Wka

Hur galen dina skolkamrater

Med denna sida kan du prova antingen det att se vilka dina riktiga vänner är eller bara för att ha lite vilda, och ibland rent kusligt kul. Nedan följer några tips att komma igång på din galna uppdrag! Vara beredd att göra dina vänner ser ut som tjejen till höger!

Steg

Hur galen dina skolkamrater. Över överdriva dina handlingar.
Hur galen dina skolkamrater. Över överdriva dina handlingar.
 1. 1
  Över överdriva dina handlingar. Låtsas att du plockar ut en massiv wedgie. Falla över på marken, stanna där i 15 sekunder, sedan hoppa upp och säga "jag är okej alla". Ännu bättre, gå med ett stort steg, eller öppna munnen stort när man talar.
 2. 2
  Slumpmässighet är stor! Säg slumpmässiga saker som "Meep EEP en djup" och "Oh snap" när du och dina vänner är i en besvärlig tystnad. Ta med ett husdjur rock till skolan (med googly ögon -! Awww), eller ge ut polkagrisar till hela klassen när det är i mitten av juni. Var unpredictible - alla kommer att vara på kanten av sina platser!
 3. 3
  Färga håret med en annan, galen färg. Välj färger som ljust orange, ljust grönt. Du kan även få massiva falska afro frisyr. För de mindre vågade människor, prova en mindre galen "gör, som om du har blont hår, färga det brunt, eller om du har brunt hår, bleka det. Men, kanske du får problem i vissa strikta skolor, men jaha.
 4. 4
  Har en enorm men freakish onda flin i ansiktet. Och hoppa upp och ner. Och säger saker som "Jag är en brummande fågel" och agera som om du är en brummande fågel.
 5. 5
  Har en ny falsk personlighet. Om du var en girly tjej eller en söt pojke, kan du bli en goth freak alla på skolan. Plus, kan du göra något annat goth friends.The ner sidan är, kanske du verkligen flippa folk ut:.!} # Gå till det verkliga extrem Få några falska blod köra ner armarna hitta en avsats och skrika, "Du kan" t stoppa mig! Det är över, jag ska göra det ", men detta tillvägagångssätt är en smula extrem och kan få dig avstängd från skolan.
 6. 6
  Alternativt, om du redan är kända för att vara lite galen, skulle ett bra sätt att skrämma folk ut involvera agera tråkig och butter, och yttra ting under dina andetag. En del av tricket agerar annorlunda bara subtilt nog för att försvaga, snarare än att göra dem sak du är helt galen.
 7. 7
  Har imaginära vänner. Detta tenderar att skrämma folk. Runt dina vänner ska du sitta där och prata med din imaginära vän. Ring dem något ur det blå gillar: "Ethel" eller "lillian-George". Om någon förnekar att du har en imaginär vän eller de sitter på honom / henne, Chuck hissy passar eller bli riktigt arg på dem. Efter skriker, snyfta till dig själv och göra personen mår dåligt. Klagar på att de har ont dina känslor. VARNING: dina kompisar kanske tror att du har ett mentalt problem och skickar dig till en asyl eller kurator. Dina föräldrar kommer att flippa ut för.

Säg "teehee" och "meeheehee" upprepade gånger bara för att extra freakiness!

Tips

 • Folk kanske tror att du är galen, men inga bekymmer! Nästa dag, agera riktigt tyst och inte säger mycket. Folk kommer att bli förvirrade, alltså, vill ha mer från dig.
 • Gör inte allt detta i en vecka, det är för uppenbart.
 • Titta massor av Mr Bean filmer att veta hur man ska vara en galen kille / tjej.
 • Vid svarvning Goth se till att prata som en också.
 • När du är klar jävlas med dina föräldrar ber att kompensera för de eratic åtgärder
 • Om dina föräldrar inte låter dig spraya din frisyr på gammaldags hatt eller huva trick, satte den på när du kommer hem och går direkt till badrummet för att tvätta det.

Varningar

 • Detta kan flippa dina föräldrar ut för och de kommer tro att du måste checkas in en asylansökan.
 • Du kan få problem med skolan tjänstemän.
 • Människor kan och kommer att göra narr av din regnbågsfärgade hår.

Saker du behöver

 • Allt, men viktigast av allt, lite galen och vild personlighet! Var inte rädd eller blyg! Det är regel nummer ett!
 • Fler vänner eftersom de du har nu definitivt kommer att sluta umgås med dig för att bete sig på ett sådant sätt.