Wka

Hur inte vara rädd för att få en tatuering / piercing

Har missfoster nålen du ut liksom pistolen? Här är hur man överlever.

Steg

Hur inte vara rädd för att få en tatuering / piercing. Vilken typ av piercing / tatuering du får?
Hur inte vara rädd för att få en tatuering / piercing. Vilken typ av piercing / tatuering du får?
 1. 1
  Vilken typ av piercing / tatuering du får? Om det är dina örsnibbar du få genomborrat, behöver du inte oroa dig alls. Det skadar aldrig. Det är bara snabbt som en nypa, då de svida lite i några minuter. Om det är en piercing någon annanstans då de inte kommer att använda en pistol. De använder en nål. Det finns fördelar med båda. Fördelarna med en nål är att det är mycket lättare att rengöra så det finns en mindre troligt chans för infektion. Med en pistol, tar det inte så lång tid.
 2. 2
  Försök titta på videor på youtube om hur man gör. Det finns gott om varje typ av piercing. Detta kan hjälpa dig att lugna nerverna och vet vad som väntar.
 3. 3
  När du går för att få det gjort, andas djupt. Den piercer brukar säga att andas in djupt och sedan när du andas ut, gör de det. Fokusera på din andning och försök att inte bry sig vad som händer. Jag gillar alltid att tänka på fjärilar.
 4. 4
  Vad som verkligen hjälper med tatueringar är att smutta på en flaska vatten (eller en söt dryck om du är benägna att svimning) under tatuering processen. Med hårda karameller att suga på hjälper också. Det håller dig från smärtan. Det hjälper också till att ta med en vän som kan du kan prata med, en hel del, genom hela saken. Detta gör allt gå snabbare. Dessutom, om du går till en bra tatuering butik, kommer de har oftast en massa cd-skivor att välja mellan och du kan lyssna på vad du vill medan de tatuering du.
 5. 5
  Det värsta med piercingar är klämman. Vissa människor är oense men oftast är det. Dessutom, om du kommer till ett riktigt bra piercer, kan de dra det svårt nog att det bedövar känslan så du känner nästan ingenting. En sista sak, för brosk, det gör ont mer. Detta inkluderar någonstans på örat förutom lob, septum, och näsan. Även på ställen där huden är tjock som grop piercingar.

Smärta faktor

 • Navel: Inte mycket illa, men det kommer att göra ont. Det kommer att vara över så fort att du inte har en chans att reagera... och när det är i det egentligen inte ont, bara lite öm. Var mycket försiktig med dina skjortor eftersom det gör ont om den fastnar.
 • Ear Piercing (ej inklusive lober): Ju hårdare delen i örat desto mer smärtsam (speciellt tragus).
 • Tattoo: Smärtan varierar beroende på var det är. Det mest smärtsamma på ankelområdet.
 • Näshåltagning: Liknar örat brosk piercing.
 • : Mycket smärtsamt för vissa människor, för andra är helt smärtfri. * Kommer att orsaka ögon till vatten. *
 • Lip piercing: Inte mycket smärtsamt. Lätt smärta när du är klar, men stannar när den är i.
 • Tongue piercing: Om det görs av en skicklig piercing artist, kommer du att känna någon smärta alls förrän efteråt. Tongue piercingar är öm i 3-5 dagar, och kom ihåg att det inte är bra att äta fast mat för ett par dagar.
 • Angelbite / Monroe / Madonna: En av de minst smärtsamma piercingar förutom örsnibbar.
 • Ögonbryn / Anti Ögonbryn: Ögonbryn piercingar är inte dåligt eftersom de drar klämmorna ut mycket långt. Anti ögonbryn piercingar är ganska smärtsamt men.