Wka

Hur hittills en spelare

Drömmer om snyggingen med vackra ögon? Fick en svaghet för att polera babe som behandlar tjejer som om de är utbytbara? Kan inte motstå hans bad boy image och villig att ta en chans? Tja, här är det - instruktioner om hur man hittills en spelare.

Steg

Hur hittills en spelare. Fråga dig själv vad du vill ha ut av detta.
Hur hittills en spelare. Fråga dig själv vad du vill ha ut av detta.
 1. 1
  Fråga dig själv vad du vill ha ut av detta. Chansen är stor att han inte kommer att stanna kvar länge nog för en riktig relation, så om du har en fantasi om ni två gifta och har några ungar, vakna. Vara beredd att acceptera att han är en spelare! Om du vet att du kan hantera honom, gå vidare till nästa steg.
 2. 2
  Få hans intresse. Vilken typ av tjej tycker han? Den goda flicka, jungfru, bokmal, den populära tjejen, den bimbo, eller den vilda rebelliska flickan? Ta reda på och göra det. Ja, kanske du måste ändra vem du är, om du vill träffa en spelare. Om du inte vill förändra sig själv, gå tillbaka till dating vanliga killar.
  • Om du inte vet vilken typ av tjej han gillar, är här ett förslag: spelare (som normala killar) föredrar tjejer som inte trashy. Klä dig som en dam, vara feminin, vara sexig, ser ut som du har en upptagen socialt liv, och alltid respektera dig själv. När det är lämpligt (t.ex. på en dans eller nattklubb) visa lite hud.
 3. 3
  Mentalt förbereda. Spelarna är spelarna eftersom de agerar som flickor är utbytbara. Gör dig redo - han kommer sannolikt att behandla dig på samma sätt. Vara beredd att gå bort från den relationen, och / eller kan användas och dumpad av honom.
 4. 4
  Spelarna är mestadels i det för spänningen i jakten och kön. Om du vill behålla en spelare runt, det kommer att bero på flera saker:
  • Kan ni vara faktiskt vänner - är du kompatibel?
  • Kan du stå ut med hans fusk?
  • Spelare är generellt okänsliga för en kvinnas behov - är du villig att offra din självkänsla för att vara med honom?
  • Är din beredd att ha sex / förlora din oskuld med honom?
 5. 5
  Spela det coolt. Var inte som alla andra onödigt flicka i rummet. Avfall ingen tid smickrande hans ego, eftersom det är redan tillräckligt stor.
 6. 6
  ALDRIG frågar ut honom. Vänta på honom att bjuda ut dig. Om han inte är helt utom räckhåll (t.ex., han är den hetaste killen runt, du är knubbig och han är i magra flickor), någon gång när han ser att du hänger runt honom nog att han kan be dig ut. Generellt killar gillar tjejer som är mer bekant.
 7. 7
  Förbered för uppbrottet. När du födde en spelare, han kommer antingen lura på dig eller dumpa dig (så länge du inte dumpa honom först). Så förbered dig på den tid som han dumpar dig. Ta det inte personligt, han är en spelare.
 8. 8
  Kom ut ur det hela och vara nöjd. I värsta fall fick man hittills bad boy - den typ av kille som andra killar bara önskade att de kunde vara. Trots att han dumpade dig (eller kanske du dumpade honom), rista en skåra på din bedpost och kallar det ännu.

Tips

 • Kom ihåg, spelare som roliga flickor, inte klängig sådana.
 • Om spelaren du är ute efter är ogudaktiga stilig, måste du realistiskt utvärdera själv. Antingen du bli kvinnan i hans drömmar (storlek, form, klänning, personlighet), eller ge upp eftersom tusen andra tjejer kommer att arbeta lika hårt för att dejta honom.
 • För att kunna hantera en spelare, bör du ha minst 2 relationer med icke-spelare innan du dejta en spelare. Du måste rack upp en del erfarenhet med normala killar innan du tar på en spelare.
 • Vara en större aktör. Spelarna gillar att spänningen, jakten och jakten. De gillar också dessa kvaliteter i andra människor. Så hitta en hobby och bli galen om det. Detta kommer att hjälpa till när han talar om slumpmässiga heta kvinnor, har du något att bekämpa den med som en ny söm du lärt virkning.
 • Datum en spelare, sova med en spelare, inga spelare.

Varningar

 • Du kan förlora din självkänsla, lycka och självrespekt på grund av honom.
 • Dating en spelare kan varna vänner och familj för att ingripa och försöka hitta en bättre pojkvän.
 • Kan skapa cynism gentemot män och relationer i allmänhet.
 • Du kan förlora din värdighet och orsaka andra att skaka på huvudet långsamt när du går förbi.
 • Detta kan bli en skamlig händelse i ditt liv som kommer att återkallas som en lektion för dina barn under senare år.
 • Du kan få sexuellt överförbara infektioner / sjukdomar från att ha sex med honom.

Saker du behöver

 • Kondomer (inga skämt)