Wka

Hur hittills en yngre flicka

Någonsin önskat en tjej, men hon råkar vara ett par år yngre? Känn rädd att du skulle dömas för dejta henne? Tja, är den här artikeln för dig. Här är hur man får över den rädslan och intensifiera.

Steg

Hur hittills en yngre flicka. Prata med hennes släktingar.
Hur hittills en yngre flicka. Prata med hennes släktingar.
 1. 1
  Lär känna henne. Innan du är säker på att du vill träffa den här tjejen, måste du känna till grundläggande fakta om henne. (T.ex. hennes födelsedag, favoritfärg, TV-program, musik, etc.)
 2. 2
  Prata med hennes släktingar. Fråga henne bröder, systrar, föräldrar, om deras samtycke. Om det är okej med dem, kommer du inte känna alltför orolig hittills den här tjejen.
 3. 3
  Stressa inte! Yngre flickor kommer att känna rädd om du bara brista ut och be dem att datum (får dem att känna som om du är någon form av krypning som lever på unga flickor). Ta lite tid och lära känna henne. Sen när tiden är rätt, fråga henne. Säg inte "Jag älskar dig" för tidigt heller. Det skrämmer bort henne.
 4. 4
  Ta henne på en dag. Ingenstans alltför romantiskt. Du vill inte att hon ska känna som om du försöker bara att få något från henne. Detta kommer förmodligen att leda till att hon dumpa dig, eller känner dig rädd för dig. En middag och en film skulle vara stor. Någonstans allmänheten.
 5. 5
  Håll konversation lämpligt. Att prata om något som sex skulle placera henne i en besvärlig situation. Snacka om sport, TV, familj. Något vardagligt.
 6. 6
  Umgås. Hennes hus skulle vara bra. Men inte i ett sovrum! Prova allrum, kök, vardagsrum. Soffor är inte särskilt lämpligt vid starten. Vänta tills du och hon känner sig mer bekväma med varandra.
 7. 7
  Stressa inte för kyssen! Eftersom hon är yngre, skulle en kyss känns konstig och förvirrande eftersom hon förmodligen inte har mycket erfarenhet. Om du kyssa henne tidigt, gör det inte varje minut.

Tips

 • Om du känner eller hon känner att hon inte är redo att vara med dina vänner, vänta. Det är lättare för henne om du lär känna sina vänner först. Detta kommer verkligen att hjälpa henne att bosätta sig i situationen.
 • Om två av er redan visste / gillade varandra, skulle det kännas inte så konstigt att dejta.
 • Håll fokus på målet. Bråka inte runt med andra tjejer om du och den här tjejen redan gillar varandra. Hennes känslor skulle ta tid att återhämta sig från skador och hon skulle inte vilja dig längre.
 • Agera inte alltför mogen och vuxen, eller hon kommer att känna sig omoget och tafatt omkring dig. Hon kanske dumpar dig för en kille nära hennes ålder. Prata om saker tjejer hennes ålder prata om.
 • Ta djupa andetag och påminna dig själv om att andras åsikter inte spelar någon roll (retas, namn ringer). Om du verkligen gillar den här tjejen, andras åsikter betyder jack.

Varningar

 • Inte inför henne till dina vänner tills du är allt okej och avslappnad om dig och den här tjejen dating. Saker kan bli ganska förvirrande.
 • Tänk på att hennes känslor är skadade lättare än din, så att inte såra henne på något sätt!
 • Var försiktig runt "pappa." Pappor är rädda om sina små flickor. Det kan hjälpa att prata med sin pappa, så han lär känna dig och han vet att han kan lita på dig. Detta kommer också att hjälpa henne att känna sig mer bekväm att hänga runt med dig.
 • Håll dina datum ren och lämplig.
 • Stressa inte saker.