Wka

Hur får man en pojkvän som en kille i high school

Du har insett att du är antingen homo-eller bisexuella, och du vill ha en manlig älskare. Att vara på HBT spektrum i gymnasiet kan vara svårt nog, men att hitta någon att älska (åtminstone för nu) kan vara ännu svårare.

Steg

Hur får man en pojkvän som en kille i high school. Du har insett att du är antingen homo-eller bisexuella.
Hur får man en pojkvän som en kille i high school. Du har insett att du är antingen homo-eller bisexuella.
 1. 1
  Hitta andra homosexuella och bisexuella killar. Detta kommer att hjälpa dig att träffa potentiella betydande andra.
  • Var inte ensam-inte undvika raka människor och lesbiska bara för att du inte har en chans med dem romantiskt. Mycket få människor uppskattar exklusiva attityder.
 2. 2
  Gör några vänner. Välj en kille vän, någon du nära men kan också prata med. Se till att du är attraherad av honom och att känna sig bekväm runt honom. Se också till att han är homosexuell eller bisexuell. Och inte vara för kräsen eller ytlig, det som verkligen räknas är den personen, inte deras utseende eller talanger.
 3. 3
  Undvik att vara dramatisk. De flesta homosexuella killar har ett rykte om att vara drama queens, men ingen kille (gay, bi eller straight) gillar drama. Så var lugn och vänlig, inte vara öppet intense.It skrämmer de flesta killar bort.
 4. 4
  Låt relationen utvecklar ta saker långsamt. Låt ömsesidig tillgivenhet tar tag, och agera på det när du kan-se bara till att både du och din eventuella pojkvän är bekväm med vad du än gör.
 5. 5
  Oroa dig inte om homo-och biphobia många människor kommer att vara fördömande av både dig och din relation. Berätta för dem att de inte har rätt att döma dig eller din älskare tills de prova att ha en homosexuell relation själva.
 6. 6
  Njut av din relation. Kärlek är underbart, gay eller straight. Bara njuta av det och låta go.Don inte vara rädd för det eller oroa sig slutet. Live denna speciella ögonblick av ditt liv.

Tips

 • Var snäll och omtänksam. Ingen vill älska en idiot eller oangenäm person. (Eller bli vän med dem, för den delen.
 • Var självsäker och attraktiv. De båda går hand i hand, och att det är attraktivt för en person är inte attraktiv för en annan.
 • Vara fördomsfri. Saker kan vara radikalt annorlunda än vad du någonsin trodde att de skulle vara.

Varningar

 • Var inte rädd för att rapportera allvarligt homofobiska incidenter. Även om du bor i ett område som inte vänlig mot hbt-personer och relationer, alltid komma ihåg att du har lika mycket rätt till ett bra liv och respekt som alla andra.
 • Var försiktig med avundsjuka människor.

Saker du behöver

 • Öppna sinnade föräldrar (om tillgängligt)
 • Goda vänner
 • Kärlek och passion för vem du starta en relation med.