Wka

Hur du ändrar din kropp med tatueringar och piercing

Body modifiering har funnits i tusentals år, och har utvecklats till många olika förfaranden, från det enkla och smärtfritt till den kostsamma och riskfyllda. Idag är människor väljer att ändra sig av många anledningar, från andlighet till mode. Det finns många saker att tänka på innan du ändrar din kropp. Många olika saker kan anses kroppens förändring, såsom rekonstruktiv kirurgi och styrketräning. Denna Google fokuserar på "atypiska" mods, de som rör tatuering och piercing, som gör kroppen mindre "standard".

Steg

Hur du ändrar din kropp med tatueringar och piercing. Bestäm vad dina skäl är för att vilja förändra din kropp.
Hur du ändrar din kropp med tatueringar och piercing. Bestäm vad dina skäl är för att vilja förändra din kropp.
 1. 1
  Bestäm vad dina skäl är för att vilja förändra din kropp. Om det bara är mode, hur ofta gör din smak förändras? Om det är andligt, vilka typer av mods är relevanta för dina önskemål? Om det är personligt, vilka mods uttrycka vem du är?
 2. 2
  Välj en nivå av beständighet du är bekväm med. Piercings lämnar ärr, tatueringar är dyrt och smärtsamt att ta bort. Implantat kan lämna större ärr, och vissa mods som tungan delning, tand arkivering, och örat pekar är permanenta, eller mycket smärtsam och svår att vända.
 3. 3
  Undersök din kropp. Vilka piercingar, tatueringar eller andra mods skulle smickra det? Well done tatueringar kan förbättra en dålig självbild, kan du ha en skiljevägg som är perfekt för stretching. Du kanske älskar utseendet på något på en annan person, men du kanske inte älskar det på dig själv.
 4. 4
  Välj en artist kropp mod som är kunnig och erfaren. Se till att omgivningen är ren och steril, liksom förfarandena. Extrema mod artister är svårt att komma med, och du bör forskning dem noggrant innan du väljer en.
 5. 5
  Vet vad lagarna är i ditt område för ålder, och även vad som är lagligt. Vissa extrema mods, såsom tunga delning, anses vara "medicinska procedurer" på vissa platser och är olagligt för någon annan än en läkare att utföra. Vissa mod konstnärer arbetar i en juridisk gråzon, och är lågmäld om deras extrema arbete. På andra områden, kan konstnärer vara fri att göra vad kunden vill och kan juridiskt samtycka till.
 6. 6
  Veta allt om din procedur. Tatuering och piercing är vanligt och mycket avancerade, vilket ger konsekventa resultat. Markberedning resultat, även om det görs bra, är svåra att bedöma innan läkning.
 7. 7
  Tänk över det. Tänk över det lite mer. När du är säker, tänk på det lite mer. Från stretching dina lober en mätare, till branding, att trans-dermal implantat bör alla mods vara något du har tänkt nog att du är säker på att du inte kommer att ångra.
 8. 8
  Använd rätt efterbehandlingsförfarandena, och ta hand om dina mods.

Tips

 • Hitta en bra artist du är bekväm med.
 • Om du är osäker, vänta. Det finns aldrig ett behov av att få en tatuering, ärr, eller implantat omedelbart.
 • Bestäm hur dina mods kommer att påverka din anställning, och om du är villig att eller måste ta bort, dölja, eller vända dina mods.

Varningar

 • Var inte en försökskanin. Låt inte en konstnär prova en ny teknik på dig, bara gå till kvalificerade konstnärer.
 • Bryt inte lagar, använda falska identifiering, eller ge falsk information till konstnärer.
 • Medan all modifiering är en fråga om personligt val, kan ett fåtal människor har känslomässiga problem som leder dem att söka extrema, och möjligen farliga mods. Även något som en delad tunga verkar bisarrt för många, det är ingenting jämfört med en önskan om att ta bort sin tunga, eller annan kroppsdel. Om du tror att din önskan om mods är skadlig eller farlig, söker en psykisk hälsa yttrande. Den som vill kroppsdel ​​borttagning kan finna de tappar lusten efter terapin.