Wka

Hur får frisk hud

Om du vill ha mjuk, klar hud, följ stegen nedan. Om du fortfarande har problem med huden efter att göra så, se en läkare, kan problemet du står inför att akne, allergier, eller något mer allvarligt.

Steg

Hur får frisk hud. Ät nötter och fisk.
Hur får frisk hud. Ät nötter och fisk.
 1. 1
  Sluta med sockret. Inte att säga skära socker ur din kost, men försök att skära ner på "falska" socker, som i läsk och godis. Tvärtemot vad många tror, ​​är choklad inte dåligt för dig, det är allt tillsatt socker som skadar huden. "Naturliga" sockerarter, som socker rörsocker, förvärra magnesium i kroppen, vilket gör det svårt för kroppen att hålla sig frisk. Från din hud hela vägen ner till dina blodkroppar, kommer din kropp tacka dig är att du äter mer frukt och mindre godis.
 2. 2
  Få lite solen. Nyligen genomförda studier har visat att D-vitamin förebygger många typer av cancer. Uppenbarligen för mycket sol är dåligt för dig, precis som för mycket av någonting är dåligt för dig, men med måtta solen kan vara din bästa vän. I själva verket har depression varit kopplade till brist på vitamin D.
 3. 3
  Ät nötter och fisk. Båda skapar oljor som är bra för att rensa ut de dåliga oljor som kommer från både din omgivning och från den hamburgare du åt igår kväll. Specifikt, mandel har kalcium och magnesium i dem som kroppen behöver för att skydda huden från de skadliga effekterna av din omgivning. Sojamjölk är ganska fantastiskt för det också. Den omega-3 i lax hjälpa ensamma hålla håret glänsande, du naglar och tänder starka och huden klar.
 4. 4
  Experimentera med ansiktsigenkänning rengöringsmedel. Hitta vad som fungerar för dig och hålla fast vid det.
 5. 5
  Drick vatten, även när du inte är törstig. Törst är inte det första tecknet på uttorkning, men det är ett bra sätt att veta att du inte får tillräckligt att dricka.
 6. 6
  Inte över tvätta ansiktet. Point Blank, en gång om dagen bör vara tillräckligt bra.
 7. 7
  ÖVNING! Svettningar hjälper din hud, och den styrka du känner internt kommer att börja visa på ditt ansikte. Se till att tvätta när du tränar, även om det innebär att torka ansiktet med en varmt vatten i en tvättlapp utan rengöringsmedel.
 8. 8
  Sluta använda concealer. När du tvättar allt som make-up av ditt ansikte, du tvättar även bort alla hudens försvar mot bakterier som kan täppa till porerna.
 9. 9
  Leta efter solrosolja i lotion för kroppen.
 10. 10
  Stress mindre eller träna mer. Din kropp har naturliga försvar mot stress, och du måste spola ur kroppen som om det vore ett toxin eller kommer det att bli fysiskt synliga.
 11. 11
  Slutligen, skära ner på sura frukter som apelsiner. Äpplen har lika mycket C-vitamin, utan alla biverkningar apelsiner kan medföra. Syror från vissa frukter har också visat att försvaga dina ben och muskler. Inte att säga apelsiner är dåligt för dig, men som sagt, är för mycket av någonting aldrig en bra idé.