
 17. 17
  Försök inte att vara populär. Bara vara nöjd med dig själv och människor kommer att dras till detta!

Tips

 • Den största hemligheten är att le! Människor dras till glada, positiva människor.
 • Gör detta för dig själv, att inte passa in i din grupp eller vara populär.
 • Om du vill, få en favorit parfym. Det skulle vara din signatur doft.
 • Ha kul med din makeover. Se till att du är nöjd med hur utseende.
 • Överdriv inte makeover om du återvänder till samma skola. Folk kommer att märka att du försöker om du blekt håret, fick en perm, och ser ut som du precis klev av omslaget till Teen Vogue!
 • Som sagt, inte ser ut som du försöker. Låt folk bara subtilt märker din nya look!
 • Glöm inte, du är fortfarande dig! Låt inte makeover göra dig en annan person.

Varningar

 • Gör inte parfymen den starkaste doften du kan köpa, vill du hålla lukten i ditt eget personliga utrymme, inte gör människor kippa efter frisk luft när du vandrar i ett rum.
 • Vara en individ. Du behöver inte vara som alla andra för att bli omtyckt.
 • Var inte falska bara för att bli "omtyckt" av de coola eller äldre personer. Det är hur du förlorar din popularitet, dina vänner, och vem du är.
 • Denna guide är inte personifieras, så ha det i åtanke.
 • Vissa människor kan bli svartsjuk. Ignorera dem. Du ska inte bry sig om vad andra tycker om dig.
 • Denna guide är inte om att vara populär. Det handlar om att vara DU!