Wka

Hur som värd för en tonåring fest födelsedag slummer

Massor av tonåringar tycks njuta av att ha ett pyjamasparty utöver sin födelsedagsfest nuförtiden. Här är hur man värd den perfekta kombinationen av dag och natt kul!

Steg

Hur som värd för en tonåring fest födelsedag slummer. Ha bra hantverk, lekar, aktiviteter, filmer, musik och tidskrifter tillgängliga för att hålla alla upptagen hela de långa 24 timmar!
Hur som värd för en tonåring fest födelsedag slummer. Ha bra hantverk, lekar, aktiviteter, filmer, musik och tidskrifter tillgängliga för att hålla alla upptagen hela de långa 24 timmar!
 1. 1
  Skapa ett tema. Du kan välja separata sådana för partiet och sleepover eller behålla samma. Tänk på något som inte bara kommer väcka ditt intresse, men också de människor du kommer att vara inbjudande. Men ändå se till att du njuta av det. Spa nätter och filmkvällar är mycket populärt för slummerpartier. Samla alla de tillbehör du behöver i förväg och vara säker på att det räcker.
 2. 2
  Gör inbjudningar. Du kan köpa några glamorösa inbjuder från din lokala butik eller göra det mer original med några leveranser och kreativitet. Oavsett vad du väljer är ditt beslut. Håll antalet gäster till ett minimum så att alla kan ha roligare. Alltför många människor kan orsaka kaos och svårigheter. Högst 5 gäster skulle vara lämpligt.
 3. 3
  Köp lite mat. Har en mängd olika alternativ för måltider och snacks hela dagen / natten för att hålla alla glada och fulla. För att gå upp den tid du kan också vänta tills de anländer och har recept redo så att du och dina kompisar kan göra något gott tillsammans. Pizza är alltid ett bra alternativ om du gör eller köper den.
 4. 4
  Dekorera. Detta är valfritt, men det kommer att ge bort mer av ett "party" tema. Köp några banners eller banderoller och hänga upp dem. Också vara säker på att ha "goody bags" fyllda med choklad, hårda karameller, godis och roliga grejer som en souvenir för dina vänner. Glöm inte att ta bilder! Du vill att det ska vara minnesvärd!
 5. 5
  Ha bra hantverk, lekar, aktiviteter, filmer, musik och tidskrifter tillgängliga för att hålla alla upptagen hela de långa 24 timmar! Du vill inte att någon ska bli uttråkad, eftersom de annars inte skulle komma igen... om de inte är riktigt goda vänner.

Tips

 • Ha kul, titta på filmer är bra, men se till att du har några icke-filmen aktiviteter samt filmer - hela natten kan bli tråkigt!
 • Se till att du har tillräckligt med mat-det är nog det mest grundläggande, men den viktigaste delen av din sleepover.
 • Vara medveten om eventuella födoämnesallergier, vegetarianism / veganism, eller andra diet dina vänner kan ha och planera därefter.
 • Du kan också spela "Sanning eller konsekvens".
 • Gör en mini klippbok för alla med bilder från festen och dekorera den med saker som matchar deras personlighet. De kommer ihåg vad du gjorde för dem för evigt!
 • Spela massor av aktiva spel utanför medan du kan eftersom du vill vara trött för att sova tid. (Det är - om du vill sova)
 • Har alla ta något tema-relaterat att njuta av om du inte kan leverera allt på egen hand eller som inte har tillräckligt med kontanter.
 • En piñata kan verka barnsligt, men tro mig, det finns inget bättre att ett gäng tonåringar än att få nävar stora överraskningar!

= Varningar

Folk är galna!