Wka

Hur kan man vara vänner med alla

Även psykologisk forskning har visat att människor tenderar att umgås med människor som delar liknande fysiska och biologiska egenskaper med dem, är det möjligt att bli vän med väldigt olika typer av människor som bär alla typer av bakgrunder. Tricket är att vara öppen, förståelse, och pratsamma. Läs den här artikeln för att lära sig att bli vän med olika grupper!

Steg

Hur kan man vara vänner med alla. Förstå personligheten hos en grupp som du försöker bli vän.
Hur kan man vara vänner med alla. Förstå personligheten hos en grupp som du försöker bli vän.
 1. 1
  Förstå personligheten hos en grupp som du försöker bli vän. Räkna ut vad som förenar dem - det är en gemensam aktivitet (t.ex. debatt laget, journalistik publikation, kärlek till framföra musik) eller en harmonisk balans av personlighetsdrag (pratsam, sällskaplig, lugn, osv)? Om du delar denna enande kvalitet med gruppen, så låt ditt intresse / personlighet / vad det nu kan vara glans! Bjud in folk från gruppen att göra saker med dig att du vet att de kommer att njuta av, och delta i evenemang om du får inbjudningar från dem. När de inser att du är en rolig person att vara omkring, ni alla kommer att bli vänner.
  • Kom ihåg att varje grupp kommer att vara annorlunda. De kommer att använda olika ord, hitta olika saker roliga eller respektabel, eller kommer att ha väldigt olika sätt att "hänga ut". Observera vad som är lämpligt för varje grupp, och agera därefter, men inte förändra sig själv bara för att passa in i. Du är vem du är.
 2. 2
  Vara utåtriktad och proaktiv i att bjuda in människor att umgås och uppmärksamma när / där människor samlas. Om du vill vara vän med alla, måste du initiera nå ut till grupper och lyhörd för deras vanor. Gå ut en hel del för att umgås med olika grupper. Att vara vän med alla kan vara mycket tids-och energikrävande eftersom du måste vara vänlig, utåtriktad och villig att spendera tid hängande, lämnar dig väldigt lite tid för dig själv.
  • Kom ihåg, du behöver inte vara utåtriktad för att vara en god människa, det är väl bra att vara blyg och reserverad, och du kommer att göra dina egna vänner. Men om ditt mål är att bli vän med ett brett spektrum av människor, måste du sätta den insats där ute.
 3. 3
  Fråga folk vad deras planer är för helgen. Om något verkar lämpligt för dig att gå, kan du visa intresse för verksamheten och se om de sträcker sig en inbjudan. Om inte, måste du göra en bedömning om huruvida du ska sätta dig på linjen och uttryckligen ber att komma.
  • Var försiktig med att alltid Taggning - det kan göra dig irriterande att vissa människor. Märkning är tillsammans bara ett problem när gruppen inte verkligen inte njuta av ditt företag, vilket kan vara svårt att upptäcka eftersom människor i allmänhet försöker dölja sina verkliga känslor och att vara utåt trevlig. Om du märker att du rutinmässigt lämnas ut av planer, eller inte hör om saker tills evenemanget är över, inse att människor kan vara subtilt men avsiktligt försöker utesluta dig. Även om du kan se detta som en sårande handling, har andra inte skyldigheten att vara din vän, och om de känner att din personlighet inte jive med resten av deras, det är deras privilegium att bestämma om dig. Om detta händer med människor som du var erfaren vänner med, kanske du vill om deras ondskefulla beteende. Annars glömmer alltför hårt försöka gå den gruppen och gå vidare för att hitta andra vänner.
  • Om du befinner dig med att fråga varje helg vad någon är upp till för att bli en del av en grupp, växla upp och kontakta någon annan i gruppen som du vet. Alternativt, uppmana personen att umgås och se vad de säger. Om din inbjudan konflikter med befintliga planer, kan de bjuda in dig att gå med dem. Om din inbjudan att umgås infaller före en befintlig plan, kan ni två i slutändan gå till gruppverksamhet tillsammans.
 4. 4
  Gör inte badmouth andra eller skvaller överdrivet. Även om det kan göra för en intressant två-minuters konversation, du vet aldrig vem du kan vara kränkande och vad broar du bränner. Dessutom, om du alltid badmouthing andra, folk plockar upp på det och kommer att vara mer tveksamma till dig - hur vet de att du inte badmouthing dem när de inte är i närheten? Vara en trevlig person, följa den gyllene regeln (behandla andra som du vill bli behandlad), och vänner kommer flockas.
 5. 5
  Vara fördomsfri. Inse att i processen av att vara vänner med (nästan) alla, kommer du att stöta på människor med alla typer av personligheter, attityder, åsikter och intressen. Du måste göra dig öppen och trevlig nog så att du kan få tillsammans med alla dessa olika människor, även om du kanske inte 100% överens med dem om allt. Vara en respektfull person så att du respektfullt kan enas om att vara oense när skillnaderna kommer tillsammans. Du gör inte nödvändigt måste undertrycka dina synpunkter eller åsikter, men se till att du inte uttrycka dem på ett kränkande eller skadligt sätt gentemot andra.
 6. 6
  Alltid leende och ha en positiv attityd. när du träffar någon eller se dem i korridorerna eller arbeta ler mot dem och de kommer att tro dina utgående.

Tips

 • Dikning dina gamla vänner för andra människor är en fruktansvärd sak att göra. Bara försöka vara vänlig. Om du har några bästa vänner eller en bästa vän - aldrig förlora dem.
 • Att hålla rent är en viktig sak att ha i åtanke. Dusch varje dag. Tvätta ansiktet, borsta tänderna. Oavsett vad.
 • Var inte rädd för att prata med folk. Möte främlingar är det bästa sättet att få nya vänner!
 • Var artig mot alla, även om det är bara en "Ursäkta mig".
 • Aldrig antar att alla passar in "Jock", "Geek", "Goth", Vara etc. klassas som det ofta kan såra människors känslor (även om de kallar sig ett av dessa namn stolt, inte säga det själv - respektera deras rätt att diss sig eller vad som helst, men inte imitera det).

Varningar

 • Kom bara ihåg: Glöm inte vem dina riktiga vänner är. Bli inte vän med någon bara för att de är en cheerleader eller riktigt populär.
 • Inte alla kommer att gilla dig, men det är deras problem, inte ditt. Du kan inte göra någon vill hänga runt dig, så att inte tvinga den. Du ska bara komma ut värre!
 • Att vara vän med alla kan vara svårt eftersom alla inte är cross-kompatibel. Du kan känna slits mellan vänner, som att umgås med, om det inte kan göras på en gång.
 • Om du av någon anledning inte kan fortsätta med det krävande tidsschema, kommer vänner bleknar snabbt. Se till att ha ett par starka vänner, eller det kan vara möjligt för alla dina vänner att bli bara bekanta.
 • Det är omöjligt att ha ett nära vänner-alla medelvärden ut till en blandning mellan vän och bekant. Du kan ofta lämna en fest ensam att gå till en annan fest ensam. Du kommer att se vänner där, men du kan inte vara socialt mobil med många fler människor än dig själv.