Wka

Hur hittills en strippa


Så du har upptäckt en vacker kvinna som du skulle älska att datum. Men om hon är en exotisk dansare, komplicerar det saker. Det finns massor av stereotyper du behöver vara medveten om (och ignorera) innan du gör ditt drag, annars kommer du förstöra dina chanser att någonsin lära känna henne bättre. Det viktiga är att visa uppriktighet i en miljö där fokus ligger ofta på utseende och pengar.

Steg

Hur hittills en strippa. Hitta en klubb där du känner dig bekväm.
Hur hittills en strippa. Hitta en klubb där du känner dig bekväm.
 1. 1
  Erbjuda fälla. Innan du ens kliva in i en klubb, gör en medveten ansträngning för att vara fördomsfri. Förutsätt inte att eftersom de är strippor, måste de vara promiskuös och inte för att tjäna pengar på något annat sätt. Vissa dansare är mycket intelligenta och kan göra vad de gör för att betala sin egen väg genom högskolan eller sjuksköterskeskola. Andra dansare kan ha haft mycket olyckliga omständigheter som du inte ens kunde föreställa sig, och kanske arbetar på en klubb för att föda sin familj eller skicka sina barn till en bra skola. Det är väldigt lätt att döma en bok efter omslaget, men du kommer aldrig att komma särskilt långt med en strippa värt dejting om du går den vägen.
 2. 2
  Vet vad du får in. Strippor få massor av uppmärksamhet, i klubben och ofta ut av det. Om du inte kan hantera din partner tar emot massor av beundran, dejta en strippa är förmodligen inte för dig. Gå inte in i en relation med en strippa tro att du kan "byta" henne eller att hon skulle få ett annat jobb. Antingen acceptera att hon river eller hitta någon som inte gör det.
 3. 3
  Hitta en klubb där du känner dig bekväm. Vanligtvis den typ av klubb du går till kommer att avgöra vilken typ av kvinnor som arbetar där. Vissa klubbar kännetecknas av mycket unga oerfarna flickor, avtrubbad veteraner, grävmaskiner guld eller alla av ovanstående. Det är en bra idé att undvika kvinnor som vanligtvis attraheras av gangster typ hane som kan ge dem en känsla av skydd och följa deras rytm party liv - du kan ha tur med dem, men de är inte bra dejta material. Gå för herrar platserna Klubb där du kan oftast få mer utbildade dansare, ibland högskolestudenter eller ens högskola utexaminerade. Dessa flickor är ofta långt mer intressant och öppen för umgänge inom gränserna för deras arbetsplats.
 4. 4
  Visa upp tidigt. Gå till klubben direkt efter att de öppnas, vanligen under den första timmen eller och en halv timme efter att de öppnar, är platsen död och strippor bara chilla, hänga runt, öva pole-trick och prata med varandra. Detta är det bästa tillfället att försöka närma sig dem utan att känna under press eftersom de fortfarande inte är i deras galna tjäna pengar läget.
 5. 5
  Starta en konversation. Vara söt och icke-dömande. Massor av dessa flickor är vana att få den värsta behandlingen av män som ser dem som en engångs köttbitar. till dem, ge dem en chans att öppna upp och berätta sina historier (som vanligtvis är intressant), och visa äkta intresse för sin verksamhet utanför strip-club. Fokusera inte din uppmärksamhet på deras kroppar. Alla gillar komplimanger men de får dem hela tiden. Använd ögonkontakt, inte ben eller byst gawking. Istället för att gratulera sina kroppsdelar, berätta för dem att de ser bra ut i sina nya kläder (komplimang färgschema) eller de är verkligen förbättra en hel del på pole-trick, sånt. Fråga dem om böcker, filmer, skola, familj, liv och de kommer att hitta dig en mycket mer intressant att prata med än de flesta av sina kunder.
 6. 6
  Tips henne på scenen, men inte får en lap dance från någon. Om du betalar för en lap dance från henne, kommer hon anser du en "vanlig" men betalar henne för hennes tid om din prata upp henne för en stund (hon är på jobbet trots allt). Hon kommer aldrig att dejta er en gång att affärsrelationen med henne är etablerat. Och om du inte får knä danser från henne, det är definitivt inte en bra idé att få danser från någon av de andra kvinnorna. När du tippar på scen, bör du dock tippa alla dansare, bara tipsa henne lite extra. Om du bara tipsa henne, skulle det skapa en lite extra avundsjuka och stridigheter bland dansarna som kommer att göra hennes association med dig en lite svårare.
 7. 7
  Lämna när klubben blir alltför upptagen och alla tjejer börja ge knä danser till sina kunder. Låt henne veta att du inte vill blanda sig i hennes pengar att göra, önskar henne lycka till och tala om för henne att du kommer att se henne någon annan dag. Med flera besök, kommer hon ler förhoppningsvis när du besöker och göra en rakt mot dig så fort hon får chansen. Om hon inte gör det, kan det vara så att hon absolut inte aktuellt några kunder i klubben, eller hon kan dejta någon redan.
 8. 8
  Fråga henne. Om hon inte är beredd att möta dig utanför klubben för att umgås, hon spelar dig. Ja, kan hon vara ovilliga och försiktig, men om hon fortsätter att snurra ner dig, det finns ingen anledning att driva henne längre. Om hon går med på att gå på en date, göra något sött och romantiskt. Hon är en strippa och hon är van att killar som visar intresse för henne genom pengar och flashiga presenter. Försök att göra något som är relaterade till ett gemensamt intresse som du har upptäckt i dina samtal med henne. Vad du än gör, inte någonsin anta att eftersom hon är en strippa hon kommer att gå till sängs med dig direkt. Tvärtom, vissa av dessa flickor tar oftast lång tid att lära känna dig, de i allmänhet inte litar på män eftersom de behandlar de värsta sidorna av män i flera timmar om dagen, så ha tålamod och visa henne att du är olika.
 9. 9
  Att acceptera för sitt jobb. Om en sak leder till en annan och du sluta dejta en strippa, kommer hon att uppskatta att du förstår att hon arbetar och tjäna mer pengar än många läkare husläkare. I själva verket, hon bara kan ha planer på att bli en dag som många dansare vant tjäna en mycket högre inkomst än de flesta vita arbetare! Förstå att många kvinnor väljer detta område eftersom det ger dem friheten att ha tid att ägna sig åt andra intressen och prioriteringar, så planera datum på hennes schema, och snälla, inte kalla henne före kl 11.

Tips

 • Bli inte full på klubben där hon dansar. Klä snyggt och se till att du luktar gott.
 • Inte be dem om deras telefonnummer eller riktiga namn direkt. Låt dem ge det till dig när det är rätt tid. Ge dem din istället.
 • Den bästa chansen att dejta en strippa är när du möter dem utanför klubben - på gymmet, en konsert, butiken, etc. Som sagt, kommer några strippor hittills inte några kunder, några strippor kommer "koppla upp" men inte hittills en mycket attraktiv kund och några strippor kommer emellanåt hittills en kund som de finner attraktiva.
 • Om du har en relation med en strippa, stanna utanför klubben hon är i. Svartsjuka tenderar att sticka fram sitt huvud, trots att strippa är på jobbet och behöver göra det "liv" i syfte att få en inkomst. Hon kan också känna sig svartsjuk om du flirta eller köpa danser från andra strippor. Det sista en strippa behöver är relationen frågor som kommer in i hennes arbetsplats.
 • Bli vän med dansaren först. De flesta dansarna ogillar chefer och har sina favoriter bland dörrvakterna. Om du blir kompis dansarna först, behöver du inte oroa dig för att vara en de "läskiga" pals av chefen.

Varningar

 • Även om en strippa frågar efter ditt telefonnummer eller visitkort, ta inte för givet att hon är verkligen intresserad av att dejta dig. Hon kan vara intresserade av att odla dig som en vanlig kund eller hålla dig indexeras i fall hon behöver ditt företag tjänster i framtiden (om du är en advokat, fotograf, etc.).
 • Vissa kvinnor (inte bara strippor) försöka hitta en "sugar daddy" eller en "socker mommy' - någon som kommer att betala för levnadsomkostnader, ge gåvor och resor, i utbyte mot sexuella tjänster, arm godis eller bara sällskap. Vissa strippor kan sträng längs en eller flera "socker pappor" om de kan komma undan med det.