Wka

Hur hittills en fysiskt handikappad flicka

Om din flickvän eller flickan du är intresserad av är fysiskt handikappad, kan du vara osäker på hur man ska föra henne. Inse att för det mesta är hon precis som vilken annan tjej!

Steg

Hur hittills en fysiskt handikappad flicka. Inse att hon är precis som alla andra tjej!
Hur hittills en fysiskt handikappad flicka. Inse att hon är precis som alla andra tjej!
 1. 1
  Inse att hon är precis som alla andra tjej! Hon har samma romantiska drömmar varannan tjej i världen har. Hon vill att du ska kyssa henne i hällande regn, kittla henne, hålla henne, hon vill bli kär också. Bara för att hon är fysiskt handikappade, gör det inget att påverka hennes förhoppningar och drömmar.
 2. 2
  Inte behandla henne som om hon är dum. Förutsätt inte att bara för att hon kan saknas i fysisk förmåga, som inte gör något för att påverka henne, hon är nog väldigt intelligent. Och underskatta inte henne heller! Du kanske blir förvånad...
 3. 3
  Om du inte vet vad hennes tillstånd är, fråga henne. Se till att du är ensam med henne och bara artigt ta upp det, och var inte rädd för att förolämpa henne. Var ärlig och inte vara rättfram. Vid det här laget har hon svarat på alla frågor miljoner gånger och har rutinen ner pat. Även om du redan vet vad som är fel, tveka inte att fråga henne för exakta detaljer, men du bör alltid göra det taktfullt. Människor är nyfikna varelser, och hon kommer att förstå det.
 4. 4
  Se till att planera aktiviteter som hon kan göra. Till exempel inte gå bergsklättring, gå på bio eller konsert.
 5. 5
  Var inte överbeskyddande. Hon behöver inte dig att titta på varje steg hon tar, och hon inte behöver din hjälp med allt. Genom att hon nu vet hur man hanterar sig själv. Istället för att fråga henne om hennes "begränsningar" iaktta henne (inte på ett obehagligt sätt heller). Om du vet att hon har problem att få i din bil, ge henne din hand och hjälpa henne, och så vidare. Bara titta på henne och när du vet att hon behöver en hand, bara tyst ge det till henne utan att någon talar. Shes säkert att vara tacksam.
 6. 6
  Om dina vänner och familj vill veta varför hon är som hon är, berätta för dem när hon inte är runt så att hon inte blir bombarderade med frågor. Ja, hon använde dem, men det faktum att hon är fysiskt handikappade är inte det viktigaste, och bör inte vara i fokus för samtalet.

Tips

 • Var inte rädd för att du kommer att "skada" henne, om du.. hon ska berätta eller ser du utseendet av smärta i hennes ansikte!
 • Försök inte att göra det "lättare" på henne, hon gillar en utmaning också. Inse att halva tiden har hon inte ens tänka på vad hon kan och inte kan göra, så inser och bry dig inte om det!
 • Bara för att hon är fysiskt funktionshindrade inte ger dig en anledning att vara en idiot till henne ibland, att dike henne för någon annan, eller för att vara "för snäll." Känn dig inte synd om henne när som helst eftersom allt vad hon har gått igenom har förmodligen gjort henne starkare.
 • Även en tjej med ett fysiskt funktionshinder önskar romantik! Hålla hennes hand, gosa tillsammans, kyssa henne passionerat och så vidare. Bara göra alla de saker du skulle göra med någon annan flickvän.
 • Alla människor är lika, behandla henne som du skulle vilja bli behandlad om du var i hennes situation.
 • Inse att hon kommer att få göras narr av okunniga människor som inte ens känner henne. Hon kommer att bli stirrade på, utskrattad, förlöjligad, och orättvist behandlad. Vet att när hennes pojkvän eller ens hennes vän du är föremål för kritik också. Bara ignorera det eftersom hon förmodligen gör också nu, men inte slåss alla hennes slag för henne, inte få alla arbetat upp. Låt den glida om hon verkligen visar att hon är störd eller säger något till dig.
 • Om du tror att hon är din tjej, du kommer inte ens fråga denna fråga. Disabilty inte betydde bara fysiskt, om du frågar denna fråga då du kommer förmodligen att psykiskt funktionshindrade. Bara hålla henne, krama henne, kyssa hennes panna, få henne att förstå Thet du inte leva utan henne. Att allt en tjej behöver från dig.

Varningar

 • Handikappade är annorlunda mentalt ifrågasatt. Blanda inte ihop.