Wka

Hur du imponera på dina lärare

Lärare. Vi tror att alla dem som de människor som kan göra eller bryta din klass - och ditt liv. Men i verkligheten, vet vi att de är vanliga människor, precis som oss. De går att sova på natten, drömmer om vad de såg på TV, vakna trots att de fortfarande är utmattad, och sedan redo att gå till skolan. Dock kan vissa lärare har vissa humör frågor. Oavsett om du älskar din lärare eller hata din lärare, hoppas du fortfarande att imponera på dem. Det är alltid bra att stanna på den goda sidan. Här är hur du kontrollerar att de inte ger dig problem...

Steg

Hur du imponera på dina lärare. Se till att du är prydligt.
Hur du imponera på dina lärare. Se till att du är prydligt.
 1. 1
  Se till att du är prydligt. Tvätta och / eller stryka alla kläder du kommer att bära till skolan nästa dag. Klä unikt, och viktigast av allt, lämpligt. Låg skärning tank eller byxor som faller ner till knäna kan se cool till andra jämnåriga, men inte till dina lärare. Tänk på vad som kommer att få dig vidare i livet - imponerande studenter eller imponera lärare. Borsta håret, tvätta ansiktet, och dusch.
 2. 2
  Kommer till skolan i tid. Var inte sent, eftersom det i vissa skolor om du är senkomna alltför många gånger du får ett frihetsberövande, eller du ens få klippa ur klassen. Att vara sena till skolan visar ansvarslöshet, så sikta på att vara tidigt. Om du råkar vara sent en gång, gör inte ursäkter. Lärarna kan se igenom de akter - de har haft att göra med senkomna barn ger ursäkter för år.
 3. 3
  Göra små prata med din lärare för att de är människor också. Bara säga "Hej, hur var din helg?" och prata lite om dig själv också. Lärarna kommer att vara lite vänligare mot dig om de vet att du inte bara försöka få ett bra betyg från dem. Håll dörren öppen för din lärare, och säga hej i korridorerna när du passerar dem. Aldrig badmouth din lärare offentligt, oavsett hur mycket du ogillar dem. Du vet aldrig vem som också skulle ha lyssnat, och om fel person hör, kommer ordet att komma tillbaka till din lärare.
 4. 4
  Anländer till klassen förberedd. Vara beredd på allt. Ta minst två blyertspennor, två pennor, radergummi, överstrykningspenna, post-it-lappar, lösblad papper, läroböcker, och bindemedel. Kom ihåg att ta några andra specifika saker din lärare ber dig att ta varje dag, till exempel en kalkylator för matte eller en linjal för vetenskapen. Du bör komma ihåg detta viktiga faktum och eftersom man måste ta anteckningar på vad läraren säger eller att hänvisa till så när du tar anteckningar, kan du förstå saker bättre och det också uppmuntrar dig att studera. När du studerar kan du ace tester och få en A hela tiden och din lärare kommer att vara mycket nöjd.
 5. 5
  Sitt längst fram i klassrummet när det är möjligt. Detta kommer att hindra dig från djurgarnif under klassen, och det hjälper dig att fokusera bättre än om du var i ryggen. Studier visar att generellt lärarna tenderar att föredra de barnen som sitter på framsidan, eftersom dessa barn har inte lura runt. raka och inte hopsjunken. Detta ger din lärare intrycket att du bryr dig och är där för att lära. Om du inte kan se tavlan, överväga glasögon eller kontaktlinser.
 6. 6
  Förbättra din närvaro. Bara missar klassen när du verkligen behöver (dvs. kroniskt sjuk, hög feber, kirurgi, familjefrågor... osv). Gå ut ur ditt sätt att berätta för din lärare i förväg och förklara varför du inte kunde göra det. Få klass anteckningar, uppgifter och läxor från vänner i klassen och göra upp allt arbete. Kom ihåg att visa allt du gjorde med din lärare när du kommer tillbaka.
 7. 7
  Var uppmärksam i klassen. Medan läraren talar, ögonkontakt, titta på tavlan, och göra anteckningar - även om din lärare inte be dig. Markera, understruken eller cirkel något din lärare spänningar eller upprepningar i dina anteckningar. Rensa bort alla distraktioner. Förvandla din mobiltelefon avstängd, passerar inte noter, inte lyssna på din iPod, eller prata med folk nära dig när läraren pratar. Om det är svårt för dig, kan det hjälpa om du sitter borta från dina vänner.
 8. 8
  Delta. Ställ frågor och lämna synpunkter på vad din lärare talar om. Sikta på att delta minst tre gånger per klass per dag. Inte dominerar en diskussion i klassen - lärare är inte ute efter uppmärksamhet hogs. De vill alla att delta. Var inte rädd för att be läraren att stanna och gå över ett ämne igen. De flesta lärare kommer att respektera dig för att erkänna att du inte förstod allt.
 9. 9
  Stanna efter klass att få hjälp. Detta är särskilt användbart för att göra i dagarna innan ett stort test eller tentamen. Om du kände mycket förvirrad under klassen sedan ägna minst en halvtimme efter skolan för att dyka in i klassrummet och be om en resumé och förklaring på vad som diskuterades i klassen tidigare. Kom ihåg att fråga i förväg om du kan stanna efter, eftersom din lärare kan behöva gå någonstans direkt efter skolan / klassen.
 10. 10
  Gör ditt. Läxor kan vara en stor bit av din klass, och ett stort uppdrag kan höja eller sänka ditt slutbetyg klassen. Hantera din tid och gör dina läxor så tidigt som möjligt. Om du någonsin råkar glömma att göra dina läxor, sedan det, och vrid det i så snart som möjligt. Även om du inte får några poäng för att vrida den i slutet, kommer du ha fått en viss respekt från din lärare, och du kommer att känna materialet lite bättre.
 11. 11
  Hjälp din lärare med samhällstjänster som fastställande av skrivbord eller sätta böckerna i ordning.
 12. 12
  Var trevlig mot de andra eleverna. Om de inte förstår något och du gör, förklara det efter lektionen. Plocka inte på människor. Var inte elak. Hjälp nya barnen att hitta sin väg till klassen. Att vara en trevlig person hjälper ditt rykte med alla, inte bara lärare.
 13. 13
  Se till att du deltar i extra aktiviteter såsom idrott, musik och drama.
 14. 14
  Visa dina lärare hur mycket du uppskattar dem. Du kan prova att ge dem en liten gåva eller skriva dem ett tackkort.

Provet tackkort


Tips

 • Fråga inte lärarna hur gamla de är. Det anses oförskämd.
 • Itu med dem i hallarna. Fråga dem hur de är eller bara säga hej. Alltid vara artig.
 • Be att hjälpa till med skolarbetet som passerar ut papper, samla papper, etc. Detta gör lärarna tror att din en hjälp student och kan även få dig extra kredit.
 • Försök att närma sig dem med en bra attityd och se till att du inte gör dåliga intryck.
 • Om en del av din klass eller en viss siffra du lär sig om verkar intressera dig, forskning dem. Om en siffra eller ämne är särskilt intressant och spännande att din lärare ska du verkligen göra lite extra forskning på dem. Du kan ha gemensamma intressen med dina lärare. Bara för att de är i en auktoritativ ställning betyder inte att du inte kan dela gemensamma intressen. Diskutera dessa frågor med din lärare. De kommer att uppskatta dina intressen och njut diskutera ämnen de brinner för en mottaglig publik.
 • Om din lärare gör något, erbjuda sig att hjälpa till. Det kanske bara få dig student av månaden!
 • Läs mer om din lärare från andra studenter som redan har haft läraren. På så sätt kan du veta lärarens specifika gillar och ogillar.
 • När lärare klassificera dig för närvaro och deltagande, kommer de att ha en klarare bild av din närvaro i klassen, eftersom du ska ha varit i samma sits hela termin eller år.
 • Inte bara sitta i ryggen och ser clueless. Om du gör ditt arbete och vrida på uppdrag i tid du är halvvägs där.
 • Gör dem att skratta! Även om de verkar ha fastnat upp, ta reda på vad som gör dem att skratta. alltid säga ett nytt skämt varje gång. * Tänk på att om du försöker förstå och respektera din lärare, kommer de att respektera och försöka förstå dig. "" Inte missköter inte i sin tid och inte säga dåliga saker om någon lärare till den lärare.
 • Om du har problem eller behöver öka din klass du bör sluta med under sin lediga tid eller efter skolan när det är dags att prata. Boka en tid om du behöver eller be om ett pass för att komma tillbaka under lunchen eller en studieperiod. Fråga om det är extra kredit du kan göra eller diskutera de områden som du är osäker på. De kommer att uppskatta ditt intresse av att göra bra (undervisning du väl är deras konst och hantverk).
 • Tala med din lärare med mogna vokabulär.
 • Om du har ett val i frågan, sitta i samma område varje dag.
 • Var försiktig när du umgås med dem som har dåliga betyg. Deras inflytande kan orsaka dina betyg för att släppa också.
 • Försök tala om naturvetenskap eller samhällskunskap utanför klassrummet. Det kan imponera på dem.

Varningar

 • Om andra barnen tycker att du är en "lärare pet" eller etc, vem bryr sig? Vem bryr sig om dem? Lägg inte din vakt, du är den som läraren kommer att gilla och du kommer att lyckas i livet. Inte de människor som är oförskämd och stack upp.
 • När hjälpa läraren på din egen tid, få en av dina bästa vänner för att hjälpa dig. Detta förhindrar pinsamma tystnader. Men se till att inte berätta för alla eftersom då en massa andra människor kommer att vilja hjälpa också och kommer att komma i vägen för lärare-elev bindning.
 • Vara beredda att kallas en "lärare pet," "suga upp", "goody-two-skor," eller "vet allt." Om du kallas ett namn, bara försöka ignorera det.
 • Prata inte med andra studenter under en föreläsning. Alltid lyssna på föreläsningen noga, eftersom det gör ett gott intryck på lärarna.

Saker du behöver

 • Klass Supplies (pennor, anteckningsböcker, etc.)
 • Läroböcker.
 • En bok att läsa om du är klar tidigt.