Wka

Hur får glödande hud på bara en vecka

Om du har fläckar i ansiktet och behöver bli av med dem snabbt detta är vad finnas fungerat för mig och förhoppningsvis kommer det att hjälpa dig också.

Steg

Hur får glödande hud på bara en vecka. Ta bort all din makeup med en makeup remover (dammar kall grädde fungerar bra).
Hur får glödande hud på bara en vecka. Ta bort all din makeup med en makeup remover (dammar kall grädde fungerar bra).
 1. 1
  Ta bort all din makeup med en makeup remover (dammar kall grädde fungerar bra). bara fukta ansiktet och gnid in sedan försiktigt torka av med en våt trasa.
 2. 2
  Använda en mild ansiktstvätt som syfte mild rengöring tvätt eller Johnsons baby tvätta. Gnid det över hela ansiktet torka sedan av med en våt trasa. Efter att plaska ansiktet med varmt vatten för att se alla av produkten är avstängd.
 3. 3
  Få en ansiktsbehandling buff (som du kan få på alla apotek). Lägg till några av din ansiktsrengöring och blöt det sedan exfoliera ditt ansikte med det. Var noga med att inte gnugga för hårt. När du är klar, plaska ansiktet med varmt vatten igen och klappa ansiktet torrt med en handduk.
 4. 4
  Få en bit av is och gnugga den över hela ansiktet och under ögonen sedan klappa ansiktet torrt med en handduk. Detta kommer att stänga alla dina porer och bli av med någon svullnader du kan ha.
 5. 5
  Trollhassel är en stor sammandragning. Med hjälp av en bomullstuss eller en bit toalettpapper lägga en del på det och dra det över hela ansiktet. Detta kommer att bli av återstående smuts som kan finnas på ditt ansikte och hjälpa till att klara upp eventuella finnar du har. Om du inte har trollhassel du kan använda någon mild sammandragande.
 6. 6
  Återfukta. Återfuktande är nyckeln till att rensa huden oavsett vilken typ av hud du har, inklusive fet. Försök att hitta en som inte har har mycket lagt doft i den. Allt mild kommer att göra susen. En c-vitamin lotion vore bäst om du har några märken eller ärr i ansiktet eftersom det kommer att hjälpa att blekna dem.
 7. 7
  Om du har mörka ringar, fina linjer, under ögonen påsar, eller om du bara vill förebygga rynkor, kanske du vill använda en ögonkräm.

Tips

 • Rör aldrig ansiktet med smutsiga händer, alltid tvätta dem först.
 • Drick mycket vatten
 • Ät mer frukt och grönsaker
 • Tvätta alltid din makeup på natten. om du sover i din makeup under natten kommer det att täppa till porerna.
 • Cardio träning kommer att göra din hud lyster snabbare eftersom det kommer att stimulera blodflödet.
 • Få en ordentlig mängd sömn och försöka att inte stressa för mycket.
 • Inte plocka några finnar du har, kommer detta leda dem till ärr. Om du kommer att smälla dem få en tvättlapp och sätta lite hett vatten på den och håll den över fläck i några sekunder sedan försöka pop det, om det brukar dyka aldrig tvinga den att, vänta bara tills det kommer till ytan.
 • Folsyra och B-komplex vitaminer är bra för din hud.
 • Om du upptäcker att du breakout på ryggen eller bröstet kan det vara ditt schampo / balsam försöka byta till ett mildare ena eller en högre slutet varumärke. Också dök vit tvål är vad de flesta hudläkare rekommenderar om du har detta problem.
 • Och om allt annat misslyckas kan du alltid fejka det genom att lägga lite concealer över dina fläckar, sätta lite foundation på, ställer den med ett lätt pulver, och lägga lite bronzer på dina kinder med en lätt skimmer i det. Aldrig tårta på din foundation eller concealer, eftersom om du inte du kanske inte täcker dina fläckar du kanske bara att lägga mer uppmärksamhet åt dem.
 • Bara exfolierar ditt ansikte en gång eller två gånger i veckan! Över peeling kan orsaka irritation.
 • Om en fläck dyker upp kan du använda någon typ av fläck behandling, bara badda lite på och låt stelna. Ren och klar fördel akne plats behandling fungerar bra eller något med salicylsyra i det.
 • Applicera olivolja en gång i veckan och ger en lätt massage.
 • Om du för närvarande använder något på ditt ansikte med en massa starka kemikalier, kan det vara att bryta dig ut. Bara för att något att säga "akne kämpar" betyder inte alltid det kommer att förhindra akne. Det kan faktiskt torka huden ut orsakar huden att producera mer olja, som sedan leder till tilltäppta porer.
 • Räkna ut vad som kan orsaka din hud att bryta ut, kanske du använder en ny produkt som kan vara irriterande på huden.

Varningar

 • Om du använder någon produkt i ansiktet och det lämnar ett utslag eller irriterar huden sluta använda den direkt.
 • Bara ta vitamintillskott om det är okej med din läkare.