Wka

Hur handskas man med en genomsnittlig lärare

Alla har haft åtminstone en genomsnittlig lärare i deras liv. Denna lärare kan ofta skrika på dig för smärre misstag eller ens hata dig för ingen anledning alls!

Lär dig hur man handskas med dem i den här artikeln:

Steg

Hur handskas man med en genomsnittlig lärare. Alltid göra dina läxor.
Hur handskas man med en genomsnittlig lärare. Alltid göra dina läxor.
 1. 1
  Alltid göra dina läxor. Det spelar ingen roll om alla svar är korrekta, men det kommer att visa läraren det arbete ni gjort för att göra ditt bästa.
 2. 2
  Var uppmärksam i klassen. Visa att du är minst försöker lära sig materialet. Prata inte med dina vänner när läraren pratar, eftersom detta är en enorm favorithatobjekt för lärare och de minns och det är inte en bra start. Det kommer att hamna på din rapport kort om du gör detta ofta.
 3. 3
  Ta anteckningar. Att ta bra anteckningar är en mycket viktig del av att vara en god elev. Den kommer också att visa att du försöker förstå vad han eller hon undervisar. När det inte är nödvändigt att ta anteckningar, göra ögonkontakt med läraren.
 4. 4
  Ha alltid din bärbara organiserat. Det är okej om du glömmer en eller två gånger, men om du alltid be om en penna eller ett papper, är din lärare bunden att bli arg.
 5. 5
  Alltid vara i tid. Precis som med skolmaterial, är det okej att vara sen en gång eller kanske två gånger, men läraren är skyldig att bli arg.
 6. 6
  Ställ frågor. Lärarna har inget emot frågor. I själva verket visar de att du är minst lära något. Men se till att frågan är relevant för ämnet. Aldrig rädd för att ställa frågor, för om du inte verkligen vet det material du kommer att vara i ett ännu sämre läge.
 7. 7
  Var artig. Alltid vara försiktig med ditt sätt, eftersom lärarna kan vara särskilt strikt om dem.
 8. 8
  Bråka inte. För att hantera orättvisor, istället argumentera, prata med dina föräldrar eller studievägledare om det.
 9. 9
  Tänk innan du talar, och därmed eliminera eventuella "um" eller "uh" ljud gör att det låter mogna och under kontroll, vilket kan hjälpa läraren lär sig att gilla dig.
 10. 10
  Gå den extra milen. När ser läraren i korridoren eller utanför klassrummet, ler och hälsar artigt.
 11. 11
  Om du gör ett försök att vara snäll mot läraren, kan han eller hon växer så småningom att gilla dig.

Tips

 • Visa att du gör ett försök. Lärarna vill veta att du är minst försöker lära. Om du inte vet hur man gör något, be om hjälp.
 • Fokusera mer på sätt att förbättra ditt liv istället för saker som gör ditt liv värre. Kom ihåg att ingen dålig lärare varar för evigt.
 • Om du har diagnostiserats med några medicinska och / eller inlärningssvårigheter (t.ex. dyslexi,) tillhandahålla information att ge till läraren så att han eller hon kommer att förstå dig bättre.
 • Om du har en genomsnittlig lärare, hålla käften så mycket som möjligt.

Varningar

 • Berätta för dina föräldrar och skolans rektor omedelbart om läraren är så elak att han eller hon hotar att fysiskt skada dig!
 • Mean lärare har ofta allvarliga problem som härrör från barndomen och de helt enkelt ta sin misär ut på alla.