Wka

Hur får man stora ben

Varje kvinna vill ha snygga ben och varje kvinna kan ha dem! Det kommer att kräva en viss ansträngning och engagemang, men det är möjligt.

Steg

Hur får man stora ben. Ta bort hår från benen på regelbunden basis.
Hur får man stora ben. Ta bort hår från benen på regelbunden basis.
 1. 1
  Behåll aktiv. Fysisk aktivitet kommer att få dina ben i en stor form. Du behöver inte slå på gym, eller springa ett maraton om du inte in det. Istället går inlines, cykling, skridskoåkning etc. Ta trapporna istället för hiss, gå till affären eller för att hämta dina barn från skolan istället för att köra överallt. Hitta sätt att hålla aktiv och benen kommer att tacka dig för det.
 2. 2
  Ät hälsosamt. Oavsett hur mycket du tränar om din kost saknar viktiga näringsämnen, kommer dina ben att drabbas i processen. Du kommer att se åderbråck, celluliter, torr hud etc.
 3. 3
  Drick mycket vatten. Minst 6-8 koppar om dagen för att hålla kroppen hydrerad och gifter spolas ut ur systemet. Det kommer att hjälpa dig att minimera vanliga syndarna, som celluliter, åderbråck och hudbristningar.
 4. 4
  Ta bort hår från benen på regelbunden basis. Stubb är så inte attraktivt! Och det finns så många alternativ för att hålla benen håret fritt... Rakning, vaxning, SÖTNING, hårborttagningsmedel etc.
 5. 5
  Applicera lotion efter varje dusch. Detta kommer att förhindra torr, flagnande hud och kommer att lägga glöd i benen.
 6. 6
  Skäm bort och exfoliera benen. Det finns många sätt att exfoliera. Du kan köpa en bodyscrub på ett apotek eller du kan göra en hemma med enkla ingredienser som socker och citronsaft. Exfoliating kommer inte bara ge dina ben en fin lyster, men det kommer också att förbättra din cirkulation.
 7. 7
  Torr pensel benen. Precis som med exfolierande det kommer att bli av torr, flagnande hud och förbättra cirkulationen, minska uppkomsten av celluliter i processen. Det är bäst att torka borsten innan din morgon duschen med en naturlig borste.
 8. 8
  Bär inte skinny jeans eller underkläder som sitter fast på köttet runt höfterna eftersom detta kan leda till åderbråck och långvarig domningar i benen. Också inte bära korta kjolar över vintern eftersom kylan kommer att uppmuntra kroppen att lagra fett speciellt i benen och detta kommer att förvärra dina celluliter och kan få dig att känna allmänt slö.