Wka

Hur man blir en lärares husdjur

En lärares husdjur är någon som är kraftigt gynnad av en lärare. För att bli en lärare husdjur, kommer det att ta lite arbete, men resultatet är fantastiskt. När du är en lärare husdjur, är läraren mer benägna att acceptera ursäkter från dig, och du är garanterad en bra high school rekommendation. Att vara en lärare husdjur, beroende på din personlighet, kan vara mycket svårt eller mycket svårt om du inte vet vad de ska göra. Kom dock ihåg, att vara en lärare husdjur är inte alltid en viktig eller trevlig sak!

Steg

Hur man blir en lärares husdjur. Bestäm vad läraren du vill vara "pet" till.
Hur man blir en lärares husdjur. Bestäm vad läraren du vill vara "pet" till.
 1. 1
  Klä sig korrekt. Du vill göra dig presentabel. Tvätta och borsta håret, borsta tänderna, dusch och slitage deodorant. Se till att du klä sig korrekt. Försök att bära smarta och professionella saker. Ha så lite smink som möjligt, eller helst ingen. En av de viktigaste sakerna, inte ha byxor som faller ner, eller en skjorta som visar magen, kan du och dina vänner tycker det är coolt, men visar att du gör en insats för att komma till skolan, är mycket bättre. Alltid klä sig enligt vädret, det visar att du vill vara trygg och varm, och du vill inte bli sjuk.
 2. 2
  Bestäm vad läraren du vill vara "pet" till. Kommer det att bli din homeroom lärare, en PE-coach, en konst eller musiklärare, lärare på din favorit ämne, eller alla av dem? Du kanske vill börja med de "finaste" lärare, eller med motivet du vet mest om. Om du vill bli lärare husdjur till flera lärare, se till att du har tid att hantera alla de extra insats bör du sätta i sin klass. Erkänna att klassrum som din hemmaplan, du kommer att lära sig mycket om detta ämne snart, och bli en expert, så du kan lika gärna känna sig hemma på den plats där det undervisas.
 3. 3
  Lag säker på den första dagen och ställa bra frågor. Om de talar om deras personliga liv, "Vad är ditt favoritlag?" kommer inte att gå över mycket väl. Lärare älskar barn som är tyst när de talar.
 4. 4
  Alltid komma förberedda till lärarens klass. Du vill ha alla läxor gjort med en stor insats i den. Projekten bör vara redo att slå in snart efter att ha hänförts, och gör ditt bästa för att vara kreativa i allt arbete. Du kanske även vill läsa under lektionen innan klassen så att du är extra förberedd för att delta och du kan bedöva läraren med dina kunskaper i ämnet.
 5. 5
  Engagera dig i klassrummet diskussioner! Varje svar du ger visar läraren att du lyssnade, och varje genomtänkt fråga visar läraren hur du försöker att tillämpa vad de lär i verkliga livet. I en klass där alla verkar sova, höja din hand visar att du bryr dig.
 6. 6
  Prata inte när läraren säger åt dig att inte prata! Den här är ganska enkel. Skratta inte åt klassens clown antingen därför som stödjer honom / henne att avbryta klassen.
 7. 7
  Alltid göra dina läxor, och om möjligt, går det extra steget och prata med din lärare om vad du kan göra för att förbättra dina kunskaper i ämnet. Prata med honom / henne om vad du lärt dig och hur mycket du haft sin lektion (de kommer att älska det här). Men inte för mycket, kan lärarna känna falsk känslighet.
  • Be för extra kredit. Detta visar att du vill ha en hög kvalitet. Om de säger nej, Inte gnälla. Bara säga "Okej, vi ses i morgon!"
 8. 8
  När man står inför en skrivuppgift, välj dina ord noga. Använd inte slang språk. Gör ditt skrivande meningsfullt, så att efter en lång natt av att korrigera, kommer läraren ser fram emot att läsa din! Undvik att skriva för mycket, men. Du vill inte göra den långa natten av att korrigera längre genom att tvinga din lärare att läsa ditt stora europeiska romanen.
 9. 9
  Var trevlig. Lärarna gillar inte folk som startar bråk eller bidra till dem. Försök att hålla dig borta från goofballs för klassen. Hjälp ut när det är möjligt, oavsett om det är läraren eller eleven.
 10. 10
  Få bra betyg. Studie för varje test som kommer upp. När du tar emot testet tillbaka, frågar läraren hur man gör de du fick fel (du kanske vill göra detta i privat). Du behöver inte påpeka att detta är för att du vill veta bättre till nästa gång, det finns ingen annan anledning till varför du skulle fråga, och du är inte ute efter en goody-two-skor etikett.
 11. 11
  Försök att veta ämnet de undervisar så gott du kan. Fråga om det finns några böcker som de kan rekommendera till dig.
 12. 12
  Erbjud dig att passera ut papper och hjälpa till med alla andra klassrummet sysslor.
 13. 13
  Ta med din lärare lite innerliga gåvor på tillfälle (kakor, "numrerar en lärare" band, kort, osv.). De kommer att uppskatta din vänlighet.
 14. 14
  Prata med din lärare på fritiden. Du kan diskutera vad du vill - inte bara begränsa det till skolan. Lärarna är mänskligt. Skämta lite, men inte vara alltför vilt.
 15. 15
  Om du hör någon av dina vänner förolämpande läraren, försvara honom eller henne. Du vet aldrig var din lärare har ögon eller öron. Också, som en lärare husdjur är ett ömsesidigt förhållande: det kommer att fungera mycket bättre om du råkar gilla att läraren i fråga, också.
 16. 16
  Wave eller säg "hej" till dem när du ser dem. Folk gillar att kvitteras.
 17. 17
  Alltid framstå som hårt arbetande som möjligt. Ta in extra genomtänkta frågor, och om du är lite blyg, inte vara rädd för att gå efter skolan. "Åh, jag glömde att fråga dig..." är ett bra startlinjen. Du kan också tillbringa lite tid i din lärares kontor, om situationen tillåter.
 18. 18
  Kom alltid ihåg att säga till läraren hej eller adjö. Prova att säga saker som "tack, ha en bra dag eller lycka undervisning!" när man väl.
 19. 19
  Om en lärare har straffat dig och du blir rasande, försök att inte tappa humöret. I slutet av lektionen, "Adjö fröken / Sir, jag är ledsen för (vad fel du gjorde) Jag ska försöka att inte upprepa det igen." är en bra sak att säga att kyla ner din lärare om han / hon är frustrerad med dig.


Provet tackkort


Tips

 • Alltid göra dina läxor.
 • Berömma dem - när de har en fin outfit på, berätta för dem. Vissa kvinnliga lärare är besatta av skor, så du kan be om hennes är ny.
 • Om det är din engelska eller litteratur lärare, fråga dem om de kan rekommendera en bra bok.
 • Aldrig be din lärare hans / hennes ålder. Det är oerhört oförskämd och respektlöst, men frågar när deras födelsedag är så att du kan planera något för dem för den dagen.
 • Följ skolans regler.
 • Om du vill imponera på en lärare, aldrig gå över toppen, eftersom det kommer att låta dem veta att du försöker att imponera på dem och det är inte bra.
 • Hjälp dina klasskamrater ut om de inte förstår någonting. Du hjälper läraren ut big time när du gör detta.
 • Bli inte involverad med "rötägg"
 • Tala inte eller äta / dricka i klassrummet om du inte får. Respektera alltid läraren oavsett hur elak han / hon är.
 • Många lärare kan inte ta emot gåvor från elever, men de flesta kommer inte att säga nej till en snack-storlek chokladkaka eller ett tuggummi. Vara ledig om detta.

Varningar

 • Att vara en lärare husdjur kan ha vissa fördelar, bland annat att de skulle vara mer accepterande till dina ursäkter. Men aldrig mer än göra ursäkter! De kommer så småningom att förlora respekt för dig och du kommer inte längre att vara ett "husdjur". När du så småningom göra glida upp (precis som alla andra människor) be om ursäkt och ge ursäkten du har. Bara låta detta hända ett begränsat antal gånger.
 • Många lärare inte uppskattar eller respekterar "husdjur." Se upp för dessa lärare och försöka tona ner din insats för att behaga dem. Denna typ av lärare kan oftast vinnas genom att vara riktigt bra på ämnet.
 • Många av dina klasskamrater kan se dig på olika sätt för detta, så mycket vardagligt om att göra detta. Till exempel kan du vara en lärares husdjur och många elever har gjort oförskämda kommentarer om någon är en pervers, etc. Så det kan bara bero på att på vissa skolor, men du kan inte vara nog försiktig.
 • Försök inte att vinna över en lärare eftersom du vill ha det enkelt utan att vara beredd att arbeta hårt för att vinna den läraren över. Ingen lärare kommer någonsin ta dig som deras husdjur utan att du gör sina läxor på en regelbunden basis. Att bli en lärare husdjur är inte en enkel metod att bli av med läxor!
 • Dina klasskamrater kommer sannolikt att bli svartsjuk och kommer att försöka pressa ner dig! Var försiktig i att berätta folk dina hemligheter!
 • Försök att nå framgång genom att vinna en lärare favör, snarare än att vara legitimt kompetent på ett ämne, är ett oansvarigt beteende som skördar endast kortsiktiga fördelar - på lång sikt, är ett bättre att förlita sig på sig själv för att lyckas, istället för att använda en lärares benägenhet att få det orättvist.