Wka

Hur hittills en man med barn

Så du har träffat mannen i dina drömmar... och han har barn. Hur hanterar du situationen?

Steg

Hur hittills en man med barn. Ta ett djupt andetag och se till att du kan hantera denna typ av relation.
Hur hittills en man med barn. Ta ett djupt andetag och se till att du kan hantera denna typ av relation.
 1. 1
  Ta ett djupt andetag och se till att du kan hantera denna typ av relation. Att vara med en man med barn är aldrig en lätt sak, och det är inte för svag i hjärtat. Känn dig inte illa om du inte kan hantera uppdelningen av uppmärksamhet. Betrakta det självbevarelsedrift. Ta lite tid ensam för att se till att detta är vad du vill.
 2. 2
  Prata med din man. Ibland diskuterar hur du känner kommer inte bara få dig att må bättre, men det kommer att låta honom veta hur du mår. Visst, kan du gnälla om varje liten sak, men förtryck är dåligt.
 3. 3
  Försök att ha en hjärtlig relation med barnens mamma (om hon är runt). Bli inte bästa vänner (din kille kommer att kännas som att han blir dubbel samarbetat) men var inte kallt (hon kan vända barnen mot dig). Var inte rädd för att fråga din man om sin relation med henne. Vad de gjorde, men mer så, varför de gjorde de bryta upp? Ibland räkna ut hennes egenheter hjälper dig hantera henne bättre (honom också).
 4. 4
  Gör en punkt att inte träffa sina barn förrän du har varit tillsammans i minst sex månader och har en mycket stark enighet om att du kommer att ha en framtid tillsammans. Det bästa scenariot är att vänta tills du är engagerad, sedan träffa barnen och vänta ytterligare ett år och verkligen lära känna barnen väl. Glöm inte att varje relation är annorlunda och dina barn kan uppskatta att veta den person som deras föräldrar dejtar, särskilt i de fall där barnen är äldre.
 5. 5
  Prata inte ner till barnen. De vet vad som pågår. Att vara alltför trevligt kommer iväg varningsklockor. Sitt ner med barnen. Berätta för dem att du är riktigt nervös om att möta dem, eftersom du verkligen älskar sin far. Men - viktigast av allt - du vill aldrig att ge dem intrycket att du är där för att ersätta sin mor. Eftertryck konstatera att du vet att du aldrig kan ta den platsen, men du kommer alltid att finnas där om de behöver stöd. Berätta för dem att du inte vill ändra något om hur de har kört sina liv, sina traditioner familj eller deras relation med antingen sin far eller mor. Berätta för dem att du kan behöva lite hjälp att lära sig dessa traditioner. Avsluta genom att berätta för dem att du verkligen ser fram emot att lära känna dem bättre och vara öppen för frågor.
 6. 6
  Bli inte upprörd om ett av barnen från början inte gillar dig. Det kan bero på något av ovannämnda skäl. Eller det kan ha något att göra med dig. Hantera det graciöst och prata med barnet med respekt.

Tips

 • Någon människa som du fruktar att berätta för dina vänner och familj om är förmodligen en man som du vet inte är bra för dig.
 • Prata ut. Prata med din man, dina vänner, eller blogg. Ibland får de känslor och rädslor ut kommer att få dig att må bättre.
 • Var ärlig mot dig själv. Visst, killen är stor och ni har den bästa tiden, men om barnen inte är din grej och du kan inte komma och prova - det är ok att känna så.
 • Om du är en ensamstående kvinna utan egna barn, att vara ärlig mot dig själv. Vill du verkligen en relation med övervikt samt emotionella bagage med sitt ex?
 • Var ärlig i din förmåga att acceptera sina barn. Förstå att hans kärlek till dem inte äventyra hans kärlek till dig. Du behöver inte vara deras mamma, men du kommer att bli familj. Om du inte klarar att gå på tidigt och reservdelar alla smärtan.

Varningar

 • Gå inte in i förhållandet söker en färdiglagad familj - vara där för mannen, är allt annat en bonus.
 • Försök att inte prata för mycket om sitt ex, särskilt (men inte bara) om han är änkling. Det kan vara svårt för honom, eftersom det är i det förflutna, och han förmodligen inte vill bli påmind om det. Kom ihåg att just nu, är han med dig.

Översättningar